За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 694
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 975
Ами, ако реша да се омъжа за някои от тези индивиди?
Пак ли ще трябва да се допитвам или мога сама да взимам решения?

# 976
  • София
Направи мониторинг до потребителките тук.

# 977
  • София
Равена, помниш ли как преди време се изрази за интимния живот на дъщеря си и особено как определи нея и евентуалните й партньори?

Лъвица, не ТИ споря, защото няма за какво да споря - има си израз с определено значение. Сега се сетих, че идва от руския език - ниЗко.
Очевидно повечето млади хора в един момент стават самостоятелно, но да се отсича как трябвало рано, защото иначе им се отразявало зле, да не говорим да се изнасят, за да може мама или тати да си канят някакви за удовлетворяване на нагона, все едно са пубери..., е, хайде, тук вече става гадно! Едва ли на някого му е приятно да знае, че разни .... индивиди... са като у дома си за определени дейности, все едно са да не казвам къде! Има си морални граници, които всички ги знаем, но сега много се правят на широкоскроени. Сигурна съм, че в реалния живот не постъпват така.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 18:47 от Andariel

# 978
Ами, ако реша да се омъжа за някои от тези индивиди?
Пак ли ще трябва да се допитвам или мога сама да взимам решения?
Разбира се, че трябва да се допиташ. И то, до психиатъра на детенцето, на което си съсипала психиката, стоварвайки върху крехките му 19-годишни раменца мисълта, че мама му прави секс.

# 979
Анди, как се спогаждаш с децата си с тая непреклонност?

# 980
  • София
За кое непреклонност? Че човек трябва да си владее нагоните ли?
Иначе, мерси, добре се спогаждам. По никакъв начин не ги замесвам в интимния си живот, именно защото има морални граници.

# 981
Ясно. Нямаш интимен живот. Simple Smile

# 982
Мале, като някакво стадо стеееееееееее

# 983
Босилке, теб всичко ти е ясно, с изключение на това, че не всяка жена кани мъже в дома си. И се намират хора, с различно от теоето мислене. Wink

# 984
Е, да бе, много ясно. Маниг или намиг, как беше. Не знам ти кажи.

# 985
  • София
Какво имам и какво нямам си е моя работа, няма да седна да го развявам във форума.  Всеки решава какво и колко да пише публично.

# 986
  • София
Добре, че е Ревена да ви отсрами.

# 987
Не виждам проблем, стига човек да е дискретен. Форумният образ на Равена е далеч от дискретен, няма лошо да си разкрепостен с партньора/те си, саморекламата пред непознати идва малко в повече

# 988
  • София
С Равена сделката е ясна -  автобиографичен моноспектакъл пред публика. Единствено се чудя с какъв акъл го прави, не се ли замисля, че децата й могат да прочетат какви ги пише майка им. Ако човекът е реален, разбира се, а не художествена измислица.

# 989
Не става въпрос за притеснение, макар че на младите хич не им е все едно, особено когато не е постоянен партньор, а знаят, че е само за едно бързо. Малко надценявате свободомислието на вече порасналите деца. Има някакви невидими граници.

И какво като е твоя къщата? Има нещо морално нечистоплътно в цялата история.

Свободна жена с пълнолетно дете..не разбирам точно с какво трябва да се съобразява?
Още повече, че това, което се случва е в работното време на синът и.Не, че той патки пасе:)

Аз пък съм обратно на Ревена.."Моят дом е моята крепост"  Мъж ще влезе само ако го поканя на вечеря за да го запозная със синът ми..След две години не знам как ще е:)
Не че не сме коментирали с младежа. Не, че не очаква да "се развихря" , но предпочитам да гостувам от колкото да съм домакиня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт