За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 667
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Хубаво, де, хайде, започва наддаване за бройките!

# 1 036
Темата ми от бройки стана, назидателна с цел възпитание на подрастващите.
А разказвате ли на децата си ,за предишни връзки? Споделяте ли с по- големите си тинейджъри за вашите преживявания

Моят първи морален принцип е да не правя нещо, което да не мога да споделя с родителите и децата си.....

# 1 037
Е, да, щото синът трева пасе, та няма да се усети кога в къщата е имало чужд мъж! Едва ли Равена е по-дискретна вкъщи, отколкото тук.

Много ли е срамно 50г майка да се чувства още жена, след като се е разделила с бащата?
И ако синът търси любовта и сменя партньорки, защо това да не важи за майка му?

# 1 038
Рози, спорът не е принципен, а технически.

# 1 039
  • София
То не е срамно, ама както го разказа преди малко Равена, гаджето й направо нагло маха с ръка на съседите и ги кани на барбекю. Дискретност нула.
Колко често да сменя партньорки синът? Това не е колежански филм. Поне синът е на 19.

# 1 040
Темата ми от бройки стана, назидателна с цел възпитание на подрастващите.
А разказвате ли на децата си ,за предишни връзки? Споделяте ли с по- големите си тинейджъри за вашите преживявания

Моят първи морален принцип е да не правя нещо, което да не мога да споделя с родителите и децата си.....
Разбира се. Моят също. Майка ми е в течение. Синът ми - не, защото може да го изтропа на баща си, а аз не искам той да е в течение с любовниците ми. Ясно е защо.
То не е срамно, ама както го разказа преди малко Равена, гаджето й направо нагло маха с ръка на съседите и ги кани на барбекю. Дискретност нула.
Колко често да сменя партньорки синът? Това не е колежански филм. Поне синът е на 19.
Ама то не е и нужно да е дискретен. Ако не тръгне да ме убива пред очите им никой няма да си направи труда да се интересува от живота на другите. Още по-малко да информират сина ми...
Той просто си знае хората, нали е тук роден и израснал, все пак. Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 22:09 от Ravenna

# 1 041
  • София
Е, да, щото синът трева пасе, та няма да се усети кога в къщата е имало чужд мъж!

Тъй де, парфюмът Joy А пък ако отидат на хотел и като се върне, синчето усети миризмата на другия по нея? Thinking Мани, по-добре да се откаже от секса изобщо.

# 1 042
  • София
Няма нужда, достатъчно е един ваш общ познат да прочете какво пишеш тук. Бившият ти не само ще е в течение, а направо репортажи от мястото на събитието ще чете!

# 1 043
  • София
Наваксва с бройките. Това по темата.

# 1 044
Няма нужда, достатъчно е един ваш общ познат да прочете какво пишеш тук. Бившият ти не само ще е в течение, а направо репортажи от мястото на събитието ще чете!
Тц, няма да хване дикиш от случайни четци и доносници! Друго си е да му го каже някой на който държи. Simple Smile
Знам си тоя път аз хората. Wink

# 1 045
За тая нощ имам цели 3 бройки, отивам да ги извъртя ....утре ще ви чета

# 1 046
70 на запад не са като родните 70.

На запад ла.ната на Шанел миришат.

# 1 047
Свекърва ми има една приятелка, работи при някакъв пенсионер в Испания, чисти му, готви му, глади го, аз не гладя и много се впечатлих, че той иска всички дрехи да са му изгладени....та тая жена изглежда ама едно 15-20 години по-млада от свекърва ми. Идва си с едни бели панталони, на 75 години е, реално не е спирала да работи а е супер свежарка, а свекърва ми е пенсионерка от 15 сет години, само вкъщи стои и е жива умряла...приятелката и любовник си има, по-млад българин, че то в чужбина избор голям нямат българите и много много не подбират. Коя ги иска...така че съм склонна да вярвам, че на запад жените изглеждат по-добре е напредването на възрастта, отколкото в бг.

# 1 048
Кристина, да не те разочаровам, ама не е от запада, от работата е. Обездвижването е в основата на много болести, както и на бързото състаряване.
Нещо като липсата на секс е по-лоша и от най-лошия секс. И с най-лошата любовница е по-добре отколкото без любовница. (употребата на мъжки род е единствено за яснота на изразяването, моля да не са тълкува като сексизъм Wink )

# 1 049
  • София
От работа се гърбавее, не се хубавее.
До живец и ген е. И любовника Laughing

Общи условия

Активация на акаунт