Лаковe за нокти - 138

• 35 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Грийни, вече имам много такива купички от крем брюле Grinning
Маме, златна си! Това да се поставят с печата е супер идейно! Heart Eyes Определено ще пробвам Blush А тези красиви камъчета с пинсета ли поставяш?
Много хубави маникюри, момичета!
Аз съм с ГР холограм номер 01 (сребристия) и по едно камъче на средните пръсти.
Скрит текст:
  Май няма да снимам, че ми се активизира дисхидрозата (малки сърбящи мехурчета по пръстите Rage - не са особено забележими по принцип, но вероятно на снимки биха изглеждали много по-зле). Та сега гледам да се пазя от прахове, препарати, ръкавици, много мокрене и мажа ръцете с крем и със сребърна вода... Neutral Face

# 226
Грийни, това Младост 4 ли е!?! Много сладък маникюр!

Почти. Smile

# 227
  • Пеликания
Червеният е номер 08, а черният 12.
От всички бюджетни лакове, четките на Llums са ми най-удобни.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 19:18 от MarieSt

# 228
Камъчета поставям с дървен избутвач за кожички... С острата част! Най - удобно ми е Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 23:16 от МamaNaMiro

# 229
Здравейте, момичета ♥ Тези дни се позатрих, но отново съм на линия Stuck Out Tongue Това са последните ми две творения, като за оражевото ми обясниха в една група колко е зле маникюрът ми - отврат форма и лак по кожите. То, вярно, че съм леко кьорава, ама лак по кожите нямам Stuck Out Tongue

# 230
Здравейте, момичета ♥ Тези дни се позатрих, но отново съм на линия Stuck Out Tongue Това са последните ми две творения, като за оражевото ми обясниха в една група колко е зле маникюрът ми - отврат форма и лак по кожите. То, вярно, че съм леко кьорава, ама лак по кожите нямам Stuck Out Tongue

Инстинктивно преди да прочета коментара погледнах снимките, и се влюбих в оранжевия маникюр. Не знам къде са се изявявали с мнение за него, ама са явно страшни "разбирачки"... 😠
Много ми хареса блестящия лак на безименния, можеш ли да споделиш кой е?

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 21:14 от .. attractive ..

# 231
Георгиева, и на мен ми харесват много маникюрите. Heart А по отношение на критиката- да критикуваш отстрани е лесно, а на някои хора дори им е приятно. Да кажеш, че нечия форма е "отврат" е доста грозно и злобно...

# 232
Благодаря ви, момичета ❤ Аз за това тук обичам да споделям, че във ФБ групите все на професионално ниво са и направо оставам без думи за някои коментари😜
Атрактив, лакът е на Перфект s40. Много красив е на живо, тъй като е с холо частици.

# 233
Тъпаци!!!
Едно не мога да разбера, да изповръщаш помия е по лесно, отколкото да кажеш мила и добра дума или просто да замълчиш. Наистина не разбирам! Защо хората са толкова лоши?! Георгиева, да не ти пука. Ти винаги си с хубав, поддържан и свеж маникюр. Майната им на простите и злобните.

В тази тема се наглеждам на красоти и крадвам идеи, да видим кога ще ги реализирам, че отдавна не съм се отчитала.

# 234
Джаста, чакаме Wink Попораснаха ли ноктенцата вече? Heart

# 235
Долче, те тамън пораснаха и два се счупиха, айде режи и пак чакай да пораснат. Та сега са късички, но поне не са до дъно и мисля да ги пооформя и разкрася и да ви се покажа. Grinning

# 236
Джаста, и аз от известно време съм с по-къси- така кати като гледам колко надълбоко са нацепени някои нокти, най няма шанс скоро да пусна по-дълги, но поне ги крепя докато израсне нацепеното...поне да  не са съвсем до дъно... Grinning

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 23:54 от dolce miele

# 237
Групите им из Фейсбук са толкова професионални, колкото аз пиша поезия. Специално има една много голяма група за материали за маникюр от Алиекспрес... да ме извиняват, ама 90% от нещата им не могат да стъпят на малкия пръст на маникюрите, които се показват тук. А някои от тях го работят това. То са различна форма на ноктите, неравномерно нанесен цвят, натрупани камъни с разни разтекли се лепила, нескопосано изрязани кожички...
Винаги маникюрите на Георгиева са били супер прецизни. Аман. Да са живи и здрави.

# 238
  • София
На онези " експерти" ще кажа само, че каквото сътвориш, ти се връща многократно, така че ...да си помислят добра дума ли да кажат или да направят зло. Момичета, тук ми е спокойно и оптимистично, бъдете здрави!!!

# 239
Това с поставена ваденка върху печат го пробвах, но като поставям от печата върху нокътя, понякога не се залепя на точно определеното място, и после не може да се преплъзне, за да се донамести. По-удачно ми е да се слагат под вода.
Аз пък да попитам как поставяте ваденките за цял нокът? Като щракне от свободния край на нокътя знаем, че се изпилва с пила после остатъка. Но пък ако има излишък от ваденката откъм кожа и кутикули какво правим?

Общи условия

Активация на акаунт