Лаковe за нокти - 138

• 35 340
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Аз я набутвам под кожичките. Blush

# 241
Аз я отстранявам с четка, напоена в лакочистител Simple Smile

# 242
  • София
Това с поставена ваденка върху печат го пробвах, но като поставям от печата върху нокътя, понякога не се залепя на точно определеното място, и после не може да се преплъзне, за да се донамести. По-удачно ми е да се слагат под вода.
Аз пък да попитам как поставяте ваденките за цял нокът? Като щракне от свободния край на нокътя знаем, че се изпилва с пила после остатъка. Но пък ако има излишък от ваденката откъм кожа и кутикули какво правим?
Аз минавам с топ отгоре, включително и върху стърчащото извън нокътя. Чистя навсякъде с острата част на инструмент за избутване на кожички, ето такъв
https://www.dodis.bg/titania-instrument-za-izbutvane-na-kozichki.html

# 243
И аз бутам под кожичките Grinning Но обикновено почти няма какво, защото много добре изрязвам предварително ваденката и проверявам няколко пъти как стои с картончето върху нокътя (полагам преди да намокря и изрязвам каквото е нужно, за да пасне по-добре).

# 244
Силиконовите печати в повечето случаи са прозрачни и се вижда къде се слага картинката.

# 245
  • на дъното
Това масло за кожички на SNB  от сайта им ли го поръчвате?
Аз го купувам от физически магазин 😊В нашия град има поне 2 , които продават "Всичко за маникюра "(Бургас)😉

# 246
Нищо интересно при мен, за това ще ви пусна един спомен. Акцентите на средните пръсти съм ги правила ръчно, с точкатор, голямо търпение съм имала : ))

# 247
Помня го, Леми! Hug

# 248
Не съм очаквала, явно ти е харесал Blush

# 249
Леми, красота! Heart Ама...вярно, че търпелива си била Blush

# 250
georgieva88  коя е тази претенциозна група? Grin На мен ми изглежда супер и откъм форма и откъм чистота, както винаги Simple Smile

# 251
Армира, ваденките за цял нокът изразявам горе - долу по воала на кожичките, и сред топ лак обирам ненужното с дървена пръчица. От кожата махам с лакочистител и клечка за уши.
Brainbug, "Маникюр за начинаещи" се казва групата и направо съм в потрес понякога от коментарите 😜

# 252
Скрит текст:
Това масло за кожички на SNB  от сайта им ли го поръчвате?
Аз го купувам от физически магазин 😊В нашия град има поне 2 , които продават "Всичко за маникюра "(Бургас)😉
Благодаря, ще потърся, че сега ми е хит всичко с липа Blush
Иска ми се нещо от този тип млечен лак, ще се радвам да споделите, ако имате такъв..може да е бял или бледо розов, но с този млечен ефект. Преди време имаше на Trend it Up един, но вече не го намирам.

# 253
Момичета прекрасни, добро утро.

Сигурно е питано милиони пъти, извинявайте за мързела да изчета темата...

След година и нещо носене постоянно на полу-перманентни лакове, сега реших да понося обикновени.
Ноктите ми са в ужасно състояние, цепят се вертикално от минималке допир, цепят се на слоеве... Докато не израсте цялата плочка, сигурно ще е така, но аз и по принцип имам много слаби нокти.

Питам, има ли НЕ перманентен лак, който да мога да слагам, да заздравят малко ноктите и да мога да използвам като база преди да сложа цветни лакове.

Благодаря и лек ден 😊

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 11:28 от Eli..........

# 254
Не знам, аз сигурно ще то кажа за стотен път, ноо пак отново.
Досега най-доволна съм и оставам доволна от заздравителя/база на Микросел. Ноктите ми, без да преувеличавам, не са се чупили от Ноември миналата година. Структурата им се промени, по-здрави са, по-дебели са, по-лъскави са. Вчера си купих ново шишенце като старото още не съм използвала напълно. За мен е идеален, заслужава си цената и може да се каже икономичен - 25.60лв. Ако се ползва по схемата, която е зададена /2 поредни дни се мажеш, на третия чистиш и наново/ сигурно няма да е толкова икономичен.
https://microcell.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD … D0%B0%D0%BD%D1%86

Прозвуча като реклама, но определено не е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт