Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 408
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,
Знаете ли защо в Надежда цетротидът го слагат чак след 16 ч.? Дали би му минало действието, ако се сложи по-рано? Ако имам съмнения, че ЛХ ще се вдигне по-рано, дали е ОК да се постави инжекцията преди 16?

# 586
  • София
по-добре след 16 ми казваха на мен.
защото следобедно се вдигало повече лх-то.
обяснението е от акушерката която ги раздава.
иначе всичките хормони дето ги бодат действали по 24 часа.

# 587
Да знаете от къде мога да си набавя една инжекция цетротид?

# 588
  • Пловдив
Здравейте , имам питане ? Simple Smile
на 23 ден от цикъла се видя настъпила О от дясно и ЗФ от ляво. Размера му е 18 мм. Казаха ми да отида на втори ден от цикъла и ако се е спукал ОК , но ако не е няма да започваме стимулация. Писна ми да губя време с тези ЗФ. Как да го спукам ? Чувала съм за коремни преси, качване по стълби, клекове , че и по- грубичък секс:)
На някоя от Вас да и се е получавал номера ?

# 589
При мен го пунктираха

# 590
Питай лекаря някои изписват лекарства до идването на цикъла .Аз също се чудя като има вероятност да задържаме фол.,защо не ни изписват предварително лекарства.

# 591
Мара 2016 в Щерев лекарствата ги взимах от аптеката в болницата с-у рецепта т.е имаха ги в аптеката,а не в манипулационна.Ама не знам на своя глава да го слагаш..и рецепта ще ти трябва..

# 592
  • София
Здравейте момичета, около мен само приключения, не знам за вас, но мен ми се стори всичко много забавно и се смея цял ден на ситуация.
Днес ми беше пункцията първо имах 2 Ф, онзи ден станаха 3Ф, а днес на пункцията се оказаха 4Ф. Първа ме извикаха, тъй като ЛХ ми беше онзи ден доста висок 18,79, но докато чаках в стаичката минутки преди да ме извикат ме прерязаха много силно яйчниците, качиха ме на магарето и се оказа, че съм овулирала 3-те Ф се спукаха остана само 1Ф в дясно, но ми казаха, че няма смисъл да го боцкат. Изведнъж д-рката каза това е недопустимо бързо преправете документите и да звънят някъде нищо не разбрах. Попитах какво става тъй като аз правя пункциите без упойка и съм си в кондиция, каза ми е как какво това е недопустимо да изпуснем 3Я сега е идеалния момент веднага преминаваме към вариант 2 спешна инсеминация организма работи перфектно, лигавица чудесна, току що 3 спукани Ф остава и материала да е добре и няма как да не стане, а една сесра се обади ама докторке те са 3, а тя отговори е какво от това тъкмо чудесно. ММ даде материал и след 2 часа ми направиха инсеминация, пробата беше 12% морфология д-рката каза, че е перфектна и сега няма начин да не станат нещата. За първи път ми показаха подробно всичко, материала се инжектира направо до тръбите и го гледахме на монитора как ги изпълни беше интересно.
Божеее приключения колкото искате, сега продължавам с почти никакви лекарства, и ми казаха тест на 23-24.07.
На мен цялата ситуация ми е кумична и като се сетя само се смея, вие представяте ли си инсеминация на 44г.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 14:29 от pepita5

# 593
  • София
айде сега едни четиризнаци Simple Smile

познавам аз една жена, вече с 10г младеж от подобна ситуация.

# 594
Браво на докторката Simple Smile може пък това да е товоето чудо-дано.Мен така в 7 часа имах болка и в 9 ми казаха изпуснати -3 бяха -ми жалко и толкова.... Sad

# 595
  • София
Ама съвсем сериозно д-рката каза, че има 2 случая в същата ситуация с успешни бременности.

reninel ти при кой лекар си? Защо не е предприел нещо според ситуацията ти.

# 596
А аз само хваля твоята докторка за бързата и адекватна реакция Simple Smile-дано ти си третия .

# 597
  • София
Само да кажа моята д-рка е Персенска, браво и хиляди похвали за нея и адекватния и подход в дадената ситуация.

# 598
Дано да е на късмет !
Материалът се поставя в маточната кухина Simple Smile

# 599
Точно тогава не бях при моя...но пък и аз не се сетих за подобна възможност за да поискам....

Общи условия

Активация на акаунт