Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Devilche, не пречат когато са извън маточната кухина.

# 571
И аз се мъчих от 4.00ч до 12.30.родих бебето(беше в 16 г.с.) и излезна с цялата плацента,но Иванчева да се презастрахова даси нямала главоболия ме престърга добре 😡😡😡
Сраствания сигурно имаме всички,независимо дали с или без кюретаж,но имам 1 лапаро 2015, 2 хостероскопии през 2018,един кюретаж 2019 и то не остана лигавица 😢 от 2014 сме в надежда и мисля,че и те се отказаха от нас...
Дано в Щерев имат повечко време и жалост за такива като мен и не ми измислят нови експерименти,че останах без нерви,пари и сили😢
Тимева иска да надраскаме лигавицата предния цикъл и да вземе клетки за кокултивиране-иначе стимулацията ще ми е пак с елонва,но мисля да почина още малко и от септември да пробваме последен път.

# 572
Ох, ужас - мъки, големи мъки преживяват някои от нас.😰

# 573
Момичета лх 60 е много нали ,за 9 ден .Може ли да е задържан фоликул или вече незнам,има само един фол.20мм много голям ми се струва за 9 ден.

# 574
Писах и другаде-височко е -следва овулация-единствено цитротид може да го свали.Моите ф.от 2 год.ги правят тези...рязко нарастват и вече съм с ранна ову.Пункциите са ми на 9,10 ден.Но Цитротида ще го свали,ако трябва и 2 се слагат.Не го пробвах,но веднъж в подобна ситуация ми го предложиха,а в друга клиника от 4-ти ден със стимулация са ми го включвали.Дано успееш..

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 21:34 от reninel

# 575
Подкрепям reninel, имам две пункции при лх над 50, свалено с цетротид. Успех!

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 22:07 от Daisy81

# 576
Bobby, сега си прегледах записките отн. Метфогаммата. 7 дни-2х1 от 500 мг., след това 3х1 от 500 мг. до пункция. Бях по дълъг протокол. Започнала съм я 9 дни преди блокиращата инжекция.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 10:04 от bubastet

# 577
Днес сложих ,но утре вече нямам или с една е достатъчно?Имам само един фол.Благодаря ви.

# 578
Дано е достатъчно-Дейзи може да каже..Аз бях вдигнала 48,когато ми предложиха 2 цитротида заедно,но аз тогава канселирах,защото по принцип ги пукам на 20 ЛХ  и се усъмних,че ще успея да го задържа.Но има момичета които и на по-високо ЛХ държат и имат успешни пункции-те това ми и и казаха по телефона.Късмет!

# 579
Аз веднъж бях с ЛХ46 и един цетротид не стигна, спуках го.

# 580
И двата пъти задържах Ф, само по един Цетротид ми поставиха и беше достатъчно. Един път с лх около 20- Ф се беше спукал. Така, че всеки път е различно, не бих отписала  опита със сигурност. Винаги има изненади. Ще споделите после как е протекло всичко при вас.

# 581
  • София
И на мен кюртажа ми го прави Иванчева,  аз бях в 14 г. с и също родих плода,  не знам, мисля,  че всичко излезе, но те май си правят винаги след това кюртаж,  поне ми сложиха пълна упойка,  въпреки първоначалния отказ на анестезиолога,  но аз така си стягах мускулите,  че тя въобще не можа да започне.
Аз правих хистероскопия по мое настояване, защото усещах, че нещо не  е наред /както сега между впрочем /  и се оказа,  че имам сраствания, Персенска тогава каза добре,  че направихме.
А за миомата - според Карагьозов не толкова големината, колкото местоположението е проблемно тъй като ще се отреже предната стена на матката и трябва да се направи много добър шев, който да издържи бременност  и нямало как да се направи с лапароскопия или робот. Според Персенска също трябва коремна операция,  ще видя ще потърся и друго мнение.

# 582
Bobby, сега си прегледах записките отн. Метфогаммата. 7 дни-2х1 от 50 мг., след това 3 х1 от 50 гр. до пункция. Бях по дълъг протокол. Започнала съм я 9 дни преди блокиращата инжекция.
Благодаря ти. Само че да не би да е 500 мг.? Тя се продава май само на 500, 850 и 1000 мг.

# 583
Bobby, сега си прегледах записките отн. Метфогаммата. 7 дни-2х1 от 50 мг., след това 3 х1 от 50 гр. до пункция. Бях по дълъг протокол. Започнала съм я 9 дни преди блокиращата инжекция.
Благодаря ти. Само че да не би да е 500 мг.? Тя се продава май само на 500, 850 и 1000 мг.
Да,да - 500, извинявай. Писах от телефона и съм пропуснала едната "0" Simple Smile. Коригирам се и горе Simple Smile. Дори си купувах тази от 1000 мг. и разделях хапчето на 1/2.

# 584
По принцип Метфогама е с рецепта, но предполагам ще се намери и аптека, в която дават без.

Общи условия

Активация на акаунт