За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 678
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 990
Андариел, всеки е с различни морални граници и не е редно да му обясняваме колко е задръстен или неморален.
За теб едно е недопустимо, за друг друго.

# 991
Аз имам син на 14 години, вчера ги навърши и домът ми е пълен с чужди деца, а свекърва ми ги гони и разсъждава като Анди...и малкият на 6 години води момичета от даже им вика красавици по улиците...така че не всички мразим гаджета на децата си вкъщи...аз нямам против, може би защото любовите им все още са платонични, но домът ми е буквално детска градина, откакто съм се нанесла водя война със свекървата за тия деца.

# 992
За кое непреклонност? Че човек трябва да си владее нагоните ли?
Иначе, мерси, добре се спогаждам. По никакъв начин не ги замесвам в интимния си живот, именно защото има морални граници.
За теб самата, разбирам, но проявяваш и категоричност по отношение на съвсем непознат да следва твоето мислене и това ме наведе на мисълта, че с децата си може да си и още по-невъзприемчива към различия с твоите убеждения...

# 993
  • София
Сега, някакво чудо невиждано ще се случи, че ще го напиша, но!

На Андариел и е все тая кога, с кого и как.
Повече дискретност се надява да се ползва и да не се вее за ширпотреба разяснения от климактериум, до сластен поглед при фелацио.

Нарюрелът вкъщи едва ли е различен.

# 994
Не виждам проблем, стига човек да е дискретен. Форумният образ на Равена е далеч от дискретен, няма лошо да си разкрепостен с партньора/те си, саморекламата пред непознати идва малко в повече
Няма нищо лошо и в саморекламата пред непознати, според мен. Но на мен ми идва малко в повече, когато  една и съща личност ми представя коренно противоположни форумни образи, при това с претенциите за пълна автентичност и на двата образа.
Е, няма как да не възникнат съмнения и да не съм саркастичен при това положение. Което, естествено, ме прави лош и грубиян в очите на онези бг-мами, които познават само единия форумен образ.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 20:36 от Nomadski

# 995
Аз имам син на 14 години, вчера ги навърши и домът ми е пълен с чужди деца, а свекърва ми ги гони и разсъждава като Анди...и малкият на 6 години води момичета от даже им вика красавици по улиците...така че не всички мразим гаджета на децата си вкъщи...аз нямам против, може би защото любовите им все още са платонични, но домът ми е буквално детска градина, откакто съм се нанесла водя война със свекървата за тия деца.

Скрит текст:
Да ти е жив и здрав, Кристина и леко да ви минат следващите години !
Но като каза 14.. Първата любов на младежа се случи тогва..
1.5г връзка.. Емоции, любов и да..секс..
Дали бих могла да го спра..Не!
Дали бих изгубила доверието му с мрънкане и поуки..със сигурност!

# 996
  • Варна
О, тя и Равена се забавлява като предизвиква полемика с непремерени разкази.  Аз съм "За" дискретност, но не ми е нужно одобрението на децата, освен ако не искат,  аз да им определям връзките.

# 997
  • София
Кристина, пишеш несравними неща.

Луна, всичко е от ролята, в която една жена влиза от момента, в който стане майка. Тя избира дали да е с акъла на самката или с акъла на майката, която може да контролира нагона си поне в морален аспект да не прави децата си част от интимния си живот.  Нужен е повече самоконтрол, както се казва, децата поне да не се срамуват и да не се чувстват неудобно от поведението й с мъжете. То същото важи и за бащите, впрочем - и там трябва да има самоконтрол. Децата не бива да се въвличат в мимолетните връзки на родителите си, да не говорим тези връзки да се случват в дома, в който същите тези деца живеят, пък дори да са пълнолетни. Или да чуват и да знаят за похожденията им. И повечето хора това много добре го знаят, а когато става въпрос за разни герои и героини, само сеир гледат, че и поощряват да продължава сеирът.

тя хубаво се заблява, ама е за нейна сметка.

# 998
Кристина, пишеш несравними неща.

Луна, всичко е от ролята, в която една жена влиза от момента, в който стане майка. Тя избира дали да е с акъла на самката или с акъла на майката, която може да контролира нагона си поне в морален аспект да не прави децата си част от интимния си живот.  

Детето и е вече мъж!
И не смятам, че не я познава като човек и характер!
Какви роли?  Майка, жена..защо да влиза в конфликт изобщо?

# 999
  • София
Може да е млад мъж, но е син на майка си.  А на 19 не е чак толкова голяма възраст, особено ако все още живеят под един покрив. Кой син е ок с това да знае, че докато е на работа майка му си води разни мъже? Защото аз такъв не познавам. Ти ако познаваш, кажи.

# 1 000
Образът на жена, скъсала оковите на съобразяването и вилнееща "като отвързана" може да е неморален за някои, но откъм последователност няма пробойни.

# 1 001
  • София
Е в случая как точно го прави част от интимния си живот? Като кани мъж вкъщи, докато пълнолетния й син го няма? И следвайки оная тема за изнасянето от вкъщи, където според някои, колкото по-късно, толкова по-добре, докога ще трае това, докато тя стане на 70? Е тогава и да кани... не знам дали ще има кой да дойде Joy Момчето е пълнолетно и не присъства. Ако не беше, или ги водеше на парад пред него, тогава казусът щеше да е друг.

# 1 002
Хайде да не смесваме нещата. Дали одобряваме форумния образ на Равена или не, няма нищо общо с налудничавата теза, че една жена не може да води гадже в дома си, само защото там живее пълнолетното ѝ дете. За водене на гадже в отсъствието на детенцето клето идеше реч.

# 1 003
Образът на жена, скъсала оковите на съобразяването и вилнееща "като отвързана" може да е неморален за някои, но откъм последователност няма пробойни.

Докато не я научим да не е толкова емоционално ...как беше, не можем да твърдим такова нещо Wink

# 1 004
  • София
Дръжте я жива, скоро е Великден Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт