Лаковe за нокти - 138

• 35 303
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Какво сътворих и аз не знам Grinning

# 181
Здравейте! Някой тук ползва ли лаковете на Zoya? Четох за тях , че не миришат силно като обикновените лакове, някой може ли да го потвърди? Прекалено силна е миризмата на обикновените и не ми понася, отделно сме с малко бебе. На гел лак нямам време и желание да ходя, затова търся друг вариант. Blush Те иначе лаковете Zoya май не се продават в България като гледам, ще трябва да поръчам от сайта им направо. Благодаря! Flowers Hibiscus

Аз си купих 5 бр Лака на ЗОЯ на разпродажба от сайта на Бюти1 в България. Но не съм ги пробвала още. Фирмата разчиства бройките затова са пуснати по 5 лв, но са останали само гадни цветове. Още не съм пробвала нито един от тях за да дам отзиви.

Иначе за издръжливост, слагам обезмаслител и ОПИ, но пак не издържа повече от 24-48ч

# 182
Бенчита, на нещо много азиатско ми прилича Blush
Вълничке, Tickled pink.. ? Grinning  Или другото там подобно което беше?
Какъв обезмаслител ползвате? Защо?
Мисля, че може да се лакираме с маски...така и така си имаме покрай ИП Grinning Иначе задължително лакирам на отворен прозорец.

# 183
Вредна ли е миризмата

# 184
Вдъхновена от творението на Luchia, ето моето творение

даже си видях 2 недостатъка-една кожичка и малко изкривяване на кутрето, този лак е с някаква триъгълна четка...ужас.

# 185
Момичета, как взимате и поставяте малките ваденки така че да не се сбръчкват, деформират или прегъват? С какво?

# 186
Момичета, как взимате и поставяте малките ваденки така че да не се сбръчкват, деформират или прегъват? С какво?
С пинсета.Само ,че накрая да е е по-равна или остра.

# 187
  • на дъното
S-he perfect mat 015 естествено зарибена от тази тема 😊Топ лака е mat на Импала😉и печатче😊

# 188
  • София
Момичета, имате ли специални трикове как лакът да издържа по-дълго? Има ли определени марки и серии лакове, които са доста по-трайни от останалите? Колко време издържа средно маникюра ви?

"Триковете" не бих казала, че са специални. Добра основа за лак,  два слоя лак и най-вече хубав топ. Издръжливостта на лака по-скоро при всеки е различна.

# 189

Аз си топя пръста под вода и там намествам ваденката. Във водата по-лесно се поставя.

# 190
  • на дъното
Използвам тази пинсета 😊😉

# 191
Аз лично съм постигала най- хубав и дълготраен маникюр с лак и топ на Essie Gel Couture- вярно е, че са доста скъпи, но ми издържат поне две седмици (при положение, че всеки ден върша някаква домакинска работа или нещо в градината). Само топ-а на Еси, но с друг лак не издържа толкова- може би 4-5 дни до седмица.

# 192
но пък цветът много ме радва Stuck Out Tongue
И ти отива. Simple Smile

Благодаря Relaxed

Аз пак да похваля UV топа на Perfect - почнах шишенце за пръв път откакто беше изчезнал съвсем и определено още ми е любим.

# 193
А сгъстява ли се този топ, че и аз отдавна съм му хвърлила око? Grinning
Благодаря, момичета. А от какъв физически магазин си купувате тези пинсети за ваденките? Blush

# 194
А сгъстява ли се този топ, че и аз отдавна съм му хвърлила око? Grinning
Благодаря, момичета. А от какъв физически магазин си купувате тези пинсети за ваденките? Blush

Аз досега не съм попадала на топ който не се сгъстява, но пък и единствения недрогериен който съм ползвала е The Shield на A-England. Тъй като шишенцето на Perfect-а е черно и непрозрачно обаче, не съм сигурна на какъв етап точно се случва Laughing Пробвала съм това с разреждането на сгъстяващи се лакове и топове, но нещо не бях много доволна от резултата, а и до следващо лакиране не много по-късно ефекта вече го нямаше. Може би аз не съм го направила както трябва, или разредителя на Umbrella (мисля) не е добър...

Общи условия

Активация на акаунт