За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 592
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 165
Проблема им е точно в липсата на умения.
То е като шофьорската книжка и умението да караш. Колкото повече не намираш смелост с времето, все по страшно изглежда.
Относно бройката е същото. Едно е да имаш 1000 км. стаж, друго е да имаш 10 хил. стаж. А дали имаш 100 хил. или 500 хил. е без значение. Тук вече е до умението придобито през първите 10 хил.

# 166
  • София
Някои просто не стават.

# 167
Писах ти, че наблюдавам и слушам. Седиш срещу един човек и го опознаваш. Имаш впечатления от него. Още като се почне от външност, дрехи, стил, мине се през начин на говорене, глас, речник, интонации, жестове. Опознаваш го в разговор, виждаш как реагира в някакви дребни ситуации. Оттам си правиш приблизителни изводи И за историята му. Някои и сами си казват, хвалят се, оплакват се.

Е, нужно е време. Не става дума да забиеш поредната "бройка" в Тиндъра, да правите секс и хайде всеки по пътя си. Това са живи хора и се отнасям към тях като към такива, гледам ги, слушам ги и ги усещам. Толкова си потънала в страхове от кутийки, стереотипизации и в пресилена уникалност, че ни слушаш, ни възприемаш.

Разбира се, че аз съм потънала там..обаче пропусна факта, че не аз преценявам хората с колко са спали по "външност, дрехи, стил " Simple Smile . Но тъй като все пак изтъкна, че, видиш ли, съм "потънала" в "прекалена уникалност", въпреки че въобще не съм говорила за мен, а общо взето те питах някакви общи неща - ще взема пък да спомена, че  нямам идея за какво се ползва Тиндър (имам само 1 приятелка, която е омъжена за момче, с което се запознаха там), но аз такова чудо нямам, нито пък знам как правят секс хората за по 1 нощ и дали се "изхвърлят" от живота си после, не ми се е случвал точно този сценарий, не са ми се оплаквали и не са ми се хвалили с бройки. Явно познаваме различни хора - ние не обсъждаме такива неща, защото ясно осъзнаваме, че всъщност нямат значние и са лични неща Simple Smile . Хората са доста по-комплексни от "просто бройка" и не бива да ги съдим по това с колко са спали. ПС. Личните нападки говорят доста за факта, че всъщност нямаш никакъв реален аргумент, които да отговори на въпросите ми или да продължи адекватен диалог. Спокойно само и хубав ден, виж какво е слънчево навън

# 168
Бройките са важни. Оптималното число е равно на възрастта ви разделена на две.

# 169
 Bigcity, това изключва ли варианта след някаква определена възраст човек да вземе да се кротне с един партньор или не е оптимално?

# 170
Цял живот търсим партньора с когото да се кротнем. Важното е да имаме ясни критерии и да не правим компромиси ако времето започне да ни притиска. Това важи с особена сила за дамите.

# 171
Да, бе, ама аз за бройката говоря. Може би теорията важи за
30-40-годишни или за необвързани хора.

# 172
Кристина, разбиващ анализ на милфките, благодаря. Но откъде дойде този гръм от ясно небе?
В тема за бройките обсъждаме значението на бройките, всеки би могъл да съжалява, да е доволен или безразличен към своите. Има красиви отговори по-нагоре. Когато любовта е взаимна и си единствена за любимия човек, както и той за теб, естествено че не те интересува миналото, нито твоето нито неговото.

Но това положение не е кота нула, не е някаква отправна точка. Има и връзки, където голямата разлика в бройката на партньорите може да внуши на този с по-малкото, че е неравностоен в опита си. Да, разграничавам го от всякаква любов, света е пълен с любов, бг-мама още повече, само че за фактора бройка говорим..когато/ако е фактор. И тъй като жена с подобно признание ще получи етикети като повърхностна, плитка, пуберски незряла, сметкаджийка и още по-хубави, не случайно казах, че то би могло да стане предимно анонимно. Няма кой да се занимава, или много по-вероятното - няма такава, поне тук. Което всъщност е логично, все пак писането във форум е някакъв вид филтър за осъзнатост. Ми чудесно, но не чак толкова като за глобални изводи.

пп. мъжете от горните етажи не са по-будали от охраната. Просто виждат, че (с теб) нямат шанс и си пестят патроните.

Вяско, ти си девствен, нали? Тези фантазми по бройки, проби и милфки нищо не разравят, а показват теб какво те рови.
За днеска май да.
Проектирай върху човек всичко, което казва и или няма да сбъркаш изобщо, или няма да познаеш нищо.
Да ти заема подхода - това, че успях (уви) да предизвикам неприязън и зачатъци на яд тук там, дали не значи, че уцелих някъде оголен нерв, свързан с болезнена истина и рефлекторно раздразнение? Понеже казват, че миналото било непоправимо. Пропуснатите ползи, май и те.

# 173
Цял живот търсим партньора с когото да се кротнем. Важното е да имаме ясни критерии и да не правим компромиси ако времето започне да ни притиска. Това важи с особена сила за дамите.

Ех, тези критерии Simple Smile
За съжаление, практиката извежда и подкрепя теорията, а не обратното.
Да чака до 40, за да не прави компромис означава ли, че животът ѝ след това ще се стече по критерии и според очакванията?
Много хубаво би било да се срещат овреме тези, “един за друг родени”, да си нсправят и отгледат децата и да остареят заедно.
Ама не би.

# 174
Не мисля, че има корелация. Единственото, което отпада от уравнението е броят на яйцеклетките, които престават да бъдат фактор след един конкретен момент.

# 175
Вяско, този подход е известен като: хора много, все нещо ще уцелиш. Като при зодиите. Разбира се, че ще има все някой "докоснат". Тук говорим за оптималност. Поне аз. Ти ми даваш някакви крайни примери – бройките значели опит и ако ли не дай Боже, се застопориш на под 10, дали няма да те блазни да опиташ с още 50. Хипотези, хипотези. Ако бях Шелдън Купър, щях да ти кажа докажи го.

# 176
Базила, както виждаш мога и нищо да не уцеля, въпреки многото хора, не ме подценявай.
Няма как да ти докажа субективното, мога само да регистрирм кое колко е еднакво или различно при мен спрямо друг субект. Докажи ми, че обичаш баща си примерно. Не е за научния метод тая тема.

btw, чел съм, че някъде съществувала една жена, която била достатъчно рационална...толкова, че не вярвала в зодиите. Ама грам. Чета фантастика всякаква.

# 177
По-голямото число бройки на мъжете не ме притеснява. Страшни са ми девствените на 23-25-30 и повече години като проблемът не е в липсата им на умения, а на големите им комплекси.
Моите бройки са едноцифрено число, но спокойно можех да си спестя някои от тях.

Излез от стереотипите, това са глупости. Познавам момчета, които почнаха полов живот над 25 и си имат супер добрите връзки, а един почна на 27 и смени четири за една година. Освен това, ако някой мъж е  излизал с жени от порядък на 5 или 10, при 5да е легнал с 2-3,при 10 с половината. Не ги гледайте така нещата, не е никакъв проблем дали за пръв го правиш на 25, 30 или 35.

# 178
Мисля,че ,когато човек залитне в крайности...
Твърде много бройки..
Или
Обратно..
Жена решила да се "пази" за единствения..
Все са аномалии.. И в двата случая ,трудно биха изградили отношения

# 179
За мен секса означава любов.
Т.е. ако няма чувството, няма хубавото преживяване.
За щастие рано разбрах това, за още по-голямо щастие си и намерих такъв партньор.
Вярвам, че еднократните сексуални връзки изтощават и изтърмозяват тялото. Така, че не съжалявам че нямам голям сексуален опит.

Общи условия

Активация на акаунт