Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 782
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • Deutschland
Кристалче, много хубаво описание. Чудя му се от дълго време, но след прочетеното със сигурност ще го придобия.
Обичам ванилия, обичам кафе, е, няма да го отлагам повече.
Аз поръчах една стотица от много любимия ми Chergui на SL.😍

# 121
Cielo, само да кажа, че в Cafe Chantant няма грам кафе, даже микрограм няма👍

# 122
Пробвал съм го на ръка и наистина не бях много въодушевен! Не съм пробвал Eau Sauvage, за него имате ли впечатления? Чудя се на Eau Sauvage Extreme дали да не го отстрелям на сляпо от Makeup....

# 123
  • Deutschland
О, надявах се да има малко и кафе. Нищо де, ванилията ми звучи интересно. 😀
Сетих се за Intense Cafe на Montale, който много харесвам, но пак няма кафе, поне при мен.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 21:00 от cielo

# 124
  • София
Пробвал съм го на ръка и наистина не бях много въодушевен! Не съм пробвал Eau Sauvage, за него имате ли впечатления? Чудя се на Eau Sauvage Extreme дали да не го отстрелям на сляпо от Makeup....

Сигурен ли си, че нямаш малко търпение и не е по-добре да посетиш след една-две седмици някой магазин за тест? Тази линия е малко дядовска, имай го предвид. Ако нямаш вкус към класически бръснарски парфюми, по-добре не поръчвай на сляпо.

# 125

Сигурен ли си, че нямаш малко търпение и не е по-добре да посетиш след една-две седмици някой магазин за тест? Тази линия е малко дядовска, имай го предвид. Ако нямаш вкус към класически бръснарски парфюми, по-добре не поръчвай на сляпо.

Deetron ще се опитам да издържа Pensive

# 126
  • София
Скрит текст:

Deetron ще се опитам да издържа Pensive
James Dean - тъкмо ще можеш да тестваш новия мъжки Tom Ford Beau De Jour Eau de Parfum for men / https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Beau-De-Jour-Eau-de … Parfum-59064.html

Той също е издържан в класически мъжки стил, и мисля, че ако си падаш по този тип зелено-ароматни парфюми  в зрял фужерно-бръснарски стил, ще те грабне.

# 127
Бях питала за мнение за озонов парфюм и по препоръка на @Тиква поръчах Lanvin Oxygene.
На първо четене ми е 1:1 с Bvlgari Blv for women. Напълно са ми идентични и за жалот  не усещам пипера в Lanvin Oxygene, развива ми се кремест и пудрен.

# 128
Няма кафe и за мен е в Cafe Chantant-- има много ванилия,  много хубав пудрен ирис с хелиотроп , малко черешки и анасон за разкош. На мен не ми мирише на  сладкиш. Ковачева   има  прекрасно  ревю за него в по-старите теми, с което ни запали преди години по този парфюм- на който му е интересно, може да потърси.

# 129
Бях питала за мнение за озонов парфюм и по препоръка на @Тиква поръчах Lanvin Oxygene.
На първо четене ми е 1:1 с Bvlgari Blv for women. Напълно са ми идентични и за жалот  не усещам пипера в Lanvin Oxygene, развива ми се кремест и пудрен.
Съжалявам, че не е оправдал очакванията ти... За мен пиперът е на първо място и гарденията, която вероятно за теб го прави кремест, почти напълно отсъства за мен (не я харесвам особено в парфюм). Аз не познавам Bvlgari Blv и не мога да ги сравня, но за мен Oxygene е въздухът, който усещам след летен дъжд в планината. Летен, защото не е студен парфюм, но ми е кислороден и озонов.

# 130
  • Чукарландия
Е, нали озонов парфюм търсите, за какво ви е пипер?!?

ПП Не се сдържах. Шегувам се. 😂😂😂

# 131
Пиперът отваря ноздрите за да поемеш останалите съставки Simple Smile

# 132
Поръчах на сляпо Hermes Eau D'orange Verte. От февруари още го мъдря по препоръки от темата, миналия месец за малко да го поръчам и накрая с тази цитрусова тема не можах да се удържа Simple Smile
Мисля че или изолацията или звездите ми влияят, защото това ми е втория парфюм на сляпо този месец при положение, че никога досега не съм поръчвала по този начин.
Понеже говорихте за макове и аромата им, днес снимах един в парка:

# 133
  • До сърцето...
Аз поръчах една стотица от много любимия ми Chergui на SL.😍

Къде, къде? От кога го търся за запасяване....

П.С. Може и на лични.

# 134
Съжалявам, че не е оправдал очакванията ти... За мен пиперът е на първо място и гарденията, която вероятно за теб го прави кремест, почти напълно отсъства за мен (не я харесвам особено в парфюм). Аз не познавам Bvlgari Blv и не мога да ги сравня, но за мен Oxygene е въздухът, който усещам след летен дъжд в планината. Летен, защото не е студен парфюм, но ми е кислороден и озонов.

Аа, не няма проблеми. Наистина навсякъде го водят озонов и много ме е яд, че не е това, на което се надявах. Но е толкова евтин, та не е никаква драма. Може би ще го изчакам да видя на студено как ще се развива. Иначе от  Bvlgari Blv имам още около 10 мл. от 75 (имам го може би от 2003 год.) и не мога и не мога да го изхабя Simple Smile
След 15 години сигурно още ще дондуркам и Оксиджена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт