Лаковe за нокти - 138

• 35 325
  • 731
  •   1
Отговори
# 210

Първи опит с ваденка.

# 211
# 212
Това масло за кожички на SNB  от сайта им ли го поръчвате?

# 213

https://www.instagram.com/p/CAcXyI6AzmG/?igshid=1t1hexoswlfou
Miss sporty... Но не знам номер... Няма 🙄😆Pepе  да каже кой е бил, моля ❤️❤️❤️
Ваденки аз поставям с печата!!! След като се отдели от хартията, поставям на печата (прозрачния) и си лепвам директно върху нокътя! Много ми е лесно, защото колкото и да е тънка от едното залепям директно на другото и няма вариант да се развали Simple Smile...
Осмичка... Тази комбинация много ми хареса бяло с брокат! Може ли да изкаже мнение, за брокатите... Още им се чудя на всички ❤️Лошото е, че покрай мен няма никой на Ейвън и няма от кого да си поръчам Sad

# 214
Маме, чуден е този лак 💙, 050 е номера -Turquoise Pearls 🙂

# 215
Печата вероятно трябва да е по-твърдичък, т.е. не от силиконовите? Не съм слагала ваденки, трябва да го опитам това.

# 216
Точно със силиконови, но не натискам много... Просто поставям ваденка та там, където искам да е и след това с пръста си притиска леко, за да се получи по-добре Simple Smile но поне не ми се развалят ваденките

# 217
Маме, то и аз нищо не поръчвам на Ейвън нямам познат дистрибутор по принцип. По случайност на една сергия в квартала преди месец продавачката беше сложила каталог, че поръчах от нея Simple Smile Засега само този лак съм пробвала от Кристъл серията. Брокатени са, не особено покривни, но върху основа става добре и наистина прави пясъчен завършек.

# 218
Лакове на Avon има в някои онлайн магазини, в Нотино съм ги виждала.

# 219
В makeup.bg има и продукти на Ейвън, но не знам за тази серия.

# 220
Осмичке, значи му трябва основа от бял лак отдолу, така ли?

# 221
Момичета, аз също нямам познат от Ейвън, но си поръчвам от сайта и от там автоматично се свързва с мен най-близкия до моя адрес представител.
Simple Smile

# 222
Аз се снабдявам с Ейвън от една женичка от кварталния магазин Grinning Даже сега съм си поръчала цялата лятна колекция, много свежи и бонбонени ми се видяха. Ще ги снимам като пристигнат, че никъде не ги откривам в сайта Simple Smile

# 223
# 224
Грийни, това Младост 4 ли е!?! Много сладък маникюр!

Общи условия

Активация на акаунт