За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 692
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 885
що не спите? Flushed
бройки така не се правят - слаб 2

# 886
Абе бройки сте имали ...друг път, който има бройки не стои по нощите в бг мама, ами бройва...

# 887
Кви интриги в тия лиги...

Абе бройки сте имали ...друг път, който има бройки не стои по нощите в бг мама, ами бройва...

# 888
  • София
Отпуска съм.

# 889
що не спите? Flushed
бройки така не се правят - слаб 2
5:51PM при мен. Рано ми е за сън. Или следобедна дрямка може би?

# 890

Ай ся оправдания, те хората през работно време бройват, на вас отпуската ви пречи...

# 891
  • София
Отпуска съм от бройването, Кристино.
Тряя презаредя, да не е баница - режи па яж.

# 892
Абе ти докато се моташ, хората къде са....пък после наваксвай...

# 893
  • София
Да се бутам с плебеите? Нивгаш Laughing

# 894
В тая работа няма наваксване. Всеки опит за такова води до орезиляване. Направо са си за съжаление хората от типа "неизживяно детство" или "неизживяна младост". Всяко нещо с времето си.

# 895
Ахъм, на 50 години сме много стари. Направо се чудя къде ще се дяна като стана на 70?
Сега е нааай-сладко! Защото имаш пари, нямаш повече ангажименти  към деца и си с опит.
Бейбито ми се е обаждал днес, докато бях на фризьор. Фризьорката беше много секси. Направо си я пожелах, докато ми миеше и масажираше косата. Луда работа! Мъж като ми пипа косата ми идва да го убия. Joy

# 896
Ахъм, на 50 години сме много стари. Направо се чудя къде ще се дяна като стана на 70?
Аз ще ти кажа къде ще си. Пак в същите сайтове за запознанства, но със снимка от преди 15-20 г. и вече няма да търсиш секс, нито "любов и романс", а само избавление от самотията.

# 897
70 на запад не са като родните 70.

# 898
Ахъм, на 50 години сме много стари. Направо се чудя къде ще се дяна като стана на 70?
Аз ще ти кажа къде ще си. Пак в същите сайтове за запознанства, но със снимка от преди 15-20 г. и вече няма да търсиш секс, нито "любов и романс", а само избавление от самотията.
Няма. Вече не съм самотна. Само не знам, докога ще продължи...3 години по Бегдебе, после чудо. Joy
Еее, пожелай ми щастие, де! Не бъди такъв жлъчен скъперник! Знам, че никой не ви обръща повече внимание (ти знаеш, къде), ама аз виновна ли съм за това? Joy

# 899
Ти верно ли си на 50?

Общи условия

Активация на акаунт