Лаковe за нокти - 138

• 35 307
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да се похваля, че най-после си намерих продукта за база и заздравяване. От месеци ноктите ми се цепят, а лакът се бели целия на 2-3 ден. Сега е добре. Взех си и синьото Тренд ит ъп.

# 196
Долченце, тези пинсети ги има в Джъмбо. Но аз ги ползвам само за камъчета. А ваденките си ги намествам изцяло под вода Hug

# 197
Нашият Джъмбо не ми е достъпен без кола, за съжаление. А как го правите този номер с наместването под вода, не ми е ясно? Grinning В какво я слагате тази вода? Grinning

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 06:00 от dolce miele

# 198
Аз да похваля заздравителя със златни частици на Ейвън.
Някой от тук ми го беше препоръчал.
Най-накрая след 5 месеца борба успях да пусна нокти, макар все още малки. 😊

# 199
Нашият Джъмбо не ми е достъпен без кола, за съжаление. А как го правите този номер с намесването под вода, не ми е ясно? Grinning В какво я слагате тази вода? Grinning
Във ваната, ама трудно се диша Joy Шегичка Joy
В по-разлат съд, дълбока чиния, купа, колкото да ти влязат пръстите на двете ръце до първата фаланга Kissing Heart

# 200
Вчера по една случайност се озовах в ДМ, беше останал само един от този лак на Тренд 😉

# 201
И ти не го купи, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 202
Купих го разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203
Аз да се оплача, много ми хареса един син лак тук, поръчах си от Лили, но...въобще не е покривен😡, мноооого ме е яд, ето го
Толкова му се ядосах-рядък, непокривен, че го изсипах в бързосъхнещия ми сгъстен топ на ГР да види сега хубаво ли е🤣🤣🤣🤣😂😂😂

# 204
Да, имам го и не е толкова покривен колкото очаквах и аз. Обаче пък пак става.

# 205
Нашият Джъмбо не ми е достъпен без кола, за съжаление. А как го правите този номер с намесването под вода, не ми е ясно? Grinning В какво я слагате тази вода? Grinning

Начииии... 😜 Купуваш си от Лидл крем брюле - 2бр. в опаковка и после ползваш купичката за ваденки. Joy

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 21:32 от Грийни

# 206
Ето гооо 🤗♥️

https://www.instagram.com/p/CAa1qFgj_M8/?igshid=bxnhw4at0wvr

Иии УВ топа на Перфект ме разочарова, много оголва връхчетата Sad но пак лакирах с него, имам надежда да е била друга причинарат.

# 207
Този Trend it up и аз го купих преди седмица Laughing Първият ми лак на марката, но и на мен ми хвана окото в ДМ.

На мен ми се доноси беличко, а и исках да пробвам лаковете на Ейвън тип пясъчни, които пък накупих не помня кога и така си и чакат пробите Laughing

# 208
  • на дъното
Това са моите другари за сега😉често след 2-3 месеца сменям според нуждите основата само.Топ лака е незаменим от 4-5 год.

# 209
  • София
Начи к'ви сте подстрекателки с този син Trend it up Heart Eyes

Нищо особено от мен

Общи условия

Активация на акаунт