Лаковe за нокти - 138

• 35 280
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, да ви попитам за препоръка за електрическа пила?
Марка или какво по-конкретно да гледам.
Иска ми се да си взема, обаче нещо не мога да се ориентирам.
Благодаря на отзовалите се Flowers Hibiscus

# 151
Как си опазвате прясно лакираните нокти 😆 Аз докато не се опипам, докосна тук и там, омажа не ме бива. Само заради това не се лакирвам.

# 152
Много красоти показвате момичата ❤️❤️
Идвам с въпрос- Разреждате ли лаковете и ако да с какво? Имам разредител на Перфект, но ефекта е прекалено кратък ми се струва. Имам толкова лакове, на които ми се иска отново да вдъхна живот

# 153
Вики, взимаш бързосъхнещ топ, или заемаш поза Лили Иванова и не пипаш нищо 😸

# 154
  • Пеликания
Много красоти показвате момичата ❤️❤️
Идвам с въпрос- Разреждате ли лаковете и ако да с какво? Имам разредител на Перфект, но ефекта е прекалено кратък ми се струва. Имам толкова лакове, на които ми се иска отново да вдъхна живот
Няколко страници по назад се коментираше за това.

# 155
Lemy Laughing мчи то голямо наказило….Лака ми уж бързосъхнещ, топа ми и той и гледай как съм се изпоплескала. Най съм добре с геловете, но после не ми се занимава да ги махам. Там пък друга драма почва.....

# 156
  • София
Lemy, уби мА с таз Лили Иванова Joy Нали знаете, казват че жената била беззащитна единствено когато е с прясно лакирани нокти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
https://www.instagram.com/p/CAVvn5vD3aB/?igshid=1v072flhkpuup Чидих се какво синьо да измисля и реших да комбинирам тези двата. Като плъзнете настрани има номерата на лаковете. Лакът 21 е много интересно брокатче, основата му е прозрачна, но тъмно синя. Та покри светлия Кико много сполучливо. На слънце стои страхотно!

# 158
Арабеск, този 21 отдавна го заглеждам, но все си мислех, че е просто някакъв брокат... Grinning Пък той бил прозрачно-син Blush Напомня ми малко на русалския Перфект S 31 (основата му, не частичките):

Ментовият лак се задържа 5 дни, ще махам вече (оголени връхчета, но и доста домакинствах).

# 159
Dolce, прочете ми мислите Grinning Точно за русалския s31 се канех да напиша. Как хубаво ме подсетихте, той ще е следващия.
Сега

Рачето беше качила нещо такова и го откраднах от нея.
Лакове: син - 21, No. 28 (не ми харесва особено, не е ярък, а и е като жив, направо бяга по ноктите ми); бял - GR color expert 02; син брокат с дълги частици - miss selene, 168; bel - 85
Крака:
Скрит текст:
Лакове - син - Римел flip flop - cobalt heaven; GR color expert 02, печат

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 23:55 от Luchia^^^

# 160
Лучия, колко свежо Blush И много ми харесват тези закачливи чертички Heart Eyes А русалския Перфект аз даже съм си  го извадила заедно с няколко други лака на видно място и всеки път като се лакирам се чудя кой да е Joy

# 161
Тъп въпрос - ярко жълт лак дали ще отива на къси нокти, как мислите?

# 162
Според мен зависи най-вече от това как са оформени ноктите. На добре оформени нокти, с поддържани кожички+ нанесен красиво лак- мисля, че всякакви цветове отиват. Едно време си мислех, че късите нокти са само за някакви ненатрапчиви или безлични лакове, но отдавна вече не го мисля Grinning

# 163
Според мен, при жълтото трябва да се съобразиш единствено с тона на кожата. Иначе, защо да не отива Simple Smile
Джулс 😸

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 13:26 от Lemy

# 164
  • София
Момичета, имате ли специални трикове как лакът да издържа по-дълго? Има ли определени марки и серии лакове, които са доста по-трайни от останалите? Колко време издържа средно маникюра ви?

Общи условия

Активация на акаунт