Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 688
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
За учителката предлагам обсъждания напоследък Jour Hermes Absolu. Отдавна не го бях носила и тези дни го извадих - приказен е.

# 301
  • The Evergreen State
Сиси , потърси и комплекти, някакси по-добре изглеждат като за подарък
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-florale-podarachen- … n-za-tyalo-75-ml/

Много добра идея, наистина кутиите с комлекти са идеални за подарък.

# 302
Да, за външен вид. Търся си интересни попълнения, евентуално, ако все още се продават. 😀Не знам дали не е в разрез с правилата на темата, но си е пак за парфюми.

Не са минита, но "скарабеите" на Bvlgari много ме привличат.
От години се каня да си купя, и нямам нито един. 🤣

Бях в Сефора (о, чудо)!
Изцяло съм запленена от L'Hombre des Merveilles. 😍 Hевероятен, студен чай, кристален като планински поток. Ще го купя непременно.

Angel Eau Croisierre 2020 ме разочарова, и се радвам, че не го отстрелях на сляпо.
Немощни смокинови листа с мизерна трайност. Имам няколко по-добри смокини, този ми е излишен.
Ох, защо не писа по - рано. Вече го поръчах. Хем си мислех, че Лореал не могат да направят нещо добро. Явно няма да ме оправдаят. Кажи кои смокини харесваш?

# 303
Сиси, а защо не Мон Герлен Флорал, просто е уникален и стои супер елегантно с изключителна трайност върху мен.
Сиси , потърси и комплекти, някакси по-добре изглеждат като за подарък
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-florale-podarachen- … n-za-tyalo-75-ml/
Много добра идея, наистина кутиите с комлекти са идеални за подарък.
Ей, много бързо ме навихте! Simple Smile Дори и да не отиде в крайна сметка за любимата учителка, все ще влезе в употреба! За нея още мъдря евентуално някакъв Шанел Шанс или Карат, но ако не, това ще е.

# 304
  • Deutschland
Ето го:

densi ще го опише красиво, аз накратко: много свеж, зелен и добра трайност. Случайно го видях днес и реших да го купя- нямаше тестер, беше само един. Остро- цитрусов: много бергамот, лайм и мента. Смокинята е много хубава, така че тези, които обичат смокиня, да го пробват. Непретенциозен, чист и свеж. Обикновено имам проблем със смокинята, тук не избиват някои неприятни нотки.
Флаконът е простичък, но за тези пари...Определено има шанс да се хареса, така мисля.

# 305
Аз се чудя като имам Mon edp и Mon  Sensuelle, трябва ли ми Mon Florale? Какви са разликите, нямам спомени, а съм го пробвала. Също така не харесвам никак La vie est belle, дали ще ми се отрази добре Florale, който харесвам или да ги мисля наесен?

# 306
Можете ли да  споделете как е трайността при вас при Chance eau Tendre-EDT?При мен е 30-40мин.Купуван е от Прити шоп.

# 307
Чудесна ми е трайността.

cielo, за мен флаконите на Агентите са едни от най- хубавите въобще.

# 308
  • Deutschland
densi, този простее малко. Иначе си права, някои са много красиви. Този цветово не ми допада. Материалът също.

# 309
Керамичният розов на Агент Провокатор е уникален.

# 310
Аз се чудя като имам Mon edp и Mon  Sensuelle, трябва ли ми Mon Florale? Какви са разликите, нямам спомени, а съм го пробвала. Също така не харесвам никак La vie est belle, дали ще ми се отрази добре Florale, който харесвам или да ги мисля наесен?
И аз не харесвам La vie est belle, но за сметка на това Флорал е любимият ми Мон Герлен. Най-траен също. Не намирам общо между двата. La Vie est belle ми идва по-карамелизиран, отколкото мога да харесам върху себе си. Довърших герленския флорал наскоро и ще подновя на есен, за лятото ми идва прекален. Само в студено време го харесвам. Интенз е вторият ми любим от семейството, но той е по-прибран, малко по-строг и по-нетраен, поне при мен. Мон edp ми е най-безличен от трите, всъщност. Усещам го сходен и в същото време някак по-блед от другите два - без божура и облака розови цветя на флорала, и без онази по-остра лавандула

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 00:31 от Light Beam

# 311
Light Beam, благодаря за отговора!
Аз имах предвид La vie est belle l'eau florale от фланкърите на La vie est belle.
Иначе като имам два вида Mon, трябва ли ми трети - Florale? Ама така съм го написала... 🤐

# 312
Е, то и аз толкова съм чела Blush

# 313
Марципан,
Любимите ми смокини които имам и нося са
Hermes Средиземноморските градини,  L'Artisan Premier Figuier
AG Ninfeo Mio
Ferrari Noble Fig
Womanity
Womanity Liquieur
Womanity Taste of Fragrance
Womanity Eau pour Elles
Планирам покупка на Филосикос Диптик, ЕдТ и ЕдП. (От 100 години)

Hа фона на тези които имам налични, летният Ангел е излишен.
Обожавам новия Ангел ЕдТ 2019, както и Захарния Ангел, от който имам запаси. Страхотен е през лятото! 😍
Angel Muse също нося И лятото (то пък в Централна Европа е едно лято....4 седмици, но никога една след друга. 😂)

Ти, Марципан, с този си ник пробвала ли си Датура Ноар? 🙂
Ще ти отива.

# 314
Добро утро!
И аз много харесвам миниатюрните бутилчета на парфюми. Като бижута са. Много са красиви, но не са практични. А и различно усещам аромата когато е намазан и когато е впръскан.
Нямам много, че гледам да не се превръщам в Плюшкин. Склонна съм да събирам всякакви джунджуриики и умишлено се старая да не прекалявам с колекциите си.

Това са моите съкровища:

Общи условия

Активация на акаунт