Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 729
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не се удържах и като начало на новата ОБстановка заръчах един 200 мл-ов Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermès. Не, че нямам пълна стотица. Laughing Кой знае какъв компотен буркан ще пристигне.

Споко, удивително елегантно изглежда като за 200мл бутилка. Освен това има капачка и пръскалка (както сержовете), та е супер удобно за съхранение. Е, за пръскане после най-добре в друго шише, де, аз поне така процедирам (неролито имам аз Wink )

# 241
Каква е разликата между Givenchy Ange Ou Etrange и  Ange ou demon, ако има такава

# 242
Каква е разликата между Givenchy Ange Ou Etrange и  Ange ou demon, ако има такава
Няма, просто името е различно за някои пазари.

# 243
  • Sofia
Момичета/Момчета, ако има запознати, може ли впечатления за Tiziana Terenzi - Maremma? Hands Pray

СОТД - Жими Чу - Fever Grinning
Скрит текст:

# 244
  • София
И Фрагрантика са подхванали цитрусите Wink

Оставям това тук, има някои интересни идеи
https://www.fragrantica.com/news/The-Best-Citrusy-Fragrances-As- … amin-C-13600.html

# 245
Пристигна ми The Only One Dolce&Gabbana поръчан насляпо с надежда за кафе...
На третия час върху мен все още няма никакво кафе и предполагам няма и да има. Sad
Аромата е луксозно-карамелен - казвам го така защото, въпреки че е много изявен карамел, не е точно гурме. Топъл и гушлив както много хора го описват. След около 20 мин зави в пудрена посока, като очаквах да се превърне в супер луксозен сапун, но той ме изненада като карамела се задържа въпреки пудрено-почти сапунения завой и остана с излъчване на елегантен парфюм. При мен няма цитрус, което при положение че в пирамидата има и бергамот и портокал е малко странно. Добър шлейф, не е бомба, но и не седи и близко до кожата. Като трайност предполагам ще направи поне 5-6 часа, може и повече при положение че сега на третия излъчва толкова силно колкото и в началото.
Страшно много ми напомня на L’Extase Nina Ricci само че The Only One е още по-карамелен, ванилията се усеща повече, а розата по-малко.

В чуденка съм дали да го запазя до зимата и пробвам пак или направо към размените да го засиля. Ако не ми приличаше на L’Extase, (който е много красив, но след полвин бутилка реших, че твърдо не е мой), щях да го оставя за да го пробвам на студено, но сега се колебая...
Edit: На около 4:30-5 часа стана близък до кожата, но все още го усещам доста

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 17:57 от Ламята

# 246
Момичета, по темата за любимите цитрусови парфюми, кой е най-трайният, който сте имали?

# 247
Ламята, аз много обичам The Only one и е един от парфюмите, към които посягам най-често. За мен е много красив! От жал, че ще остане бездомен докато намери своя човек, пращайки го в размените , те съветвам все пак да го пробваш и на по-хладно.
При мен също няма грам кафе, а и цитруси не усещам...

# 248
Тиква, пробвала ли си L’Extase Nina Ricci и ако да, намираш ли прилики? Супер странно ми е че във фрагрантика никой не е писал че си приличат, я за мен е очевидно.
Lily11 нямам траен, с нетърпение очаквам отговорите на момичетата на въпроса ти. Аз съм поръчала споменатия преди време като най-траен от цитрусите  на Hermes - d'Orange Verte, но още нямам лични впечатления.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 15:35 от Ламята

# 249
Много трайни са някои нишови цитруси. На Ксерджоф например.

# 250
Тиква, пробвала ли си L’Extase Nina Ricci и ако да, намираш ли прилики? Супер странно ми е че във фрагрантика никой не е писал че си приличат, я за мен е очевидно.
Не съм.

# 251
Момичета, по темата за любимите цитрусови парфюми, кой е най-трайният, който сте имали?
Versace Yellow Diamond Intense

# 252

Като абсолютен почитател на цитрусовите аромати, категорично като най-траен за мен е Jour d`Hermes Absolu. В косата ми може да издържи с дни. Но с условието, че аз нямам проблем с трайността дори на най-фините аромати и това, дали един парфюм е траен, никога не ми е критерии при покупка. В повечето случаи пръскам по два или не повече от три пъти, не подновявам и си усещам парфюма до вечерта. Даже и на следващият ден мога да го надуша върху дреха или върху възглавницата си. До нос ли е, до кожа ли е не знам, но съм като афганска хрътка, мога да надуша капка парфюм от километър. Simple Smile

# 253
Някой спомена, че е взел Yes I am Pink, може ли да помоля за мнение, като го поноси.
Както и за Fabulous, ако някой го познава.
Познавам само първия и съм с добри впечатления - аромат, развитие, трайност.
Опаковките са много сладурски, бих взела и останалите 2 да си ги направя другарчета Joy  Joy

# 254
Versace Yellow Diamond Intense

Хубав ли е ароматът?

Общи условия

Активация на акаунт