За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 636
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 195
Бройкаджиите имат проблем с обвързването.
Лошо няма, стига да осъзнаваш какво искаш и да го правиш.

# 196
  • София
Бройкаджиите които познавам са обвързани. Идеално им се получава.

Ама, 200 човека - това толкова време, ресурс, усилия, похабена сексуална енергия - много изтощително, бееее. Пфу.

# 197
Васко мъж, който е навъртял 200 бройки, част от които и през брака, е малко труден за изтърпяване. То горе-долу означава редовно да липсва от къщи. Как лъже - в командировка съм.

Сигурно, но това не значи, че "и пак са сами" е някаква присъда за провал. Може да са опитали брак, да са видяли, че не е за тях и да искат да са си сами. (гонейки си бройките)

# 198
Кристина, я ми обясни следния парадокс - една жена се облича като компаньонка, държи се като такава и Е такава, но ми казва да съм дискретен какво сме правили, за да не я помислят за компаньонка.
Не разбирам логиката.ThinkingSmile И не бях дискретен Satisfied

# 199
  • София
Тя е малко курва, Криси няма да те разбере.

# 200
Горджъс,  доста лошо се държиш с мен, а няма причина. Споделих нещо, което е било доста кофти за мен, от това не можеш да си правиш генерални изводи. Това, че казвам каквото мисля, а не каквото иска светът, ли е причината? Не, че дължа обяснение, но аз лично вече имам над 20 тодини доказан тредов стаж и винаги съм била осигурявана на цялата си заплата
 Тоест съм доказан професионалист и никога не съм взела от никой една стотинка, включително и от мъжа ми. За разлика от бая провайдвъни било от баща, било от мъж, било от любовник, много добре знам цената на парите.

Братан, тази дама вероятно доработва нещо временно за допълване на бюджета. Не иска да и излиза име, светът е малък. Надява се да се омъжи някой ден и не иска съпругът и да разбере с какво се е занимавала. От цялата работа, не ми хареса само частта, в която каза, че не си бил дискретен. За мен истинският мъж винаги пази честта на една жена, независимо каква е тази жена. Жените сме по-слабият пол, обществото е мега критично към нас. Ние трябва да сме красиви, като супер модели, да работим като волове и да родим и отглеждаме и поне 1-2 деца. Повярвай ми не ни е лесно и най-малкото, което един мъж може да направи за нас е да е дискретен и тактичен.

Васко, аз съм против самотата във всичките и форми. Не разбирам хората, за които мъж/жена се не намери.  Такива има много около мен. По принцип бих простила изневяра, но 200 бройки, означава нон стар да ми изневерява. Това за мен си е болест. На мнение съм, че и 200 бройки да има, това не означава, че трябва да е сам. Като си намери някоя жена, която го радва, може да опита с нея и да се старае да не и изневерява. Сега ако един мъж иска само секс, без никакво емоционално обвързване, не мога съвсем да го разбера. За мен такива хора имат някакви травми, но травмите трябва да се преодоляват./i]

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 16:52 от christina1980

# 201
200 бр хич не са непосилни.Средно по една жена на месец за 10г си натрупал 120.Ако си приятно изглеждащ мъж с интелект,който има проблем с обвързването и залага на разнообразието.На 40г можеш да се похвалиш със стаж и опит Simple Smile

Но пък няма общо с темата..Защото след такъв стаж не знам как би се обвързал.По скоро колко трайно би било

# 202
200 бр хич не са непосилни.Средно по една жена на месец за 10г си натрупал 120.Ако си приятно изглеждащ мъж с интелект,който има проблем с обвързването и залага на разнообразието.На 40г можеш да се похвалиш със стаж и опит Simple Smile
Рози и Бодли, заседнала си някъде между 70-та и 85-та година Simple Smile
Актуализирай малко Simple Smile

# 203
Скрит текст:
Рози и Бодли, заседнала си някъде между 70-та и 85-та година Simple Smile
Актуализирай малко Simple Smile

Братан,честно и аз така се чувствам:) Затуй съм толкова активна..Белким се поучупя Wink

# 204
  • София
Кристина, коментирах ескорта на Братан, ти защо се засягаш не разбирам.

От своя страна, аз пък имам право да говоря, каквото си искам и да ползвам факти, които сама излагаш. Майчинството не повод за проституция, така че за да не се припознаваш, не лялай своите истини публично. Това е добронамерен и безплатен съвет.

Виж, 200 може да врътне момата на Братан. Желае дискретност, защото и нея нройката я плаши.

# 205
Чета и попивам.
Но да попитам - еднократният секс бройка ли е. Щото може да е абсолютно случаен и безсимптомен.
То е ясно, че не води до никакъв опит, но пък може някой да си го пише актив.

# 206
Аз чета и нищо не отбирам пък. Никой с над не знам си колко бройки не сподели, че е станал факир. Само лалалала.
П.П. Братане, изключително лошо впечатление прави " и не бях дискретен Satisfied".  Липса на уважение към самия себе си. Просто пояснявам. Не ща да влизам в полемики.

# 207
Не съм обещавал да съм дискретен. Не участвам в театри и лицемерие, натоварва ме, сори.

# 208
да биеш тъпана не е театър?

# 209
не се обиждам, само констатирам.
Майчинството не е повод за проституция,
Самотното майчинство, такова в каквото нямаш абсолютно нито един човек на който да разчиташ+ болнаво и трудно дете, може да те отчая до степен да приемеш и такава оферта.
Щом нещо съм споделила, няма как да се обидя, че го използваш срещу мен. Това е идеята на подобни споделяния . Хората или не споделят или използват опцията анонимен.

Рози и бодли в 21 век сме. Трудно в съвременния свят можеш да срещаш всеки месец подходяща жена за секс. Сега общуваме виртуално, а реално сме сами или поръчваме ескорт. 

Общи условия

Активация на акаунт