За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 551
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 260
По-скоро претенциозна, отговорна, че задръстена не съм била нивгиш. Само да не казвам за соц дете на коя възраст съм изследвала сексуалните отношения, че ше се гътнеш и ше ме заклеймиш.
Фантазмите са друго нещо, те са за хората със страх от реалността, аз баш такива нямам. Просто ти ми звучиш пораженчески и някак примиренчески – все едно цял един човешки живот (женски) се върти само около раждането и отглеждането на дете, а ако навърши 19 вече настъпва краят на света и то няма право да порасне, а трябва поне още 10-15 годин да остане дете на мама. ЗА да се чувства тя полезна и значима.

# 1 261
Бе кви бройки в таа джунгла пълна с крокодили?

Анди, а всъщност не е  ли духът това, което те държи на повърхността?
Скрит текст:
Ако го нямах ,....досега да съм си теглила куршума, колко несполуки съм преживяла, колко трудности и с деца и в работата, то ако не съм с толкова силен дух, да съм умряла бе.

За да плуваш над повърхността е най-добре да си пълен с въздух. Ако е топъл, може доста над да се дигнеш...

# 1 262
Не знам защо поставяте въпроса как възрастта смачква духа и трябва със зъби и нокти една жена да се бори да е с по-млад дух от възрастта, направо да се прави, че я няма тази възраст. Малко е шизофренично, все едно се вкарва в халюцинация. Нищо й няма на възрастта и нищо му няма на духа. Двете са напълно в хармония. Ако жена на 40 е с "духа" на 20-годишна, то определено е инфантилна и изглежда нелепо. Все едно 40-гозишната майка да се облича като 20-годишната си дъщеря и да се държи като нея, въобразявайки се, че е с млад дух. Хармонията е когато  възрастта и духът не се разминават. Разминават ли се, вече повече намеква за патология.

Анди. ако от вътре ти идват неща, които смяташ, че вече не са присъщи за възрастта ти ..отдай им се.
Защо ти е да водиш вътрешни битки?

Не разбирам шизофреничното иначе.. Всяка година живот е привилегия..Нямам носталгии по младостта, защото и тези години, на тази възраст дават достатъчно! После с кеф ще стана и баба..

# 1 263
Струва ми се, че при тия дето не правят секс, менопаузата настъпва по-рано...
Права си. И им личи.

# 1 264
  • София
По-скоро много ти се иска да звуча пораженчески и примиренчески. Това, което си написала са някакви твои съчинения-разсъждения. Не знам кого описваш, но със сигурност не съм аз.
А всъщност ми е хармонично по отношение на възраст, дух и т.н. Нямам терзания за мъжко внимание, за доказване пред мъжете колко съм витална. Да се изразя с клишето, мога спокойно да седна и да си пия пиенето с мъжете и да си говорим за спорт, без да им пърхам с мигли и да подавам флиртаджийски сигнали. Колкото до децата - да, направих това, което исках - отгледах си децата и те са самостоятелни вече. Сега си гледам професията.

# 1 265
  • София
То това е... че някои хора не се борят със зъби и нокти да задържат отминалата младост, а просто си се кефят на живота. Което всъщност значи да си млада душа. Това да си инфантилен е друго нещо. Малко незрялост обаче не вреди. Даже е чаровно, отпуска и теб и другите. Не знаех, че възрастта трябва да те превърне в цербер Joy

# 1 266
Анди. ако от вътре ти идват неща, които смяташ, че вече не са присъщи за възрастта ти ..отдай им се.
Защо ти е да водиш вътрешни битки?

Съгласна съм с теб. Веднъж станах свидетел на купон на едни 50 годишни...лелки. Беше на корабче, с островитянската музика, маргарити и екзотичен ди-джей. За хора с миленето на Анди може и да са изглеждали инфантилно отстрани, аз изключително им се накефих на младия дух и желанието да се забавляват, въпреки, че сигурно са в критическа. Какво като са на 50, да грабнат плетките ли? И това с дрехите не го разбрах. Отдавна 40 годишните се обличат с джинси и тениски като 20 годишните си дъщери. Жилетка, дълга пола и кърпа на главата и майка ми не слага, ако да е на 65.

# 1 267
  • София
И трябва ли това кефене на живота непременно да е обвързано с мисълта за мъжко внимание на всяка цена? Няма как наличието или отсъствието на мъж в живота ми да ме определя, особено на моята възраст. Да му мислят тези, които се кефят на живота само когато на радара им има мъже.
Между другото ,всякакви плетки и прочие са ми безинтересни. Предпочитам да си геймърствам на спокойствие и други подобни неща.

# 1 268
  • София
Джеймс, намигни на Андариел, плз....

# 1 269
  • София
Кефенето всеки си го определя сам. Кой каквото му харесва Wink

# 1 270
Иде коня на Анди в ряката. Е, нали не бяха важни личностите, само мъжете, сега пък обратното казваш. Обърках се.

# 1 271
  • София
Аз, че с възрастта нямало проблем, ма явно има.

# 1 272
Ами аз затова съм си намерила луд за връзване, та да ми пасва на духа и шизофрениите.
Малей, като каза пърхане с мигли...Ми не го правя, ама такива истории му разправям по телефона, че пристига като реактивна ракета натопорчен и колкото и да е странно не ми слага чувал на главата, нито ми връзва муцуната с въже та да не го ухапя. Joy

# 1 273
  • София
Ей, много искате да ме вкарате в някакви ваши клишета! В грешка сте, ама като ви е толкова важно да имам проблем - ок, имам. Така отговарям на децата на работа, когато много се заинатят да стане на тяхното. Хубаво, оставям ги да си вземат момента и се съгласявам. Сега, няма да се тръшкат я!

# 1 274
  • София
Възпроизведе цунами в будната андариелова душа.

Така отговарят слабаците без аргументи и без мнение.

Общи условия

Активация на акаунт