За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 675
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Хубаво де, кажете, колко млади мъже познавате, които съвсем спокойно приемат майките им да си водят разни мъже вкъщи? Хубаво се опитвате да омаловажите нещата или да пишете снизходително, но дайте примери, в които това е така. Не питам за личния ви живот, защото не е редно.
Синовете и дъщерите са доста чувствителни на тема поведение на родителите си, особено когато се отнася за майките им. Дори на съвсем животинско ниво, синът трудно може да възприеме за нормално някакви чужди мъже да се мотаят с майка му с определени цели. Може да се правят на глухи и слепи, но не са тъпи.

# 1 006
Аз познавам един, който от 20-годишен живее отделно от майка си и е наясно, че не е негова работа дали майка му си живурка скучно с мъжа си или си ляга с три гаджета наведнъж. Така както на майка му ѝ е ясно, че не е нейна работа той с кого си ляга - с мъж, жена или крокодил. За собствения си син говоря.

# 1 007
Анди, изобщо не ме интересуват хорските роли, нито кого канят в къщата си, когато детето е на училище, нито колко се разпищолват пред публика. Коментарът ми беше единствено за теб и обясних защо.

# 1 008
  • София
Само че майка му си живее с мъжа си, нали така, а не с три гаджета наведнъж. То е лесно  и на двамата да им е "все едно" или "не им е работа", когато нещата са нормални.

Луна, и аз ти отговорих. Но лекинко бягаш по тъча, защото и двете знаем, че за чуждите може всякак, но за себе си човек си прави много добре моралната сметка, за да не се излага пред децата си и да не ги поставя в неудобно положение. Само на думи сме широкоскроени, само когато сме драги зрители, но опре ли до нас, веднага ставаме консервативни.

# 1 009
На майка му обаче може да ѝ щукне да си легне с три гаджета наведнъж и това изобщо няма да е негова работа.

# 1 010
  • София
Ако някой на 19 години е толкова чувствителен, че да се налага да се внимава да не подуши чужд парфюм вкъщи, че да не се травмира... значи нещо сериозно се е объркало при отглеждането му. И няма да прокопса в реалния свят, където няма да я има мама да го пази от всички неща, които го смущават.

# 1 011
Не мие по вкуса форумният образ на Равена. Не понасям подскокливи, натегливи, нетърпеливи неизживяли емоции жени. Хиперактивни и уа аууу търсим новите емоции от хаотичния секс на 20-30-те си години в компенсация.
Но в случая жената си е напълно в правото си. Може да си прави каквото прецени със син на 19. Той да се спасява, ако му пречи. Ако ли не и той да води мацки. Много кахърни тия "деца" на 19.

# 1 012
  • София
на майка му няма да й щукне, защото много добре знае къде са границите.

Вече така ли му казваме, подушване на чужд парфюм? Няма нужда мама да го пази от всички неща. Достатъчно е да не му навира чуждите парфюми в носа.

# 1 013
  • София
Е, не  ги води на вечеря, а в работното му време.
Съобразява се.

# 1 014
В неговата стая ли ги води?

# 1 015
Не можете да отречете обаче, че е хубаво да има спор дори и да е (признавам) на мой гръб. Защото истината се ражда в спора. Simple Smile
Инак приятелят ми е наясно с проблема и ни най-малко има намерение да се натрапва, защото държи на мен и пази дистанция.
Колкото до моралните ми устои, синът ми е последният, който има право да ги пази, особено пък на тази възраст.
Утре ще си намери приятелка и ще си вдигне шапката сам. Е, аз какво? Да чакам този заветен ден за да почна да живея ли? И да започна да се хапя по г**а, че съм попрезряла и никой не ми обръща внимание. Ми няма да стане!
Ако ще цялото хорско мнение да е обърнато срещу мен, аз данък обществено мнение не плащам! Simple Smile
Бе, чужд парфюм надали е усетил, ама цигарите вероятно.
Борим се обаче да ги откажем. Не заради сина ми, ами заради мен. Аз не понасям цигари, а харесвам човека и той го знае. Simple Smile

# 1 016
Е, щом и на парфюмите се посегна в тая тема, надежда всяка тука оставете.

# 1 017
Аз си замълчах, че не разбрах, ама сигурно съм бавномислеща, което си е така за някои неща.

# 1 018
Само че майка му си живее с мъжа си, нали така, а не с три гаджета наведнъж. То е лесно  и на двамата да им е "все едно" или "не им е работа", когато нещата са нормални.

Луна, и аз ти отговорих. Но лекинко бягаш по тъча, защото и двете знаем, че за чуждите може всякак, но за себе си човек си прави много добре моралната сметка, за да не се излага пред децата си и да не ги поставя в неудобно положение. Само на думи сме широкоскроени, само когато сме драги зрители, но опре ли до нас, веднага ставаме консервативни.
Отговорила си ми ти, таратанци.  Joy Аз те попитах за нетърпящия ти възражение, като последна инстанция, тон, ти си запецнала на чуждото легло и как то се отразява на деветнайсегодишния син на собственичката на леглото. Драаан, като съдийско чукче си. Ще ти го кажа другояче. Аз моята сметка съм я направила отдавна. Не съм никак широко скроена, но личните ми граници, прилагането на възгледите ми се случва с мен. Онова, което може да ме вбеси, подразни и предизвика към назидателен тон, е когато се нанася вреда някому, което в описанията на Равена не виждам.

# 1 019
  • София
Не назидавам никого. А какво възражение да търпя? За какво изобщо може да се възрази? Както се видя, никоя тук не казва да е Равена2, а дори се оказа, че всички са много консервативни.  Значи много добре знаят къде е границата и не я прекрачват, защото не искат да стават за резил пред децата си и да резилят децата си на свой ред.

Общи условия

Активация на акаунт