За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 719
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Да де, ама с тая една ръка, кое по-напред да хване Smile А то като няма за гледане, само това му е останало Joy

# 931
Ние сме кралици, не правим така.
То имаше някакъв лаф, докато не пръднеш спокойно в негово присъствие, не се брои, че сте женени.

# 932
А, окей, просто си мислех, че ако ще му чупи нещо, по-добре да му се намира резервно.

# 933
  • София
Не й разваляйте връзката на Бандитката, те си имат тяхната малка игричка в тъмното! Ей, ще вкарате жената в беля!

# 934
Вие какво търсите в пет сутринта по форумско в почивен ден?
Ми като се прибереш на разсъмване не е много практично да си легнеш, че слънцето ще ти блести в очите. И бам с кафе във форума. Неделя сутрин, всички по пеньоари, за голотии си говорим.

А, окей, просто си мислех, че ако ще му чупи нещо, по-добре да му се намира резервно.
Това и за темата за паралелните връзки става Hands Plus1

# 935
Като роди едно-две деца, ще се поотпусне... то в родилното няма как да не се види нещо. Relaxed

# 936
  • София
Не й разваляйте връзката на Бандитката, те си имат тяхната малка игричка в тъмното! Ей, ще вкарате жената в беля!

По-скоро стоенето на тъмно ще я вкара в беля Joy

# 937
Почти толкова кофти е, колкото да гледаш отстрани как на някой му се получава.
Разочарованието ли? За някои ми е жал, да.

# 938
Скрит текст:
Ех, мъже..Ех, самочувствие..
Задръстеняк, колко пък да е..?!
Освен с първия..Повече не се е слувало. Не вярвам да съм чак такава късметлийка.
Та по-леко с опита Simple Smile
Ами то самочувствието може да е подплатетно, ама може и да не е. Та за да се отличи едното от другото си трябва опит. И ето, че пак стигаме до опита. Абе важен си е той, спор няма.

Та задръстеняк може и да е някой ербаплия с голямо самочувствие, на който жените у се лепят поради различни други причини. Но  веднъж минали през леглото му, не искат да повтарят. Щото се оказва, че на нашия изобщо не му пука какво иска и как се чувства поредното "парче" по време на секса. Неговото самочувствие се храни от това, че е отметната поредната бройка. Дет викаше един такъв познат - "На мен кефа ми е докато се хване за ластика на бикините."
Той такъв ще е и в държанието си извън леглото. Няма как да си внимателен и раздаващ се в срещите преди това и в леглото да си егоист..

# 939
Прочетох за тъмното и се стреснах. Мен най ме кефи дневен секс. Синът ми е тогава на работа. Инак не мога да си представя, как ще се разхождаме голи из къщата, когато 19 годишното ми момче е в някоя от стаите.
Вечер у тях или на хотел на запалена лампа, разбира се. Аз обичам да ме гледат особено, когато съм отгоре.
И да попитам...Фелацио не си ли правите? Всичко при фелациото било в погледа. Така ми казаха и аз слушам. Joy

# 940
  • София
Добре де, не ти ли е неудобно да идват мъже в къщата ти, а детето ти да живее там? Какво като е на 19, това е домът му, винаги остават някакви следи след чуждия мъж. Не е съжител, а някакъв...

# 941
  • София
Ревена, приятелки нямаш ли?

# 942
Добре де, не ти ли е неудобно да идват мъже в къщата ти, а детето ти да живее там? Какво като е на 19, това е домът му, винаги остават някакви следи след чуждия мъж. Не е съжител, а някакъв...
Анди, беееее!!! Сигурна съм, че не оставят употребявани презервативи да се въргалят наоколо. БоШШШкееее!

# 943
Като какви например? Гащи на полилея?
Презервативите лично съм виждала, как ги увива в тоалетна хартия...И после не знам. Може и да ги изяжда. Не съм ровила в кофата да проверявам. В Канада мъжете са много чувствителни да не им събереш ДНК и после да ги съдиш за изнасилване, та така. Joy

# 944
  • София
Самият факт, че някакъв случаен мъж се е мотал из къщата вече е неприятно. Домът предполага усещане за собствено пространство, в което ме могат ей така някакви чужди мъже да идват за по едно или няколко..., да се разхождат без нищо из къщата, да ти ровят в хладилника и да ти ползват банята. Възрастните се дразнят, когато децата им водят гаджета, защото някакви други хора им влизат в дома, и то не за кафе.

Общи условия

Активация на акаунт