За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 713
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 915
Почти толкова кофти е, колкото да гледаш отстрани как на някой му се получава.

# 916
  • София
И вас това ви учудва?
Няма нужда от снизходително отношение, на мацката ѝ е добре така.

Абе снизхождението определено не й помага, ама не знам колко й е добре, ако като мъжо посегне към ключа на лапмата, не знае да припапа ли, или да се хвърля да му блъсне ръката, преди да е стигнала целта. Вероятно второто, защото ако я види гола докато е припаднала, после няма да иска да се връща в съзнание...

Бандитке, какъв е тоя срам, какво е това чудо? Лишаваш човека от шанса да ти гледа красотите. И себе си лишаваш от възможността да се отпуснеш и да се кефиш на макс. Което пък лишава него от това да те гледа как се вихриш без задръжки. А в тъмното, и ти него не можеш да видиш, та и ти пропускаш доста гледки. Отпусни се, първите няколко пъти ще ти е тегаво и после ще ми благодариш... мъжът ти също Joy

# 917
  • София
Имах една приятелка, дето я беше срам на светло. Искаше на тъмно.
Тъй като аз на тъмно никак не обичам, стигнахме до компромисен вариант - слаба светлина.

# 918
Тогава може на свещи... Nerd

# 919

Лишаваш човека от шанса да ти гледа красотите.

Аз си я представям 25 годишна с хубаво тяло. Уж отракана,приказлива, но в леглото срамежлива.

То хубавото тяло се усеща и на тъмно. А и на приглушена светлина и леко загадъчно ще я вижда по-красива даже. И като не може да я види на светло ще му е любопитно и още повече ще я желае.

Плюс това не всеки изпитва най-голямо удоволстве от диващина в леглото. Всеки си има собствен вкус.

# 920
  • София
Гледа я с ръце, даже по- хубаво.
Има и такива, какво се чудите?

Както е добре за тях, да не жалим за пропуснати ползи или човешки срам.

# 921
Какво снизхождение, мисля, че е свян, не срам, това я попитах. За години съвместен живот, все ще се видят голи. В банята ли си обува гащите след душ? И изобщо...

# 922
  • София
Аз си я представям 25 годишна с хубаво тяло. Уж отракана,приказлива, но в леглото срамежлива.

То хубавото тяло се усеща и на тъмно. А и на приглушена светлина и леко загадъчно ще я вижда по-красива даже. И като не може да я види на светло ще му е любопитно и още повече ще я желае.

Абе ще му е любопитно в началото, ама докога Joy Мъжете са визуални създания. А дори аз като жена не мога да си представя да се лиша от гледката на мъжкото тяло. Иначе да, приглушена светлина, свещи, ароматна лампа... ясно е, че никой няма да й насочи прожектор. Въпреки че, и дневната светлина не би трябвало да й е проблем.

Бандитке, предлагам ти следната идея - направи му еротична фотосесия. Така хем ти ще си разгледаш тялото, хем ще му позволиш на него да го види, по контролиран от теб начин.

# 923
Я виж ти, от количество към качество е минал разговора, много по-интересно станало 😆

Какво снизхождение, мисля, че е свян, не срам, това я попитах. За години съвместен живот, все ще се видят голи. В банята ли си обува гащите след душ? И изобщо...
Ей, по списанията гледам едни паравани си слагат хората в спалнята, мислех че е за красота, а то за какво било, имали си съвсем практично предназначение, чак сега ми проблясна, за обуване на гащи било! Smiley

# 924
  • София
Инфантил.com

В Тийнпроблемс се превръщаме.

Ми, то на 50 си е баш тийнпроблемс, ама с топли вълни и простатата ви алармира. Wink

Вие какво търсите в пет сутринта по форумско в почивен ден?

# 925
Grinning Смешно ми е сега, като го казах. От 3г. живеем заедно, имахме случай тръгна да светва лампата .. е такъв спринт ударих и му изритах ръката.. Joy Joy На него не му пречи, постоянно идва гол от банята, ама аз съм ужас.. Понякога ми прави разни забележки, ама почти се е предал.. Grinning

# 926
Виж, няма лошо, както ти е добре на теб. Имах позната, не ходеше до тоалетна, ако гаджето беше вкъщи. Тей че, всичко може, ама що не се отпуснеш Joy

# 927
  • София
То имаше някакъв лаф, докато не пръднеш спокойно в негово присъствие, не се брои, че сте женени.

# 928
  • София
Grinning Смешно ми е сега, като го казах. От 3г. живеем заедно, имахме случай тръгна да светва лампата .. е такъв спринт ударих и му изритах ръката.. Joy Joy На него не му пречи, постоянно идва гол от банята, ама аз съм ужас.. Понякога ми прави разни забележки, ама почти се е предал.. Grinning

Мани Smile

Ами Бандитке, време е ти да се предадеш Wink Мъжете обичат голотата и никой, ама никой не ти се взира, колкото ти си се взираш. Със съвсем други очи те гледа той, особено когато е възбуден.

Иначе и аз обичам да се глася... и така, облякла съм се секси, дантелено бельо, нов сутиен, парфюми, работи... е нема, хваща и съблича, иска да види отдолу какво е... Та стига си мъчила човека... накрая ще вземеш да го контузиш, да се обяснявате после в Пирогов как е със счупена ръка, защото поискал да види жената голa Joy

# 929
Щом е само ръка нищо не е, нали има две.

Общи условия

Активация на акаунт