Лаковe за нокти - 138

• 35 269
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
При мен рядко се сгъстява нещо, преди да го изхабя. Под "изхабя" - да се разбира, че е до половината и трудно го достига четката Simple Smile Не се занимавам, направо купувам нов.

# 106
Арабеск, забравих- чудесно ти стои лилавото. И аз си го купих наскоро, но още си чака ред да го пробвам. В момента съм с неговият розов побратим 56 като акцент  Wink
При мен сгъстяването започва някъде около средата на шишенцето. Разреждам,  обаче ми се струва, че до следващото използване пак има сгъстяване и пак се налага да разреждам... За бързосъхнещ топ става дума- това нормално ли е?

# 107
Долче, като невидяла Simple Smile Много ти се радвам на ентусиазма.
Аз намазах един Vinylux, много покривен, да видим и колко ще издържи, за пръв път ползвам.

# 108
Амини, от доста време чаках да пуснат и ваденки които не са за цял нокът Grinning Възползвам се, че ходя много рядко до този магазин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
Точно така, точно! Нека да има, на същия принцип съм и аз Joy

Агентче, това синьо Опи ми разби сърцето! Страхотно е!

# 110
Да, същото се чудех и аз, в момента бързосъхнещия топ на ГР се е сгъстил и трудно го достигам.Чудя се да потърся разредител или да го хвърлям🤔, а какво ще стане, ако го добавя към друг лак-бързосъхнещ🙃😁

# 111
Агент, разкошна е тази Мадама. Simple Smile
Пробвала съм да разреждам топ с разредител за лак, единият беше на Катрис, другият не помня, но се изгуби гел ефекта, и повече не съм разреждала.

# 112
  • София
От няколко години ползвам бързосъхнещия на ГР и разреждам докато го изхабя до последна капка Grinning

# 113
Здравейте, момичета! Колко е свежо и красиво тук! Не мога да смогна да харесвам Heart От мен нещо светличко Blush

# 114
  • София
Brainbug, страхотен маникюр.

Момичета, справяте се блестящо и имате голямо въображение. Аз от скоро покрай извънредното положение започнах отново да се лакирам в домашни условия.  Купих си няколко лака на  GR, едните са с голяма четка, а другите се водят с гел ефект. Четките на лаковете с гел ефект ми оставят следи по ноктите и не се получава равномерно нанасяне.

При някоя от вас получава ли се така с лаковете с гел ефект на GR?

Скрит текст:

# 115
  • Prismatica Aerie
И аз разреждам с разредител ("thinner") и няколко пъти се усещам, че гледам "умно" като напишете тук в темата "Сгъсти се и го засилих към кофата!"
Всичко сгъстено разреждам. Ползвам разредител на Zoya.
Чудни маникюри, Агент, припомних си колко разкошен е Ink. Purple Heart Blue Heart Композициите ти са направо шедьоври!

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 14:40 от Catalano

# 116
  • на дъното
Хубав летен цвят,но не плътен и броката не лъщи дори и на ☀️

# 117
И аз разреждам с разредител ("thinner") и няколко пъти се усещам, че гледам "умно" като напишете тук в темата "Сгъсти се и го засилих към кофата!"
Всичко сгъстено разреждам. Ползвам разредител на Zoya.
Чудни маникюри, Агент, припомних си колко разкошен е Ink. Purple Heart Blue Heart Композициите ти са направо шедьоври!

Oo, Catalano, този Trend It Up в момента намира ли се Animal Heart Eyes Cat ? Страхотно стои!

# 118
Пробвай с бяла основа (или с някакво розово) отдолу. Но според мен и в "неплътността" има чар. С безцветен лак между 2 пласта от този предполагам, че също ще е интересно.
За първи път виждам страхотното синьо на Каталано Thinking Каталано, чудно е Blue Heart Как поддържаш кожичките?

# 119
Илития, аз имам само 2 лака от тази серия GR Prodigy, и определено не съм доволна. Избягвам я и не купувам други от серията. Остават черти, непокривни.. не. Виж, тези от Ice Chic според мен са много хубави.
И аз ползвам разредител. И в лакове, и в бази, и в топ лакове. Най-обикновен, на Перфект.

Общи условия

Активация на акаунт