Парфюмни размисли и страсти - 242

• 44 602
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Аризона, ти пробва ли Трезор Нюд? Много траен беше на мен, голям кокос, гомяма буца захар в него обаче.
Кажи ни сега за тази паста за зъби! Много ме заинтригува...  Всичко, което си написала и аз подкрепям - Палмърс много добро подадение наистина. Бях забравила за него.
Аз кокосов чипс много обичам. Утре ще си купя и ще си го душкам.
Не, не съм, тук сме lockdown-нати все още  и магазините са затворени.😤
Ще го преслушам със сигурност, въпреки че тая захар... не знам.
Обичам кокоса тропичен, топъл, плажен, свеж; когато е много сладък и/или ванилен не ме радва толкова.
Пастата за зъби е с кокос и джинджифил на Колгейт, ама ни едното се усеща добре, ни другото. Обаче ми освежава банята с картинката на флакона.😃

Deziderata, четох те сънена и реших, че държиш истински котки в гардероба; напрово се опулих. 😹😹

# 541
Здравейте дами! Идвам с един банален въпрос. Montale Roses Musk дали е подходящ за на сляпо?😀 Харесвам, когато розите са свежи, леко сладникави и нямат аромат като на есенция от виалче. Например тези на Kurkdjian или тези в Monblanc Lady Emblem. Мисля, че нямам проблем и с мускуса. До момента не съм си купувала аромати с изявен мускус, но NR Pure Musk например, много ми харесва.
Според мен не. Имах отливка от него (бързо я размених), не мога да го опиша, но имаше нещо толкова тежко и мухливо в него...не знам на какво се дължи. Не ми хареса, но аз май съм от НЕфеновете на Монтал- няколко съм душила, но не са моите. Харесвам И рози И муск, но този не ми хареса.

# 542
  • Sofia
Искам Дивия питон, Сицилията и Хoлидей,искам,искам,искаааам Satisfied
Не ги пизнавам. Не знам и къде може да се тества Mancera( може би в Нотино в Парадайс,но не влизам в МОЛ-ове сега).И другите ми две са на сляпо!
PP. Ще съм благодарна на всяко едно мнение за тези тричките !

Написала съм моето скромно мнение за последния. Разнос - 1 ден. Simple Smile)
Сицилията и аз я искам, защото е цитрус, а искам нещо такова в колекцията хаха.

Парфюм за деня - Chloe - Nomade Absolu de Parfum

Избива ми доста мъх и дървесо, но пък е нещо различно от гурметата, на които съм свикнала. Bowtie

# 543
  • Велико Търново
Аз се разбирам с мускуса в парфюмите на НР, и почти всички купувам, дори и на сляпо - знам, че ще ми паснат.
Бела, аз си разносвам доста често  Fleur Musc Narciso Rodriguez, пиши моля те, като тестваш и  Fleur Musc Eau De Toilette Florale Narciso Rodriguez - от ревюто на Ковачева се заинтригувах, но се чудя дали няма да са прекалено сходни и струва ли си да купувам втория.

# 544
  • Deutschland
Днес съм с "Венецианският търговец". Flower Fusion- абсолютен градински разкош!!!
Кадифени тъмнолилави виолетки, свежи фрезии, узряла сладка праскова с полъх на тъмна ванилия.
Накратко казано, букет от пролетни ароматни цветя.
За почитателите на виолетките. Парфюмът е сладко- флорален.

# 545
днес: зелен и цитрусов, невзрачен, но приятен и удобен - единственият каботин, който ми допада

# 546
Флаконите на The Merchant of Venice са истинско произведение на изкуството! Много красиви... Искам да си купя Rococo с надеждата да е онова мечтано какао, но без проба трудно ще се реша...
В ръцете ми е тооолкова очаквания La Vie Est Belle L'eau Florale Heart Eyes сега ще си го отворя и ще си се напръскам подобаващо, а времето днес е изцяло на наша страна. Grinning

ПП. О, да! Това е моят La Vie! От самото начало е само това, което харесвам в него, без гадното пачули! Сега ще се кротна за известно време Innocent И 50 мл флакон е прелестен, добре че нямаха  100! Laughing

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 12:40 от Анонимен

# 547
Здравейте дами! Идвам с един банален въпрос. Montale Roses Musk дали е подходящ за на сляпо?😀 Харесвам, когато розите са свежи, леко сладникави и нямат аромат като на есенция от виалче. Например тези на Kurkdjian или тези в Monblanc Lady Emblem. Мисля, че нямам проблем и с мускуса. До момента не съм си купувала аромати с изявен мускус, но NR Pure Musk например, много ми харесва.

Ако търсиш свежи и сладникави рози, определено не е твоето нещо. Иначе е траен при мен доста.
Свежи рози за мен има в Love in Paris Nina Ricci

# 548
  • Deutschland
Флаконите на The Merchant of Venice са истинско произведение на изкуството! Много красиви... Искам да си купя Rococo с надеждата да е онова мечтано какао, но без проба трудно ще се реша...
В ръцете ми е тооолкова очаквания La Vie Est Belle L'eau Florale Heart Eyes сега ще си го отворя и ще си се напръскам подобаващо, а времето днес е изцяло на наша страна. Grinning
Така е! Исках и аз това да напиша, но пропуснах. ☺ Прекрасни флакони наистина! Изящни, женствени и елеганти.
Честит!🤗

# 549
  • София
Днес се сдобих с тази красота Shalimar Souffle de Lumière.
Принципно хич не харесвам Шалимара и разновидностите му, но този фланкер на фланкера е много, много хубав, искрящ и мек, но също и забележим и прелъстителен. Поръчах го на сляпо и изненадата е истински приятна.

Аз имам душ гела на Aquolina Gold Sugar нищо кокосово не подушвам за мое огромно съжаление. Интенс тиаре на Монтал имам мостра и не е това което искам (сравняват го с Холидей Мансера,незнам дали е така,дано не е,че съвсем ще се разочаровам).
Оле Сънче в Холидей и Теракота ли са намесили вътре(незнам защо ми мирише на царевица на мен,ужас).
Pupitka утре ще дойде лосиона Bronzed coconut и ще видя как е. Благодаря за предложението ако ми се мерне ще стрелна.
 Много трудна задача ще се окаже откриването на идеалния плажен парфюм, поне за моите възприятия. 😕  поне не съм сама в издирването има и други кокосови любителки.
Може да пробваш SJP NYC Crush - аз не съм любителка на кокоса, но този е много плажен и приятен.
Пък е и евтин и траен.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 13:26 от AnMary

# 550
Една снимка от мен на So Scandal

# 551
Днес се сдобих с тази красота Shalimar Souffle de Lumière.
Принципно хич не харесвам Шалимара и разновидностите му, но този фланкер на фланкера е много, много хубав, искрящ и мек, но също и забележим и прелъстителен. Поръчах го на сляпо и изненадата е истински приятна.

Здравейте, от къде е Шалимара и приблизително цена ?

# 552
  • София
Днес съм с Neonatura Souffle, който е един много летен, плажен и красив парфюм. Джинджифила, тиарето и жълтите цветя са смесени много хубаво. Има сладост от ванилията, усещам и свежа мандарина. За разлика от повечето парфюми в този стил, тук нищо не ми напомня на плажен крем, нито на летен коктейл. Много женствен аромат, мирише си точно на парфюм - летен, плажен, красив. Недостатък е трайност около 3 часа и това, че май вече няма къде да се намери. А на моя уви се очертава да му е последното лято.

Междувременно инстаграм ми припомня къде съм била на този ден преди 2-3 години и започва да ми се реве, докато си седя в офиса.

Снощи пробвах Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum , изсипах 1мл фабрична моста върху себе си и пак нищо не разбрах, освен една пудрена роза. За мен ЕДТ е много по-красив, въпреки че и той не блести с особени качества. Но все пак не е само една скучна роза, по-звънлив е, по-младежки, усеща се и жасмина .

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 13:47 от ~Étoile~

# 553
Здравейте дами, имам един въпрос. Възможно ли е нов парфюм да тежи толкова? Знам, че шишетата са олекотени и, че кантарчето измерва в грамове, но някак ме гложди

# 554
  • София
Здравейте, от къде е Шалимара и приблизително цена ?

Привет, от парфимо го взех, но бяха само няколко бройки и свършиха веднага. Ето линк, да го следите , ако пак се появи.
 Около 50 лв беше.
https://www.parfimo.bg/guerlain-shalimar-souffle-de-lumiere-eau- … eni-50-ml-tester/

Общи условия

Активация на акаунт