Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 726
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • До сърцето...

Лейди Heart Eyes Разконспирира ме ти Mr. Green От там си взех два Сержа, любими и дълго търсени, че на моите им се вижда дъното Hug

# 151
4 купени, като единия е резервно бутилче за вече наличен
+5 от размяна, но само един от тях се оказа мой

# 152
Сега, като се замислих - 2 за мен, 3 за ММ и един за подарък на племенника, който е абитуриент. Не знам как съм допуснала това неравенство Flushed
... е, и няколко миниатюри и мостри покрай покупки на козметика, но това е друго.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 23:33 от Light Beam

# 153
Радика, Cielo, моля разкажете малко за Serge Lutens Chergui, във фрагрантика са ми много интригуващи мненията, но са предимно от мъже.

# 154
Ех, densi, какви са тези неудобни въпроси?
Сега си огледах гардеробчето и кутията с бекъп и за подаръци - 28 бутилки. Някои са малки, други са от размени, но най-вече от супер оферти.
Разни мостри нацъках също. Още ги чакам, че докато пропътуват до мен, ще се мине време. Имам какво да пръскам . Няма греди- все желани неща приютих.

# 155
Аз съм с 9 от ИП -  ама само 6 ми допадат, пак е добре при условие, че всички са насляпо. Сега мисля да кротна за малко.

# 156
  • Чукарландия
Ето едни прекрасни описания на Nobile 1942 Cafe Chantant, който го интересува. Аз не успях да се възползвам от хубавата оферта, но се надявам скоро да го имам. 😉

https://m.bg-mamma.com/?topic=884796.msg32042350#msg32042350

http://densi.info/cafe-chantant-nobile-1942-%D0%B8-casta-diva-nobile-1942/

# 157
Това ИП се оказа парфюмен рай Grinning Моите нови са 9 плюс няколко проби, а уж бях спряла. Десетият пътува към мен с опция Try it First и се надявам да го задържа. За ММ купих един. Той още не знае, защото ще му е изненада за личен празник.

# 158
  • София
По темата отговорих с "не знам". Нямам конкретно цитрусов парфюм. Четох Вашите, които споделяте, ама тц. В някои любими мои виждам, че се повтаря като съставка бергамот (явно ми харесва), но никога не е в основата. Харесвам по-"тежки" аромати. Такива, които са трайни и се водят есенно зимни. Единственият парфюм, за което се сещам е Елексира - той е прекрасен наистина. Там си се усеща портокалче и е много издържан и траен. Нямам го, но ми е влезнал в главата. Имам Парадизо и той е такъв летен и лек, но май не влиза в категорията цитруси.
densi от началото на извънредното положение за мен +11(и още 1, който пътува) и за подарък +3.
James Dean аз тук сигурно ще съм единствената, но много харесвам Sauvage. Не го свързвам с мъж (да не си помислите нещо Joy), защото никой не го е ползвал в обкръжението ми, но миналата година в една лятна вечер в коктейл бар на морето много силно миришеше на точно този парфюм. Нищо друго не се усещаше. Направи ми наистина силно впечатление. Бих го взела за подарък на любим мъж. Даже се бях засилила, но Terre d’Hermès го изпревари.
На мен всъщност много ми харесват фужерни мъжки аромати Blush. Всички, които изникват в съзнанието ми (особено в този сезон) са фужерни.
Един прави изключение и това е Fahrenheit. Той е толкова силно сексуален Mask Няма да продължавам, но там наистина има животно, което не може да поставиш в клетка Animal Scream Cat. Той и затова не отива на всеки мъж.
Три дни разнасям Allure, като два от тях на плажа и ми е супер. От утре съвсем лятно мисля да изкарам Bright crystal absolu.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 00:55 от FatalSnare

# 159
  • Sofia
21, като само 3 са ми от размяна...dammit..😃

Само за мен и никой друг. Предложих да купя на ММ, отказа, повече не съм питала..😃

Моя грешка, 22 са, защото чакам един, ама пак купен.😂

Проби не купувам, кълва само бутилки.😃

# 160
Аз скромно с 11 и един от размяна (+1 връщам). Innocent

# 161
  • виртуално
9 нови и то все големи бутилки, но такива бяха офертите + 3 за ММ

# 162
  • София

Проби не купувам, кълва само бутилки.😃
JoyJoy посмях се Joy
Как 95 процента пък бяха стотици?
На мен не ми е гузно (по едно време ми беше). Реално имаше страхотни оферти от началото на ИП. Ако пак пуснат такива, затварям очи и стрелям. Пет парфюма обмислям, но ще изчакам да ги пробвам на ръка и тогава.

# 163
  • На черешатааа
Охх защо  чета тази тема, макар и леко тайно. Сега мира няма да имам докато не подуша Nobile 1942 Cafe Chantant . Някой дали не бил се разделил с 2-3 мл или поне 1 блотерче пръснато и да започвам да дебна онлайна. Къде е излизал на прилични цени, дали ще сподели някой

# 164
Аз съм с +7 и разни мостри,отливки и чакам нови както и за мм. На път съм да стрелна още 2 но ще изчакам новите отливки и ако нещо ме грабне и от мъжките та с 1 куршум няколко (бутилирани)зайчета. В интерес на истината не бях купувала толкова бройки в рамките на 2 месеца, ИП ми повлия определено ..

Общи условия

Активация на акаунт