Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 399
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Пепита, аз имам 2 инсеминации от точно такива ситуации. Октомври и февруари. Първата точно с пункция при Перси по заместване, втората при Цветков. Аз нали съм с донорска С, тичах да проверявам наличностите на донора, после чакахме и чакахме да се размрази, да ми дойде реда, да се наместят по тръбите. Разказвала съм ви, влязох в клиниката в 7 за пункцията и излязох към 16. Откарах един "работен" ден там. Дано се получи, дано, дано! Имат избор Wink

# 601
pepita5, стискам палци това да е твоя опит. Супер късметлийска ситуация Smile Дано приказката, че хубавите неща се случват неочаквано да се окаже вярна.

# 602
Относно задържаните фоликули, повече движение, ако се спортува още по- добре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
Pepita, силно стиснати палчета точно този сценарий да е късметлийския при теб 🤞🍀 по същия начин Перси постъпи и с мен,но при 1 единствен фоликул и....забременях от раз,но морфологията беше 2% и не се разви бреченността така,че при теб защо да не станат едни прекрасни близнаци,пък статистиката я зарежи ♥🤞
Ще ми липсва много Перси, именно заради професионализма и човечността й!

# 604
  • На остров
Пепита стискам палци ! Дано това е твоят опит !

# 605
Момичета, имам въпрос. Някой има ли излишна опаковка "Мitochondrial Basics with PQQ" на LifeExtension.
Или ако някой иска да поръчаме заедно?

# 606
  • и тук и там :)
Лелеее pepita голямо приключение Simple Smile
Дано това да ти е късмета и да се похвалиш с две чертички. Стискам палци за успех Flowers Four Leaf Clover Heart

# 607
https://vitamin4e.com/product/life-extension-mitochondrial-basics-pqq-30-caps/ тук го има,в iherb по спомен беше около 90 лв., Black_idea
Pepita, това е твоят опит, макар и без пункция. Животът се случва, докато го планираме! Стискам палци 🤞 🤞 🤞

# 608
Момичета, имам въпрос. Някой има ли излишна опаковка "Мitochondrial Basics with PQQ" на LifeExtension.
Или ако някой иска да поръчаме заедно?
[/quote

Здравейте, аз си поръчвам PQQ на Swanson от 20mg za 36lv. на промоция от сайта Sila.bg. Даже е с безплатна доставка, не знам дали е ок като качество, сравнение с вашия, но поне го има в БГ и то изгодно! Ако решите, може да го пробвате Simple Smile

# 609
Pepita, успех. Стискаме дружно палци. Вел повлече крак, хайде ти следващата и останалите една по една до изпразване на темата. Flowers Four Leaf Clover Grinning Пък при успех какъв чуден спомен ще ти остане за цял живот... Heart

# 610
  • София
Мили момичета, много благодаря на всички, дано наистина това приключение да ми е на късмет, чак не мога да повярвам какво се случи Flowers Four Leaf Clover Gift Heart Hands Pray

# 611
Е как, pepita, имаш урожай днес и то добре уловен! ❤️

# 612
Точно тогава не бях при моя...но пък и аз не се сетих за подобна възможност за да поискам....

Аз съм била при моя доктор в ситуация с два фоликула и го помолих да направим инсеминация тогава, защото страшно ме беше яд, че ги изпуснахме. Мисля, че сме при един и същи доктор с теб. Инсеминацията обаче ми я направи акушерка доста по-късно следобяда.

ММ даде материал и след 2 часа ми направиха инсеминация, пробата беше 12% морфология д-рката каза, че е перфектна и сега няма начин да не станат нещата. За първи път ми показаха подробно всичко, материала се инжектира направо до тръбите и го гледахме на монитора как ги изпълни беше интересно.

Пепита, а на теб Персенска ли ти направи инсеминацията или акушерка и къде? Аз нещо нямам спомен да съм гледала каквото и да било на монитор... Стискам ти палци! Flowers Four Leaf Clover

# 613
  • София
Да тя ми я направи в нейния кабинет и като инжектира материала, каза чакай сега да видим какво сме направили и гледахме на монитора едно като червейче изпълни много бързо лявата тръба, а дясната се пълнеше по бавно.
Ама всичко е кумично - отидох за пункция, а се върнах оплодена Smile
Явно така е било писано да стане Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 18:51 от pepita5

# 614
Здравейте , имам питане ? Simple Smile
на 23 ден от цикъла се видя настъпила О от дясно и ЗФ от ляво. Размера му е 18 мм. Казаха ми да отида на втори ден от цикъла и ако се е спукал ОК , но ако не е няма да започваме стимулация. Писна ми да губя време с тези ЗФ. Как да го спукам ? Чувала съм за коремни преси, качване по стълби, клекове , че и по- грубичък секс:)
На някоя от Вас да и се е получавал номера ?
casablanka, имах задържан фоликул януари, пих без успех два месеца противозачатъчни, март месец го пунктираха, допих си още 6 или 7 таблетки от противозачатъчните и същия цикъл стартирах стимулация и то от пети ден, защото след пунктирането фоликула персистира в жълто тяло и прогестерона беше висок. На петия, послесен възможен ден падна и започнах стимулация. Тов ми беше и успешния опит.

Pepita, това да е твоя опит! От сърце ти желая! На първото ми инвитро така ми се пукнаха два от трите фоликула, веднага направиха инсеминаця и беше успешна, не задържах бременността по други причини, но от тогава още четири опита, мъжа ми седеше в бойна готовност, ако пак се наложи. Успех! Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт