Лаковe за нокти - 138

• 35 272
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз разреждам с разредител ("thinner") и няколко пъти се усещам, че гледам "умно" като напишете тук в темата "Сгъсти се и го засилих към кофата!"
Всичко сгъстено разреждам. Ползвам разредител на Zoya.
Чудни маникюри, Агент, припомних си колко разкошен е Ink. Purple Heart Blue Heart Композициите ти са направо шедьоври!

Oo, Catalano, този Trend It Up в момента намира ли се Animal Heart Eyes Cat ? Страхотно стои!
В момента съм с него. Купих от DM тези дни. Жесток е! Аз не успях да го хвана на снимка обаче. Излиза по-светло при мен.

# 121
  • Prismatica Aerie
Oo, Catalano, този Trend It Up в момента намира ли се Animal Heart Eyes Cat ?
Вчера го купих, номер 156.
Цветът е много наситен, през моя компютър го виждам доста блед, а през телефона - почти като на живо, ярък. Явно е според настройките.

Долче, не готвя, не мия чинии, ползвам ръкавици, ако се налага все пак нещо да свърша.Sweat Smile Дано не прозвучи арогантно, но пък и не смятам, че кожичките ми са в перфектно състояние.

# 122
Каталано, имах предвид по-скоро дали ги режеш, ексфолираш, мажеш с масло и т. н. грижи Grinning Според мен са ти доста прилични кожичките Grinning
Скрит текст:
 На мен миене на ръка не ми се отразява зле, стига да е с щадящо веро. Пресушава ми се кожата с ръкавици, избиват ми мехурчета с течност- особено в топлите сезони- но аз си имам такъв хроничен проблем при пресушаване и прах. Отразяват ми се зле агресивни измиващи препарати и неподходящи течни сапуни, някои дезинфектанти... Напоследък започнах да използвам приставка на ел. пилата, но имах нужда от време за свикване. Когато няма нужда не ги закачам изобщо, евентуално мажа с олио/крем и само изпитвам.

# 123
  • Prismatica Aerie
Ползвам това по препоръка на Надя и много го харесвам. При редовна употреба има феноменален ефект върху кожичките.
 Иначе грижата ми е базова, нищо маняшко не правя, понякога ме мързи и олио да сложа след лакиране. Преди бях по-грижовна сякаш.Smile

# 124
И аз ползвам това за кожичките, ама ефекта далеч не е същия 😁 колко време го държиш преди да избуташ?

# 125
  • Prismatica Aerie
И аз ползвам това за кожичките, ама ефекта далеч не е същия 😁 колко време го държиш преди да избуташ?
Поне 5 мин. го държа, иначе за 1, както е по указание - нищо не става.

# 126
Благодаря, явно там ми е грешката. Ще опитам да слагам повечко и по 5 мин.

# 127
Момичета много хубави маникюри!
И аз си взимам стикери от въпросния магазин Панда в Пловдив, но гледам да се въздържам Grinning
Показвам ви флоралния ми маникюр, стана ми много тъпо като ми се размаза черното, изсъхна уж ама...

# 128
  • София
Момичета, издирвам заместител на този Флормар

Ето го и на нокът

# 129
  • При децата ми
Ползвам това по препоръка на Надя и много го харесвам. При редовна употреба има феноменален ефект върху кожичките.
 Иначе грижата ми е базова, нищо маняшко не правя, понякога ме мързи и олио да сложа след лакиране. Преди бях по-грижовна сякаш.Smile

Catalano, за какво олио иде реч?
Един цветен маникюр от мен, който няма  нищо общо с вашите творения:

# 130
Момичета, издирвам заместител на този Флормар

Ето го и на нокът

Толкова любим лак, поддържах си го постоянно в колекцията. Може би повече от година не го откривам и аз също, като теб търся заместител.

# 131
Juls, имам някакъв спомен за подобен лак от серията Ice Chic на Golden Rose, обаче с номер не мога да помогна. Погледнах в Гугъл, номерата от 101 до 107 изглеждат подобен тип фин (холограмен) глитър, повечето са цветни, но все пак можеш да погледнеш дали няма нещо подходящо между тях. Обикновено в Елитис има избор на такъв тип фини глитърни лакове, а ако ти се занимава може да си купиш такъв холограмен глитър и да го пресипеш в безцветен лак.

# 132
Този 392 го имам и ми е супер непокривен. Ползавам го като топ лак върху черно най-често. Холограмни имаше на ГР, но спряха серията.
Някъде нещо ако има изостанало..

Мисля, че тези, за които говори Кристалчето не биха свършили работа, или трябва да се нанасят с гъбичка. Имам 105, това е розово-лилав брокат в безцветна основа. Няма плътност, ако се нанесе като стандартен лак.
Като относително близък еквивалент, може да видите Есенс - 02 - Crashed the party. На живо ми създава усещане за снежинки, но пък като че е повече светло сив, докато 392 на Флормар има частички, които отразяват във всички цветове.

# 133
Лучия, и аз сетих веднага за този лак Blush И той, и Millenial pink са в списъка с желания и си чакат реда Grinning Но като че ли наистина е с прозрачно-сива основа...Преди известно време някой като че ли беше постнал и видео как се нанася брокат с гъбичка и беше май подобен ситен разноцветен брокат... Thinking

# 134
Хм, всъщност 02 - краш дъ парти - ми е единственият лак на Есенс, който имам. Не знам защо, но винаги ги пропускам. Преди имах много лакове на Флормар, но вече няма дистрибутор за нашия град, и минах основно на ГР. А и в последните години извадиха много добри цветове.

Тези съм ги показвала и преди, точно 392 съм ползвала върху черния лак. Странен е някак, хем е холограм, хем не прави една цялостна дъга, а всяка частичка си блести самостоятелно някак.
https://bg-mam.ma/p/1183868/40337574

А това е 02 на Есенс. Не е прозрачен, на два слоя покрива добре, неуловим е на снимка, но и не точно същия като 392.
https://bg-mam.ma/p/1159975/39750424

Общи условия

Активация на акаунт