Лаковe за нокти - 138

• 35 283
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, имате ли специални трикове как лакът да издържа по-дълго? Има ли определени марки и серии лакове, които са доста по-трайни от останалите? Колко време издържа средно маникюра ви?
Трикове лично аз нямам, но моя приятелка твърди, че като сложи обезмаслител под обикновения лак, издържал по седмица. Аз не съм пробвала така, нямам и желание, честно казано, защото много ми се чупят ноктите и предполагам, че е приложимо за по-твърди и здрави нокти. Иначе моите нокти с лак издържат няколко дни, в зависимост от домакинската работа, която върша, но средно иколо 2-3 дни; сменям лака сравнително често, пак в зависимост от времето, което имам (сега, работейки от къщи мога и през ден да го сменям, но като се върнем в офиса, сигурно ще се върна на старата схема по 2 пъти седмично). Нямам определени предпочитания за серии лакове, всички ми издържат горе-долу еднакво, но за момента не ми е проблем Simple Smile

# 166
Момичета, имате ли специални трикове как лакът да издържа по-дълго? Има ли определени марки и серии лакове, които са доста по-трайни от останалите? Колко време издържа средно маникюра ви?
1 седмица ми издържа, лакирам се всяка неделя. Трайността не зависи от лака, а от състоянието на ноктите,  няма серия/марка лакове, които да се отличават от всички останали с по-висока трайност, всичко е много индивидуално. Обикновено глитърите и лаковете с ефекти се свалят по-трудно и това презюмира висока трайност, но не е правило.

# 167
И при мен трайността е различна. Зависи от типа лак, пигмент, дали има декорация, брокат, колко чистя и готвя без ръкавици, колко се пазя и т.н.
За съжаление само гел ми издържа до 3 седмици, но не бих си го причинила отново. Предпочитам разнообразието и покрай темата си накупих сигурно към 15 лака, въпреки че преди месеци ги разчистих и си обещах да не купувам. Мда, толкова с обещанието ми. Дори се презапасих с холограмите на голдън роуз като разбрах, че изчезват Satisfied
За лаковете на sally hansen обаче мога да кажа, че ми издържат една идея по-дълго, а основата им е чудесна за моите нокти.
Общо взето на седмица веднъж се лакирам, ако съм в настроение - два пъти Simple Smile

# 168
  • София
vici75,пробвай да се лакираш докато правиш нещо на компютъра.Аз така правя.Времето лети по-бързо отколкото да стоиш и да чакаш кога ще ти изсъхне лака.

# 169
Аз гледам филми, сериали или нещо друго което мога да слушам като фон Grinning
А за трайността- от много неща зависи. Аз имам най-много лакове Флормар, Флормар фул калър и Перфект. Имам по няколко на Голдън роуз, Есенс и Катрин Арли и няколко китайчета (лакове) с приятни цветове. Лакът ми издържа 5-7 дни, но зависи- момичетата са казали. Да добавя, че ако сложа 1-2 тънки пласта (общо) гарантирано се лющи бързо. Обикновено нанасям поне 4 пласта (2- лак и по 1 пласт база и топ). Grinning

# 170
Здравейте! Някой тук ползва ли лаковете на Zoya? Четох за тях , че не миришат силно като обикновените лакове, някой може ли да го потвърди? Прекалено силна е миризмата на обикновените и не ми понася, отделно сме с малко бебе. На гел лак нямам време и желание да ходя, затова търся друг вариант. Blush Те иначе лаковете Zoya май не се продават в България като гледам, ще трябва да поръчам от сайта им направо. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 171
# 172
При мен пък зависи от цвета на лака. Белите винаги ми се развалят по-бързо. Червено и подобни се изтриват по връхчетата, а брокатите задължително ми падат на места на люспички.

# 173
Лакът издържа по-дълго, ако отвреме навреме се подновява топ-а, да кажем на два дни. УВ топ също добавя малко трайност.

# 174
И аз не мога да уловя точния цвят на Trend It Up-а, поне на моите екрани, в действителност има малко повече зелено, но е чудесен и се нанася много приятно. Кожичките ми никак не са в идеално състояние, но пък цветът много ме радва Stuck Out Tongue

Скрит текст:

# 175
но пък цветът много ме радва Stuck Out Tongue
И ти отива. Simple Smile

# 176

https://www.instagram.com/p/CAXZiSHAxVV/?igshid=1b6qf0j5sjumm
Catrice - Brown collection 01 fashion addicted
Значиии с тези копчета нямам желание дори и за лак Sad Слагам там една ваденка и приключвам 😢

# 177
Лаковете на мен ми държат дълго, но проблема ми е че ноктите ми растат много бързо и израства отдолу, което води пак до подмяна на лака.

# 178
Здравейте! Някой тук ползва ли лаковете на Zoya? Четох за тях , че не миришат силно като обикновените лакове, някой може ли да го потвърди? Прекалено силна е миризмата на обикновените и не ми понася, отделно сме с малко бебе. На гел лак нямам време и желание да ходя, затова търся друг вариант. Blush Те иначе лаковете Zoya май не се продават в България като гледам, ще трябва да поръчам от сайта им направо. Благодаря! Flowers Hibiscus
Аз имам 20-ина Зои, не е като да са без мирис, на мен лично не ми миришат по-малко или по-хубаво от стандартните лакове, просто по-различно. С тънка четка са, водят се 10 FREE.

Zoya Nail Polish is proudly Big 10 Free, which is free of Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Dibutl, Toluene, Camphor, TPHP, Parabens, Xylene, Ethyl, Tosylamide and Lead. Self issued their top favorite pregnancy safe beauty products!

Zoya лак за нокти е Big 10 Free, който е без формалдехид, формалдехидна смола, дибут, толуен, камфор, TPHP, парабени, ксилол, етил, тосиламид и олово.

# 179
  • София
И аз не намирам разлика по отношение на мириса на Зоя.

Общи условия

Активация на акаунт