Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 651
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Та от къде го поръчвате? Метнете един линк, моля! 😉
Аз поръчах от Гет.бг !

# 436
20 % на всичко Дъглас/ Бюти Зоун до 24.05.О, уее ще се заредя с доста неща.Мисля да си купя Шанел Шанс О Вив, искам нещо лесно за носене, разпускащо и ваканционно, нещо не натоварващо, мега свежо.Но първо ще мина пак да го пробвам.Дано има заредени новите парфюми.
Шанел няма в Дъглас или са променили нещо?
Няма.

# 437
  • Бургас
В Парадокса ще го пробвам.Няма Шанел в Дъглас.

# 438
  • Deutschland
И аз получих Agent Prorоvocateur Electric. Хубав, но е страшно нетраен и неизлъчващ. Максимум два часа и трябва да се подновява. Днес пръсках два пъти по над 5 пръскания. Омръзна ми.
Не го поръчвайте насляпо, ще има разочаровани.
Нищо особено не е, точно мохито. Летен, свеж и очарователен, но струващ точно парите си, без никакви претенции. На мен ми харесва флаконът, но от парфюма очаквах доста повече. Много далеч, далеч е от нишово качество, както писах.
Смокините са млечни, красиви, може да мечтае само да се нареди до Филосикос обаче. Лайм хубав и мента. Летен, без да е екзотичен и много интересен. Смокинята е очарованието му. Ако обичате смокини и не сте със суха кожа може и ще ви допадне. По-добре е обаче да се пробва.
densi, непретенциозен е, просто един свеж цитрусов аромат. За нишов изобщо няма как да мине.
При мен е много по- траен, ама колко по...Всички цитрусови са така.

# 439
  • София
Та от къде го поръчвате? Метнете един линк, моля! 😉
Аз го намирам тук https://zachoveka.com/agent-provocateur-electric-w-edp-100-ml-2018 Hands Ok Hand

# 440
  • Чукарландия
Какво нещо е импулсът, при мен няма нищо никъде да може да се тества, и като чуя изгодно - нИ моА са зАпрА... 🤣
На един клик разстояние се спрях - добре, че Денси писа - не искам нетрайни парфюми, не искам да ми е един от многото, единствено ме блазнеше смокинята, но ми трябва нещо, което много, много да ми хареса, да ми е ЕХА, а не ОК. Затова се отказах. 😊
Чак се учудих от себе си... 😂😂😂

# 441
Бел, не е този парфюм за теб. Познавам отлично вкуса и изискванията ти и щях да ти пиша.

# 442
#Densi , много на време се изказа-отказах го и аз 😉Благодаря!

# 443
  • Deutschland
За 40 лв.няма как да е много, много...нишов и траен пък хептем. 😀

# 444
  • Sofia
Докато сме на тази вълна,  ето ги и моите смокинчета.

Скрит текст:

# 445
Ох невероятна снимка! Обожавам смокини аз в парфюми, пък и за ядене.

След двете пръскания с Агента днес, сега се напръсках с Операта на Соспиро и летя от щастие. Този парфюм е истинска опера, пищна, сложна и прекрасна

# 446
За една бройка и аз да поръчам провокатора, но добре, че прочетох за трайността му. Не нося парфюми в чантата си, и гледам да са с по-голяма трайност.
От последните ми покупки - най-доброто попадение е My burberry, страхотен!

# 447
А защо всички решихте, че парфюмът е супер нетраен?! Rolling Eyes Той не излъчва мощно, но след три часа си е все още с мен. Аз нямам друга смокиня, освен Caligna и за мен е чудесно допълнение към летните ми парфюми. Много морски, ваканционен и непретенциозен. Да, линеен е, но какво развитие от смокинов парфюм да искам. Grinning Ще ми е чудесен за лятото.
Браво на всички, които показвате така завидна дисциплина! Flowers Hibiscus

# 448
А защо всички решихте, че парфюмът е супер нетраен?! Rolling Eyes Той не излъчва мощно, но след три часа си е все още с мен. ...
И при мен си е супер след два часа:) Сокро не се бях чувствала чак толкова парфюмно щастлива.Толкова е жизнерадостен и изкрящ.Името си му приляга. Действа ми точно като Aqua Allegoria Pamplelune-хлад,свежест,сочност и радост Nature Sunny

# 449
  • Deutschland
Дали някой познава този руски бранд Dzintaris? Имам приятелка, която живее в Москва и иска да ми подари нещо, което нямам. Чудих се, чудих се... и изстрелвам : "Franck Boclet Cocaine" най-вече от любопитство без да съм разучила. Тя се съгласява, но ме предупреждава, че били  много странни и специфични аромати и на нея не и харесват. Ще ти взема казва, когато отворят магазините и от нашата московска парфюмерна фабрика Новая Заря един  "Классный, нереальный запах. Тебе понравится" .Е, 😀 зачудих се колко е нереальный този аромат. Порових се в руската фрагантика, но край нямат.

Общи условия

Активация на акаунт