За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 672
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Никоя не е казала, но не значи, че не е.
Как беше? Лични граници на споделяне в публичен форум Wink

Хубавото, че 19 годишното канадче не расте с балкански предразсъдъци

# 1 021
а дори се оказа, че всички са много консервативни. 
Сериозно ли? Кои това? Кога?

# 1 022
  • София
Е, кога! не сме тук от вчера. Повечето са омъжени, други са в съжителство. Поне са достатъчно с акъла си, че дори да кръшкат поне добре се крият.  В темата подкокоросват към сеир, ама само на думи.

# 1 023
Темата ми от бройки стана, назидателна с цел възпитание на подрастващите.
А разказвате ли на децата си ,за предишни връзки? Споделяте ли с по- големите си тинейджъри за вашите преживявания

# 1 024
Темата ми от бройки стана, назидателна с цел възпитание на подрастващите.
А разказвате ли на децата си ,за предишни връзки? Споделяте ли с по- големите си тинейджъри за вашите преживявания
Да. Доста се смеем и забавляваме.

# 1 025
  • Варна
Мда, цензурираната версия. Не щях да им давам идеи, как да ми стопят лагерите.

# 1 026
Е, кога! не сме тук от вчера. Повечето са омъжени, други са в съжителство.
А още повечето споделят само това, което са преценили, че е уместно да споделят тук.

# 1 027
Може да е млад мъж, но е син на майка си.  А на 19 не е чак толкова голяма възраст, особено ако все още живеят под един покрив. Кой син е ок с това да знае, че докато е на работа майка му си води разни мъже? Защото аз такъв не познавам. Ти ако познаваш, кажи.

Разни мъже.. Все едно хан е станало. Ревена не е казала това..
Пък знам ли в Канада, може да не са клюкари комшиите, а да си гледат собствения живот.
В България обаче, в провинцията не е така.
От мухата слон става..Даже и да си с добри намерения
Демек, синът ми няма как да разбере, че е имало мъж в къщи по обад, но..още преди да се е прибрал ще го информират:)

# 1 028
  • София
19 годишните къде ли и кога водят момичета, щом живеят с родители Whistling

# 1 029
Оф, сега се притесних дали е уместно родителите на 19-годишния да правят секс, докато той спи в съседната стая. А може би не спи, а слухти.

# 1 030
  • София
Е, да, щото синът трева пасе, та няма да се усети кога в къщата е имало чужд мъж! Едва ли Равена е по-дискретна вкъщи, отколкото тук. Колко да са по-различни в Канада?  човек се крие, ако иска да се крие.
Уиш, колкото споделят тук всички, толкова са и наясно как да се крият. Каквото и да прави някой, поне да го прави скришно.

Да, знаят, нали сме били на тяхната възраст, любовните терзания са били горе-долу сходни. После се оженихме.

Нищо чудно 19-годишните да са по-дискретни от родителите си. В днешно време започва все по-често да се срещат такива конфигурации - родителите пощуряват да си оправят интимния живот, а децата им стават консервативни в своя. То все някой трябва да прояви зрялост.

# 1 031
Е, нали точно за това скришно говорим. Какъв е проблемът жената да си доведе гадже за няколко часа секс, докато синът ѝ е на работа, примерно?

# 1 032
  • София
А какъв е проблемът да отиде при гаджето или да са на хотел? Нищо скришно няма да доведе мъж под покрива си за няколко часа. Оттам тръгват вицовете за  електротехника.

# 1 033
  • Варна
Абе, няма ли да я заключват тази тема. Много се отплесна, ще си отворим друга.

# 1 034
И какво стана като се оженихте? Свърши любовта или сексът? Joy
Значи изводът е: Човек и добре да живее накрая се жени/омъжва.
Сега, виждаш ли Андариел, защо аз не ща да се омъжвам? Добре ми е така! Съседите ми не са клюкари, макар че веднъж докато го изпращах на вратата и се целувахме, той не пропусна да се размаха и развика: "Здравейте, ще ви поканим на барбекю лятоска!" Joy

Общи условия

Активация на акаунт