Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои популярни цветове за маникюр?
Какви са препоръчителните основи за маникюр?
Какви са някои препоръки за укрепване на ноктите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои популярни цветове за маникюр?
-
Какви са препоръчителните основи за маникюр?
Форумът предлага няколко варианта за основа за маникюр, включително основата на Евелин 8 в 1, основата на Римел, основата на Римел Диамант и базата на Golden Rose. Потребителите споделят положителни отзиви за основите на Evelyn 8 in 1 и Golden Rose Diamond Base Coat, като отбелязват дълголетието и устойчивостта им срещу размазване.
-
Какви са някои препоръки за укрепване на ноктите?
-
Как да разредите топ лакове, когато станат твърде гъсти?
-
Как да поддържам кожичките на пръстите си здрави и красиви?
На твоите снимки (или пък е от моя екран) ми изглежда по-ярък. Обаче ме впечатлиха и другите по-тъмни лакове- 92 и 112 ли бяха.
За първи след ИП път по това време бях пред магазина и бях забравила за "прозореца" за възрастни. Даже щях да се възмутя, че момичето от Лили покани някакъв дядо зад мен да влезе...и тогава осъзнах колко е часът

Купих си безацетоновия вариант на Ебелин, да ме пита човек защо, при положение, че не понасям безацетонови лакочистители, не ми допада особено, трудно сваля лака. Кауфландския чисти с лекота, пробвах го няколко пъти вече и съм доволна, помпата също е удобна, единствено не ми харесва че е адски силно ароматизиран.

Също е била много добре, но наистина, колко е различна от сегашната ти 
Аз винаги се лакирам след...миене на чинии
А лакът ти стои супер, въпреки неволите с четката