За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 697
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 840
Ако човек вземе да те иска за много сериозни работи, в стил - свободата свършва с брака не е ли тревожно? Или само това чакаме, че по-лесно да се разочароваме, и без друго няма живот след брака и децата?

# 841
  • София
Направо не им завиждам на мъжете с тези терзания за женските бройки и женския опит.   Не мога да си представя как един мъж ще пита "а ти с колко мъже си била?".

# 842
Ако човек вземе да те иска за много сериозни работи, в стил - свободата свършва с брака не е ли тревожно? Или само това чакаме, че по-лесно да се разочароваме, и без друго няма живот след брака и децата?

Абе не е въпроса до много сериозно, ама и така не става....да задоволяваш нечий чужд нагон  щото не е имал бройки. Живот има винаги, въпрос на усещане и желание
Абе за мъжете да стане ясно че не накарат ли една жена да се почувства специална....нямат шанс при повечето жени. Жените не са за бройки.

# 843
Айде стига с това каране. Аз не ща никой нищо да ме кара, или съм или не съм. Активна страна в отношенията, както и мъжът.

# 844
  • София
Голямата сериозност е стерилна работа.
Няма живец там, няма изненада.

Анди, и аз това питах - искат ни научени ( и туй питах какво е), ама и с изрядно минало.
За “ сериозните” намерения, де.

# 845
  • София
За мен това за чувстването специална е все е клип на чалга. Жените и мъжете са еднакво активни.

Кои ни искат научени? Някакви комплексари и егоисти, които често се оказват и ревнивци. В живота е като в рекламата - ядеш сега или гориш. То май мъжете взеха да се правят на много специални.

# 846
  • София
Никой не ви иска научени, по-скоро да нямате набити комплекси, това не правя, онова не правя. Както казва Брус Ли, по-добре празна чаша, отколкото грешно научено.

# 847
Айде стига с това каране. Аз не ща никой нищо да ме кара, или съм или не съм. Активна страна в отношенията, както и мъжът.

Да разбирам, че ще си легнеш с някой просто така?

Тангра със човек, който ме запали табута няма.
По важно е да ми задържи огъня....

# 848
  • София
Повечето хора така правят - просто така. Без сто и една рози.

Тангра, ама тези комплекси на жените им се набиват като културни особености, все още сме в ориента. Макар че културата доста се промени при младото поколение и поне част от него е с доста разпуснати нрави, по-скоро с липса на нрави.

# 849
Голямата сериозност е стерилна работа.
Няма живец там, няма изненада.

Анди, и аз това питах - искат ни научени ( и туй питах какво е), ама и с изрядно минало.
За “ сериозните” намерения, де.

Най-хубвото на искането е, че никой на никого не пречи да иска.
Док, не, стягам примката и чакам да обещае там каквото ще обещава, че срамота да си лягаме просто така. Всеки ден искам различно обещание.

# 850
Аз пък не съм разпусната в леглото, смотана съм, не съм като във филмите...и не виждам нищо лошо в това...

# 851
  • София
Може и ненучени, ама са па без комплекси Laughing

Обещанията, Дрен, прекият път към ластика на бикините Wink

# 852
Аз пък не съм разпусната в леглото, смотана съм, не съм като във филмите...и не виждам нищо лошо в това...

Криси ,не се излагай моля те
Жената трябва да е незабравима в леглото.

# 853
  • София
Абе, истинска жена Mr. Green
Няма как иначе.

# 854
  • София
Е, чак пък незабравима! Сега минаваме на романите на Розамунде не помня каква беше, но пише женски романи ли? Къде остава спонтанността? Wink

Общи условия

Активация на акаунт