За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 550
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От особена важност е първия да е бил изследователски, неегоистичен и ползотворен. 
Нататък да ти е ясна работата Grinning

# 136
И да ти харесва няма да знаеш какъв друг би могъл да бъде.
Ако обичаш човека това няма да те интересува, не за такъв случай става дума.
Но ще знаеш, че ти харесва, което е достатъчно. Ако не обичаш човека можеш да си намериш 1000 причини за съмнение и 1001 оправдания за кръшкане. И да не е това ще е друго.

# 137
Би ли искала да беше срещнала сегашния ти мъж като девствена?

# 138
Не, но не защото ще ми липсва сексуален опит, а защото имам прекрасно дете от предишна връзка. Да, предишната връзка беше кофти и секса също, но пък обожавам детето си и не бих се лишила от присъствието ѝ в моя живот.

# 139
Васко повярвай ми милфките не се интересуват от к@р. Милфките се интересуват от това как да изплатят ипотеката, как да купят по едно апартаментче на чааветата, как да ги вкарат в най-добрата гимназия след 7-ми клас и как да ги изпратят да учат висше образование в чужбина. ти в тая схема нямаш никакъв шанс, няма и нужда да се напъваш.
Отделно от това повечето милфки след 10, 15, 20 години брак не изглеждат особено добре. Просто са жени на положение, важно им е да са се наяли и наспали, не да привличат мъжките погледи.
Има една категория милфки, които все пак гладуват, спортуват, мажат се със знаини и незнаини гадости по лицето и косата, посещават разни бюти арт специалисти, но повярвай ми те това не го правят заради секса. На тях секса им е последна грижа, правят го защото им харесва да им отправят реплики от сорта:
-Денят не ми е минал, ако не съм ви видял!
Това най вече от охраната,  щото мъжете на по-горните етажи си знаят цената и крави с телета и ремаркета не им трябват. Докато охраната си знае, че няма шанс, ама няма и его.
Така, че много ти куца теорията, много. И на теб и на Сталион.

# 140
Няма да знаеш какво е качество, ако нямаш опит.
Истината не се ли познаваше в сравнението.

Ами,не ,,не съм съгласна, ако обичаш един човек и той знае какво ти харесва и го прави,защо трябва да има сравнение?Когато една жена получава всичко от един мъж,не й трябва друг.

# 141
  • София
Кристина, може ли да пишеш еднолично, че някак като ме буташ в кюпа и получавам киселини.

Не ми бил важен секса....

# 142
Кристина, може ли да пишеш еднолично, че някак като ме буташ в кюпа и получавам киселини.

Не ми бил важен секса....

Милфките правят секс със собствените си мъже, не че не им е важен, просто са наясно, че и с другия ще е същото, като със собствения. Мъжете са тези, които си внушават, че с чуждата жена, ще е по-различно отколкото със собствената. В това е разликата.

# 143
Че какво пък му е лошото да се наспи човек? Та точно това е основата на добрия външен вид. И оттам нататък надграждаш със спорт, разходки, балансирано хранене.
Но, кел файда, че си дала един сак с пари за процедури, ако ти се спи като на куче и си с още два сака торби под очите. Някак си кръгът се затваря. Ходиш по процедури, на които можеш и да не ходиш, ако малко позабавиш темпото.
И кел файда, че някой мазньо на работа щял да ти подмятва евтини комплименти, като от толкова предобряне и старание да се харесаш на тоя и оня и уж да си перефеткна на всяко едно ниво, освен, че си станала като патката, дето можела всичко, си се превърнала и в едно кълбо нерви. Разбира се, че няма и да ти е до секс, щото на края на деня вече ще си като изцеден парцал.

# 144
Еми то щото тоя секс дето го вълнува Васко, все някъде трабва да се прави, обикновено като крадеш от съня си. За това му казвам, че това си е загубена кауза от всякъде.

# 145
През целия ми милфски стаж, не съм "ходила" и един ден "на работа". Как ли съм оцеляла без колеги и шофьори наоколо? )

# 146
Кристина аз имам други наблюдения относно милфките.
Ангелско крило, рано ти е за милфско време. Бързаш!

# 147
Няма да знаеш какво е качество, ако нямаш опит.
Истината не се ли познаваше в сравнението.
Подкрепям, няма как да знаеш кое ти харесва повече - бирата или лока-Колата, ако не си опитал и двете.

# 148
Марийка като се вземе с Иванчо на 25, на 35 не си ли мисли аве много убав тоя моя Иван, с тая сръчност дето затваря компоти, чак ми става едно сингулярно на душата...ама (музиката отива в минорна гама) Гошо едно време как ми се настискаше...и Пешо така и не разбрах колко е страстен...а Янко  и брат му Станко...уф поне с Пешо трябваше да проверя....

Не, най-вероятно не си мисли. Не мога да говоря от името на всички жени, но от себе си и от приятелки съдя, че за мъжа в миналото се мисли по-общо - като липса, като носталгия по младостта, като чуденка какви отношения бихме могли да имаме, а не какъв му е членът, как изглежда гол и дали би го бивало в леглото.

# 149
Аз пък четейки наред се убедих как колкото е по-голяма бройката, толкова по над тия неща е броящия.
Не е нужна бройка изобщо, за да си над нещата. "Над нещата" е мироглед на ненамеса в живота на другите и кеф от собствения ти живот. Всъщност, ако второто ти е наред, не притесняваш никой.

Хората, които са ок с 6 бр., но не са ок с 50 бр. в живота на друг човек, са си "изработили" това отношение в някакъв контекст. Примерно, чувстват се виновни от собствената си бройка, завиждат на някоя, към която има интерес или ги е оставил мъж, заради по-вървежна, абе нещо не им е наред. Дреме ми на мен иначе, с колко е спала еди-коя си моя приятелка, щом с нея се разбираме и е пич.

Общи условия

Активация на акаунт