Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 674
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • Deutschland
На всички, които харесват смокиня, препоръчвам този прекрасен душ гел на Korres . Ухае божествено, на току- що откъсната зелена смокиня.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 09:18 от cielo

# 316
  • София
Здравейте, някой да е пробвал Azzaro Shine и Azzaro Sea? Благодаря

# 317
  • София
Някой има ли мнение за Eau de Gaga? Води се цитрусов, но има и особени отзиви.

# 318
Цитрусов е много свеж и лимонов, но е адски нетраен... На мен - 10 минути!

# 319
  • София
Eau de Gaga е цитрус с добавена виолетка /аз я усещам/ и дървесно-кожена подложка. Парфюмът има плътност и добра трайност при мен.

# 320
Тиква, аз бих го взела за разкош Sensuelle. Пирамидата е много изкушаваща, а и с тази тонка и бензоин в състава, вероятно ще е по-плътен, топъл и чувствен от Florale и по-скоро да клони към Intense
Имаше наскоро добра оферта в Парфимо, но я изпуснах. И моите любими от серията са Florale и Intense, останалите ми бледнеят.

# 321
Можете ли да  споделете как е трайността при вас при Chance eau Tendre-EDT?При мен е 30-40мин.Купуван е от Прити шоп.
В началото не го усещах и аз дълго, но с времето започнах да го усещам по-дълго върху себе си.
Преди време правих паралелен тест между EDP и EDT и EDP го усещах значително по-дълго (това през пролетта), но лятото в жегите пак ще повторя теста.

Аз нямам цитруси сред парфюмите, но имам с такива нотки.
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Very-Irresistible-G … c-Rose-14537.html - усещам лимонови листчета с малки лимончета, които са все още на клонката, смесено с аромат на пудра и приятна сладост на боровинката. Друго си представях за Rose electric, но е приятен за лятото и го ползвам за разнообразие.
Усещам цитрусова нотка и в любимия ми MG BLOOM OF ROSE, супер свеж, нежен и красив ми е.
Добавям и това с лимон на старта:
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Les-Delices-de-Nina-29105.html

# 322
  • The Evergreen State
Аз се чудя като имам Mon edp и Mon  Sensuelle, трябва ли ми Mon Florale? Какви са разликите, нямам спомени, а съм го пробвала. Също така не харесвам никак La vie est belle, дали ще ми се отрази добре Florale, който харесвам или да ги мисля наесен?

Тиквичка аз имам Мон ЕДП и Мон Флорал но това е по стечение на обстоятелствата (мисля че съм споменавала, тук се появи първо флоралния и година по-късно успях да си взема една кутия комплект с оригиналния много изгодно), а Сеншуъл не познавам, ха сега де, и аз незнам какво да те посъветвам, чисто от практическа гледна точка трети не ти трябва ама то практическа мисъл и пафрюмен форум са оксиморони тъй че дано се включи и някой друг да помогне Smile.

Иначе ЛВЕБ Флорал е просто прекрасен за мен, наистина, за трети Мон незнам но този бих си взела отново (носила съм го през лятото и си е красив и в жеги, може би не най-големите но и лятото е ок за мен).

# 323
Базила, аз имам Sensuelle и се чудех на Mon Florale, но по-скоро не.
Клоня към La vie est belle florale и Athena много ми помага! Heart Все пак е различен парфюм (различен от Mon-овете), а другото е фланкър и колкото и разлики да има, ще си носи ДНК на оригинала.

# 324
  • виртуално
Моето мнение за всичките Мон е:
“ колкото повече , толкова повече ... “
Няма излишен Мон, дори в това ИП успях и да ги дублирам...

# 325
La Vie est Belle Florale ми е най-любим от серията, и единственият от който купих бутилка. Останалите не можаха да ме развълнуват така.

Аромат за деня- Valentino Donna Noir Absolu. ❤ 15°C e.

# 326
И аз имам почти всичките Мон Герлен и си ги нося.

# 327
Заинтригувахте ме с La Vie Est Belle Florale? При първа възможност ще го търся за проба или отливка? EDT е, нали?
Тиквичка, няма да сбъркаш с Mon FLorale, аз и него бих мушнала. При него лавандулата е разкош и е траен до безбожие за цветен аромат. Няма я тази ванилова сладост, като фон е.

# 328
Аз имам въпрос. В Guerlain Mon EDT дали се усеща отчетливо теменужката, особено в драйдауна? От няколко седмици го мисля, но тъй като не обичам "теменужени" парфюми и скоро няма да тествам, не смея да поръчам. Привлича ме лавандулата, защото е посочено за водеща, а аз я обожавам. С другите нотки в EDT нямам притеснения. От Мон-овете имам и много харесвам Флоралната версия. В Mon EDP и в Интенз ми идва в повече кумарина. Тоалетната вода с розите я пробвах само на блотер и ми се стори малко остра в началото и сапунена, но трябва да я видя на кожа как ще се развива заедно с другата роза (EDP), защото аз като чуя за рози и веднага ги искам Grinning

# 329
  • Бургас
Имам си Мон едп и Мон Флорал винаги бих избрала който и да е Мон пред La Vie Est Belle Florale, който изобщо не ми харесва и препоръчвам обстоен тест преди покупка.Аз съм вечен фен на ЛВЕБ ЕДП и колкото и да е хранен тук в темата това е един от най- харесваните и носещи много комплименти парфюми в света обожаван от много жени.Теменужка в Мон ЕДТ ли? Не усещам никаква теменужка аз и по- добре.И аз бягам от теменужки като дявол.Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт