За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 494
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 60
Не знам и аз точно къде е връзката. Може би по-отворените, екстровертни, социални хора предпочитат кучета. Много лесни жени, които от първа ръка знам, че са такива, имат кучета. Техният живот е пълен с интриги и може би подсъзнателно вярват, че само кучето ще им е вярно и то няма да ги предаде, знам ли Grinning

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 11:44 от Анонимен

# 61
Аз нямам съпруг в момента нямамне гадже , но аз съм на 23 и съм имала около 12 гаджета.

# 62
Аз нямам съпруг в момента нямамне гадже , но аз съм на 23 и съм имала около 12 гаджета.
Съветвам те да не се хвалиш пред познати, или непознати на живо с това постижение. И все пак зависи какво разбираш под гадже де.

# 63
А стандартното ''мъжът е ок да има повече, но жената - не?"
Наскоро разговарях с мъж, който в прав текст казва - аз съм бил с 29 (на колкото е и години Grinning ), но ако и ти ми кажеш същото число, няма да ми хареса. За теб приемлива бройка е 5.
Реално, обаче, когато достигна момент на неудовлетворение, изневерявам. Та, и моята бройка е колкото неговата. Точно.

Същият този до сега е имал 1 сериозна връзка, преди 2 години някъде, и не търси следваща.
От друга страна, аз съм прекарала последните почти 15 години от живота си все във връзки, и с този също исках да е връзка, но...се оказа, че съм искала само аз. Та, ето ми бройка, без да е търсена Grinning

# 64
Нали се сещаш за анекдота по въпроса с Конфуций Simple Smile Там е обяснено добре за ключа и ключалката Simple Smile

# 65
Това за ключалката скоро го четох. Ама от времето на Конфуций много вода е изтекла.
Така или иначе едни лъжат завишавайки бройката, други - занижавайки. На мен лично доста би ми олекнал мъж, който изобщо ме пита за бройката.

# 66
Не и не. Даже съм малко учудена, че реално има хора, които коментират бройките с партьорите си и го мислят толкова. Никога не съм питала мъж, с който съм била във връзка, с колко е спал преди мен. Няма значение за мен нито дали са 10, нито дори са 100. И обратното - не отговарям на такива въпроси, не виждам защо би било важно, пък и са лични неща. Май досега са ме питали само веднъж -  момчето, с което живях 3 години, обясних му горепосочената ми логика, съгласи се, че съм права и не е имало повече въпроси от негова страна. Мисля, че на всеки си му е протекъл животът по различен начин и си е взел някакви лични решения, които засягат само и единствено въпросния човек и нямат абсолютно нищо общо с бъдещите връзки. Общо взето - може да е спал с 200, но да се влюби и да си намери the one на 30 и да изкара само с тази жена докрая на годините си, а може и да е спал с 3 и да почне да изневерява някога си. Всичко е възможно и нито едно от тия неща не зависи пряко от бройките, според мен.

# 67
На мен лично доста би ми олекнал мъж, който изобщо ме пита за бройката.
Напълно споделям това усещане, почти със същите сили на олекване е другият ми "любим" въпрос -  коя ми е любимата поза.

# 68
Абе остави ти бройките, ама качеството.
Аз познавам такива дето сменят жените и нещо секса все им куцал. Не знам къде е проблема, ама е факт. Има и мъже, които се оплакват, че секса не им харесва. това преди 20-сет години нямаше да го повярвам, ама го доживях.

# 69
Това за ключалката скоро го четох. Ама от времето на Конфуций много вода е изтекла.
На мен лично доста би ми олекнал мъж, който изобщо ме пита за бройката.

Е, освен ако не сте на 16, за да разузнаете сексуалния си опит, този въпрос въобще не е релевантен.

# 70
Абе остави ти бройките, ама качеството.
Аз познавам такива дето сменят жените и нещо секса все им куцал. Не знам къде е проблема, ама е факт. Има и мъже, които се оплакват, че секса не им харесва. това преди 20-сет години нямаше да го повярвам, ама го доживях.

E..що да няма? Не го виждам като нещо странно. Хората имат различни предпочитания в секса и може просто да не си съвпадат. И на нас жените не винаги ни харесва все пак Simple Smile

# 71
Аз съм била със 17. Приятелят ми с 5. По-добър от него в леглото не съм имала. Толкова по въпроса с бройката и качеството.

# 72
Наскоро разговарях с мъж, който в прав текст казва - аз съм бил с 29 (на колкото е и години Grinning ), но ако и ти ми кажеш същото число, няма да ми хареса. За теб приемлива бройка е 5.
Реално, обаче, когато достигна момент на неудовлетворение, изневерявам. Та, и моята бройка е колкото неговата. Точно.

Същият този до сега е имал 1 сериозна връзка, преди 2 години някъде, и не търси следваща.
От друга страна, аз съм прекарала последните почти 15 години от живота си все във връзки, и с този също исках да е връзка, но...се оказа, че съм искала само аз. Та, ето ми бройка, без да е търсена Grinning
Дори при интимни отношения с жена не ме вълнува миналото ѝ. Ако е с мен в този момент, значи ѝ е идеално с мен в момента.
Има много готин филм за гл. секретар на САЩ. Излиза компромат, че като студентка е правила тройка. Направи ги диви и щастливи и импийчмънта не мина.

# 73
Не съм питал, нито съм се интересувал от интимното минало на жените. По най-важния въпрос - здравния - все си мисля, че тези с които контактувам са искрени и биха ме уведомили при проблем, точно както бих постъпил и аз.
Забележителното е друго. Практически всички, още в началото, много са държали да ме уведомяват, с подробности, както за бройката, така и за други детайли Simple Smile
Вероятно жените смятат такъв разговор за дадено доказателство за искреност към мен?
А мен техните емоционални и физиологични приключения с други (мъже или жени) единствено ме отегчават. Преди време ги изслушвах, симулирайки разбиране Simple Smile. Защото естествено историите са поднесени с оплаквачески тон. Откъде ли ми е познат подобен? Wink
Вече най-безцеремонно ги прекъсвам, има и по интересни занимания за двойка, невключващи оплаквания от бивши по ред на номерата Simple Smile

# 74
Ооо, добре, че тези случаи са сравнително рядко. Една от култовите ми срещи трая четири часа в слушане за бившия. След срещата имах чуството, че съм интимен с бившия, а жената така и не разбрах друго, освен името ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт