За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 695
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 225
Бройкаш ако има какво, сред 40-сет годишните, които не си плащат било ескорт, било хотели и ваканции, много трудно бройкат. Той вица : -Какво харесваш повече, Коледа или секса ? И отговора : - Коледа, че е по-често!
Не е случаен. София е секс само във фантазиите. Или яко инвестираш в жени или караш на ч......

# 226
  • София
И фантазия нямаш.
Нищо, София нищо не е загубила от каймака Mr. Green

# 227

Лично за мен самотата не е опция, за другите хора може и да е.

Кристина,самотата е състояние.И това да си във връзка,а да се чувстваш самотен е по-кофтия вариант.
Мерси на такова удобство..

# 228
  • Бургас
Тези с многото бройки не се хвалят напротив,притежават тиха,мъжка увереност.Търсят качество и опита им,много бързо го открива,което пък е решаващо за сериозна връзка/брак.Такъв мъж и като партньор може да предложи много повече,и да бъде по-всеотдаен и верен от този,с малкото бройки или никакви.По-добре е да има опит според мен,но и жената до него трябва да е много самоуверена.

# 229
  • София
Като цяло тези, които правят си траят.
Шумни са неправещите и оттам идеята за поголовно безсексие.

# 230
Кристи за самотата и другите тиририрами с това да се продаваш, ако си самотна майка не е права, но за другото, че независимо дали си каймак или селинджър в Софето, трудно ще навършееш 200 бройки, е права.
Това да не са триещи се билетчета, че да ги купуваш по 5 на ден, ве. Даже и тези дето си ги плащат, не са Чарли Шийн, че да си позволят платена курва всяка вечер. А и са скръндзи, просто ги знам.

# 231
  • Бургас
Куче,което лае,не хапе-да.

# 232
Точно 40+ се скъсват от кекс в София, със сигурност. Разведени и изоставени - масово наваксват..)

# 233
И да не си разведен и изоставен винаги има какво да наваксваш. Simple Smile

# 234
Много секс, много нещо тези дни във форума. Joy
Страх ме хваща в този малък град, като стана на 40 и ако ММ нещо ми бие шута, тука бройки няма.. Ще се местя в столицата.. Joy

# 235
Ако все още са с всичкия си, че то от толкова приказки, намеци и твърдеци за секс, не им остава време да действат, а знаете как се отразява липсата на близост на психиката. Спокойно, искам да кажа.
Simple Smile

# 236
В провинцията може и да епо-лесно със секса. София е много скъп град. Жилищата са скъпи, като те изгони жена ти, тя ще остане в него, все пак нали си мъж. Трябва да търсиш ново жилище+ издръжка за децата+ курсовете на децата.
Любовницата и тя с претенции, храната по ресторантите е доста скъпа. Заплатите преди кризата с вируса що годе стигаха, сега се очаква страшна криза и безсексието съвсем ще стане норма.
За това по-добре женени, криво -ляво все ще ви огрее. Тая работа с развода все е на изваждане.

# 237
  • София
Няма кеш, няма секс, няма живот след 40.
Добре, че съм богата и млада Mr. Green

Чакалке, като ги чукнем и ще се кооперираме. От мен софийско жителство Grinning

# 238
Защо все с пари свързвате пустия му секс? Душа за душа вече никой ли не прави? 🤔
Кристина, в прованса след 3,4-та бройка вече те знае цял град. Не е опция за трупане на бройки, ако си жена. Хората тук са с остарелите разбирания.
Иначе за секса и брака, знаеш, вятър работа. 😀

Чакалке, като ги чукнем и ще се кооперираме. От мен софийско жителство Grinning

Хах, винаги можеш да разчиташ на форума, да срещнеш готини хора.
Зле започнахме с теб, но ми допадаш. 😀

# 239
Има живот след 40-сет години ако си нормален човек. Ако искаш нещо дето го няма и на млади години не си го открил, на 40-сет става все по-трудно.
Лично аз смятам, че за тия родили на по 20-сет, животът започва на 40-сет.

Общи условия

Активация на акаунт