Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Около очите понаболява само в краищата, по средата нищо не се усеща. Аз, да ви кажа, колкото повече чета, толкова повече се радвам, че не сложих филър под очите. Щом прави такива подувания, при мен щеше да е още по-зле като нямам хлътване.

Е, то, ако нямаш хлътване, защо да слагаш филър?
Заради тъмните кръгове уж.

# 556
Около очите понаболява само в краищата, по средата нищо не се усеща. Аз, да ви кажа, колкото повече чета, толкова повече се радвам, че не сложих филър под очите. Щом прави такива подувания, при мен щеше да е още по-зле като нямам хлътване.

В естетичните клиники казват, че за това помага мезотерапията. Забеляза ли такъв ефект?

# 557

В естетичните клиники казват, че за това помага мезотерапията. Забеляза ли такъв ефект?
Някой назад в темата наскоро беше правил мезо с Филорга(по спомен) и имаше добър резултат.

# 558
Някой писал ли е отзиви за Амбър бюти клуб ? Виждам, че добри машини са купили. Някой правил ли си е консултация за Biologique Recherche ?

# 559
Marrietta, в Амбър бюти клуб не съм ходила, но преди ми е слагала ботокс и скинбустър Райкова, която в момента работи там и се беше получило доста добре

# 560
Някой писал ли е отзиви за Амбър бюти клуб ? Виждам, че добри машини са купили. Някой правил ли си е консултация за Biologique Recherche ?

Май е малко извън темата, но и аз търся мнения относно консултациите за продуктите им.

# 561
Мили мами, моля , ако някоя си е правила подобна процедура да сподели за ефекта.
Заричава ли финни бръчици , кожата става ли по хубава?
По река процедура е от филъри, но четох , че се поставя отново с инжекция и се боцка Sad

# 562

Филърът под очите не влияе на тъмните кръгове. Коригира хлътвания и загуба на обем

# 563
Имам въпрос,ходенето на солариум разгражда ли по-бързо филърите?
Крия си лицето с кърпа,но все пак.А солариума вече няколко години ме спасява от слънчевата ми алергия,та налага се да ходя.
Да, разгражда ги по-бързо. Освен това, с най-добри чувства ти го казвам, не само не спасява от алергия, ами може и жестоко да я обостри. И като десерт, ще ти докара пигментации в някакъв момент. Солариумът е едно от най-вредните неща за красивата и здрава кожа, като препатила споделям.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 02:14 от SitaraB

# 564
Филърът под очите не влияе на тъмните кръгове. Коригира хлътвания и загуба на обем
Напротив, влияе. Освен загуба на обем, може да се горигирст тъмни кръгове и в някой случаи и торбички под очите. Аз съм писала преди, имам много изразени тъмни гръмове, които с грим е невъзможно да прекрия напълно. След филърът почти напълно изчезнаха, но пък се сдобих с торбички за няколко месеца

# 565
Напротив, влияе. Освен загуба на обем, може да се горигирст тъмни кръгове и в някой случаи и торбички под очите. Аз съм писала преди, имам много изразени тъмни гръмове, които с грим е невъзможно да прекрия напълно. След филърът почти напълно изчезнаха, но пък се сдобих с торбички за няколко месеца

Помниш ли марката?

# 566
  • Варна
А бих посъветвала тези, които се чудят за филър под очите първо да направят ботокс /ако имат бръчици /и после някакви иглени мезотерапии. Следващото, което аз лично бих направила е скинбустер, като благодаря и на момичетата в темата, че от тях разбрах. Не бих почнала с филър.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 09:24 от ivka_smile

# 567
А бих посъветвала тези, които се чудят за филър под очите първо да направят ботокс и някакви иглени мезотерапии. Следващото, което аз лично бих направила е скинбустер, като благодаря и на момичетата в темата, че от тях разбрах. Не бих почнала с филър.

За скин бустера ми казаха, че мн задържа вода и не в добър вариант. За някой с неголямо хлътване, вероятно мезотерапията ще е Ок. За мен не работи. Единствено ми се поизбистри зоната като цяло. Поставят ми я в зоната на околоочната кост, но не и върху хлътването - по протокол.

# 568

Redensity II

ivka_smile, Ботокс, не се поставя в тази зона, а и няма как да повлияе хльтване или сенки под очите

# 569
  • Варна
Имам предвид за бръчици от усмивка ботокса, не за хлътване. Разбира се, няма как да повлияе. Мезотерапията същ оза тежки случаи няма как да повлияе.
Gunhilda, това за задържането за вида за филър съм го чувала, не за скинбустер, нека се изкажат и по - запознатите.

Общи условия

Активация на акаунт