Лаковe за нокти - 138

• 35 279
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Oo, Catalano, този Trend It Up в момента намира ли се Animal Heart Eyes Cat ?
Вчера го купих, номер 156.
Цветът е много наситен, през моя компютър го виждам доста блед, а през телефона - почти като на живо, ярък. Явно е според настройките.
И аз го имам, тра-ля-ля Kissing Heart От 3-4 седмици. И сега съзрях частичките Grinning. Ще го пробвам, да видим кога. Красавец!

# 136
Ама едвам ме навихте да се лакирам в синьо днес Grinning

# 137
В слънчево настроение съм Stuck Out Tongue Перфект s48 и Зорница ♥

# 138
  • София
Мерси момичета за насоките за заместител на Флормар 392. Ще ги погледна. При мен той беше супер покривен на два нормални пласта, но свърши за съжаление Heart

# 139
Бел номер 19 Simple Smile

# 140
От мен нещо като нищо. Тези дни гледам нещо набързо да намацам 😂
Ръчичките ме сърбят да скокна до ДМ за този син красавец на trend it up

# 141

https://www.instagram.com/p/CASafuvjmka/?igshid=a6svtb6nwfjo 
Страхотен пясък на Перфект, ноктите ми са като от захар Simple Smile
Декорация ваденка
Това синьо на Trend it up e невероятно, защо е в малко шишенце  не знам!!!!

# 142
  • София
Направи ми впечатление в ДМ, малките лакове на Trend it up, те са от серията N1, са пуснали цвят, който преди може би 2г. беше пускан в лимитирана серия. Номерът на този лак е 146. Ако има някаква разлика в цвета, то ще е 1-2 тона.

# 143
Аш виновен 🤗🤗🤗😂😂😂

# 144
  • София
Здравейте момичета,
вдъхновихте ме и ето го днешния резултат:

Розовият и виненият лак са от колекцията на GR rich colour, а брокатеният е на Impala.

# 145
# 146
По колко мл са тези малки лакове на Trend it up??? Започвам да се плаша...Аз предпочитам големите Grinning Каква му е цената? И аз мисля да съгреша с него Heart

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 22:22 от dolce miele

# 147
По колко мл са тези малки лакове ба Trend it up??? Започвам да се плаша...Аз предпочитам големите Grinning Каква му е цената? И аз мисля да съгреша с него Heart

Наскоро взех друг от серията, 6 ml са шишенцата обаче цената не помня... около 4 лв може би? Утре мисля да го търся и аз Simple Smile

# 148
Много ми хареса и на мен синия лак и ми допада, че е малко, без това имам много.

# 149
При цялото ми желание да уловя красотата на малиновия Перфект 528 не успях. На живо лакът е просто страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт