Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 611
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро,
вчера влязох за малко във Ив Роше- намаления някакви имаше, та душнах ето това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Cuir-de-Nuit-56459.html
Много ми хареса, шоколадово ми се стори, но не исках да се застоявам и реших, че ще му обърна по- обстойно внимание по нататък. Във фрагрантика пишат за ванилия, аз усетих само шоколад, ще го тествам днес на кожа. Ако имате впечатления дали е траен, бихте ли споделили.
Днес се офъщях добре с Шанс ЕДТ- много ме радва!

# 586
Здравейте, прекрасни 🌷 Търся си парфюм с възможно най-автентичния аромат на портокал.Разглеждайки в нета, видях този.За първи път чувам марката.Някой познава ли я и в частност този парфюм?

# 587
Jenny Glow са тип дрогерийни парфюми, замислени като реплики на Jo Malone, казват че не са лоши, цената е около 15£. Имат хубави флакони.
https://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=229233

# 588
В Нотино го има точно този:
https://www.notino.bg/jenny-glow/orange-blossom-parfjumna-voda-uniseks/
И аз съм чувала да ги хвалят тези парфюмчета. Ще метна няколко 30-ки...

# 589
  • София
Леле, в какво изкушение ме вкарахте!

# 590
Да и аз точно там го видях.Потърсих коментари, които за жалост само ме объркаха.Цените са много ниски и има много голям избор на марката...

# 591
  • София
Имитират Jo Malone. Те също имат много аромати. Всички парфюмани твърдят, че цените на Джо са прекалени за качеството им, така че тези са прекрасна опция.

# 592
  • Deutschland
И какво им е на качеството? 🤔 Ах, тези парфюмани.😀 То и Рефан сигурно е добра опция. 🙂
Качеството им е супер!  Някои са с по-малка трайност, но има и такива, които са доста трайни.

# 593
А кои биха били подходящи за сезона ?

# 594
  • Deutschland
Ani, ако питаш за Jo Malone трудно е да се даде отговор. Зависи какво харесваш- флорален, цитрусов и т.н.
Голямо разнообразие имат, но всеки с предпочитанията си.
Лично аз много харесвам Mimosa & Cardamom.

# 595
И какво им е на качеството? 🤔 Ах, тези парфюмани.😀 То и Рефан сигурно е добра опция. 🙂
Качеството им е супер!  Някои са с по-малка трайност, но има и такива, които са доста трайни.
А така, брой сега до 10 и виж как в Нотино няма да има нищо налично Stuck Out Tongue Closed Eyes хахаха Аз си гръмнах амбърчетата,слабост са ми Bowtie

Аз в това време разнасям (вчера) Wood Sage & Sea Salt Jo Malone  и противно на очакванията ми,държа на дреха цял ден Simple Smile

# 596
Обичам парфюмите на Джо Малоун. Роза Магнолия, Попи и Давана ще нося много сега.

# 597
Някой поръча нещо от тези парфюми преди около месец, дано погледне и пише, за да имате повече инфо.

# 598
  • Deutschland
Обичам парфюмите на Джо Малоун. Роза Магнолия, Попи и Давана ще нося много сега.
densi, само с Роза Магнолия не си паснахме. Парфюмът е много хубав, но проблемът е в мен, защото рядко харесвам  роза. Въпреки това от 100 мл половината ги няма, което е показателно.
Когато споменавам "Jo Malone", първото, което ми хрумва е " Ароматите".

# 599
Сега като вече е отворен магазина ще си купя нов парфюм на JM. Колебая се между три.

Общи условия

Активация на акаунт