За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 736
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 780
Само за ценителки, 4 е хубаво число. Joy

# 781
Бройките са хубаво нещо. Освен когато ги нямаш и не си с ученическата си любов до гроб.

# 782
При мен сексът е следствие на разни влюбвания, така че не съжалявам, не съм пропуснала нищо в секса, не ми е ценност нито сексът, нито бройките, ако питате за любовта, мисля след пенсионирането да се ориентирам към някой английски пенсионер и да обикаляме света заедно....мисля, че това ще ми е най-голямата любов и тръпка, а дали ще правим секс, времето ще покаже...смятам, че поне за мен най-доброто предстои във всеки аспект на живота...

# 783
Лайковете ще растат. Не му завиждайте на Вяско.
Тематично - ползите  са ползи, само ако са прибрани.  Пропуснатото няма как да си го представиш.

# 784
То пък да си купиш ферари и да го караш по бг магистралите е като да си вземеш умник-мачо..
Всички го заглеждат, но се амортизра в дупките, защото как се избягват Wink Но гали окото на всички Simple Smile

Относно бройките..ако ги помниш всички (оставили са спомен за себе си) смятам, че е приемливо Simple Smile

# 785
Бройките са хубаво нещо. Освен когато ги нямаш и не си с ученическата си любов до гроб.

Още по-лошо, ако си учил в механотехникума. И после в меи-то.

# 786
  • София
Ученическата ми любов беше яката работа Laughing

За истински смях му се радва съфорумка Mr. Green

# 787
Егати баджанашката история тоя форум Simple Smile Simple Smile

# 788
Ученическата ми любов беше яката работа Laughing

За истински смях му се радва съфорумка Mr. Green
Оппа Wink
Все имах съмнения, че в този форум няма тайни:)))

# 789
Значи да се върнем на бройките. Ако някой с 250 бройки за 5 години  ви каже, че сте с нисък морал, когато едвам спастряте 20-тина за целия ви досегашен живот, то значи той е голям шегаджия.Joy
А, как се получава, ще попитате?
1 жена на седмица х 4 = 4/ месец х 12=48/година х 5=240/за 5 години
Сега да го взимам ли или не?...За постоянно? Не знам за вас, ама аз лично бях очарована. Не от бройките, ами от експириънса.
С бройките не бях наясно, ама тая вечер с научна цел и заради темата реших да направя социологическо проучване. Joy
"И защо е било нужно?" - го попитах
И той ми отговори: "Бях свободен и се наслаждавах на живота."
Не е ли просто чудесно?...Аз лично смятам, че е. Имаме ограничено време за пребиваване на земята за да сме толкова праволинейни. Wink
Хъм, ще попитате, защо точно 5? Ами това е времето, за което не е имал постоянна връзка.
Чакайте сега да си го върна, макар да не е много джентълменско (ама аз не съм и джентълмен бездруго)...
Такъв типаж не става за семейство, а? Само да се возиш на него като такси. Joy

# 790
Ако искам разказвач на приказки, отварям книга, но съм сигурна, че ще задържиш аудиторията. Може  би има и други като теб, заинтригувани от простите сметки в началото и очакват още, и още. Simple Smile

# 791
Взимай го... за другата седмица.

По 1 на седмица в продължение на 5 години, брях.
Този ако не ходи така трябва да е бгмамец.
Скрит текст:

# 792
Една жена ако спи само с по 5 нови човека на година между 20тата си и 40тата си година (в рамките на период от 20 години) то значи като е на 40 години ще е направила точно 100 бройки.

5 на година не звучи много, в случай че има периоди да не е обвързана постоянно, еднократни срещи докато е млада, летни авантюри когато е необвързана, изневери после като се задоми...

Но със 100 бройки на 40 годишна някой би казал пфууу егати таксито тази Joy

Така че мили дами оптималната бройка към 40-така трябва да ви е 100. Хем да се порадвате, хем и опит да натрупате. А не гонейки 40-така да пускате тема в бгмама Родих му две деца, той постоянно пие, спря да ме милва, проиграва парите на хазарт, а е първия мъж в живота ми, какво да правя.

Значи 100 бройки. Но за пред хората казвайте, че сте била с не повече от 5-6 човека, а също и че не си лягате с някой, към който нямате чувства и не сте влюбена (дори и да не е истина), че иначе не звучи красиво.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 09:57 от Gentleman1

# 793
Аз пък не си лягам с някой, към който нямам чувства, за това и лош секс не съм правила в живота си, пък вие си говорете...

# 794
  • София
Боже тоя опит, Боже! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт