Румбата, аз и Роналдо - мини сериал по БНТ

• 18 474
  • 193
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Рали и Мити още не знаят, че фактически майка им се гласи да остават в градчето. Ако разберат сравнително рано, може да има колизии, които после да преминат. А може да разберат и чак когато осъзнаят, че всъщност там им харесва повече, отколкото в столицата. Тогава на Райна ще ѝ е много по-лесно да им разкрие намеренията си.

# 46
  • София
Децата играят много добре и имат приятни гласове. Симпатичен сериал, а песента още си я пея.

# 47
  • Велико Търново
О, да! Пропуснах песента. Танцувам си всеки път като я пуснат.
Дали са я качили в някоя платформа? Shazam все още не я разпознава.

# 48
  • София
Много свеж сериал. Определено го харесахме вкъщи. Тъкмо влизах да питам за мястото на снимките. Значи Банкя.

# 49
  • София
Може ли линк за втори епизод, че не успях да го гледам.

# 50
Може ли линк за втори епизод, че не успях да го гледам.
ето Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=MCJic6xngj4

# 51
А момичетата как ще си разделят Румбата и Боби? Макар че те и двамата искат само Ралица.
Румбата с Ралица, а Боби ще осъзнае, че си пада по Деси
Нагласихме ги :joy
Така ще да е .Ми щом се обичат младите ,нека се вземат,а ние ще помагаме с каквото можем Wink
А сценария наистина е супер предвидим.Деян Донков  ще стане треньор ще се вземат с Райна,и отбора ще спечели турнира,а Роналдо ще стане голмайстор Simple Smile
Мисля,че часовия пояс не е подходящ за този детски филм.

# 52
  • София
Mного Ви благодаря!

# 53
  • София
Да, определено БНТ сгрешиха с началния час. По принцип не е удачно да е събота/неделя, но хайде, да кажем, че минава. Обаче да започва и в 21:00 ч. вече идва малко повече, като комбинация.
А и много малко хора знаят за сериала. Като цяло в България се гледат масово само Нова и БТВ, останалите канали се борят за огризките, но когато имат някакъв шанс за нещо малко повече го пропиляват с ей такива решения. Яд ме е, защото от БНТ правят и показват стойностни неща, но малко хора биха го оценили, защото просто не достига до тях, а и вече са си изградили мнение, че не струвало щом не било по Нова или по Би Ти Ви-то, което разбира се изобщо не е вярно, но ходи обяснявай.

# 54
  • София
Много симпатичен втори епизод. Непретенциозен сюжет, но наистина забавен и някак по детски наивен, което на мен много ми харесва.
Цялото семейство гледаме и се забавляваме, което до сега със сериал не се е случвало. А това е най-важното Simple Smile
Съгласна с Диаволо, нещо трябва да се промени в БНТ, защото правят наистина стойностни неща, които обаче не достигат до зрителите. Надявам се скоро да имат директор, който да модернизира тази архаична телевизия, чиято програмната си схема  е застинала някъде в края на миналия век.

# 55
Като цяло в България се гледат масово само Нова и БТВ, останалите канали се борят за огризките, но когато имат някакъв шанс за нещо малко повече го пропиляват с ей такива решения. Яд ме е, защото от БНТ правят и показват стойностни неща, но малко хора биха го оценили, защото просто не достига до тях, а и вече са си изградили мнение, че не струвало щом не било по Нова или по Би Ти Ви-то, което разбира се изобщо не е вярно, но ходи обяснявай.
Cнощи изтървахме половината епизод, защото по навик бях включила телевизора на Nova и чаках там да започне. Kъм 21.15 ч започнах да се чудя какво се случва и по някое време се сетих, че беше по БHТ.  
Hе знам кога е била замислена програмната схема, сега хората работят от дома, децата не ходят на училище и стоим повече вкъщи, но в нормална ситуация този час е бил подходящ. Времето вече се затопля, предполага се, че уикенда, през деня, народът е повече в движение. Hеделя вечер си е умряла, стягаш се за началото на новата седмица и за мен е удачно да се разсееш семейно с нещо приятно по телевизията. 20.00ч е рано за почти лятно време, 21.00 ч е по-добре.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 11:18 от Zlаti

# 56
И за мен часът е ок.

# 57
  • София
И аз смятам, че часът е добре, а и вече толкова много хора имат итерактивна телевизия или могат да си пуснат ютюб на тв, че според мен основният проблем е рекламата. Аз разбрах от този форум за сериала. Въобще не ми пречи, че сюжетът е предвидим, напомня ми точно на старите български филми, носи една лекота и ти е приятно да го гледаш и да видиш положителното развитие. Писна ми от обрати, след Ягодова луна, определено това е глътка свеж въздух.

# 58
Да, определено БНТ сгрешиха с началния час. По принцип не е удачно да е събота/неделя, но хайде, да кажем, че минава. Обаче да започва и в 21:00 ч. вече идва малко повече, като комбинация.
А и много малко хора знаят за сериала. Като цяло в България се гледат масово само Нова и БТВ, останалите канали се борят за огризките, но когато имат някакъв шанс за нещо малко повече го пропиляват с ей такива решения. Яд ме е, защото от БНТ правят и показват стойностни неща, но малко хора биха го оценили, защото просто не достига до тях, а и вече са си изградили мнение, че не струвало щом не било по Нова или по Би Ти Ви-то, което разбира се изобщо не е вярно, но ходи обяснявай.
И аз напоследък гледам повече БНТ,защото сутрешните блокове са с много малко реклама.Не като по БТВ и Нова .Докато кажат добро утро и 5-6 мин реклама.Канал1 върна театъра в понеделник,започна и руски сериали да излъчва.Реклама се пуска веднъж на филм,и тя е не повече от 5 мин.

# 59
  • Sofia
Харесва ми и нямам никакви забележки засега Heart Eyes
Вчера дори малко ме натъжи съдбата на Румбата/много красив младеж и талантлив Kissing Heart /
Големи сладури са всички деца Hug
Харесва ми играта и на Донков.

Общи условия

Активация на акаунт