За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 621
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Никой не е казал, че прави секс пред децата.

Всички казват, че не се правят, че не правят секс пред децата.

Големите деца, минали пълнолетие.
Не разцъкват пози и оргазми на закуска, но ѝ не въртят белтъци на въпроса - беше с някого ли?

# 1 081
Това последното що за простотия е?! Без извинение....

# 1 082
  • София
Добре де, ако вашите родители, в случая живеехте с майките си и като се приберете от работа усетехте периодично "парфюма" на поредния мъж, когото е довела, щеше ли да ви е ок? Защото на мен хич нямаше да ми бъде ок.

# 1 083
  • София
Mr. Green
 Нагледен пример за възмутените съфорумки какво не се случва всъщност.

Андариел, ако бях на 12 щях да го страдам това нещо. Ама не съм и от 10 години се моля да намеря мъжки принадлежности в майка ми.

# 1 084

Е, що бе. Сега е моментът да се разбере истината. Нека се разкроим дружно нашироко, за каузата - секс с деца!

# 1 085
  • София
Именно, защото майка ти не се е държала така да влачи поредния мъж и ти да знаеш, че влачи поредния мъж и да му усещаш парфюма и да знаеш за какво идва. А като пълнолетна пак нямаше да ти е все едно. Сега търсиш принадлежности, разчитайки, че ще е свестен, а не поредният, който си оставя принадлежностите.

# 1 086

Е, що бе. Сега е моментът да се разбере истината. Нека се разкроим дружно нашироко, за каузата - секс с деца!

А не, без мен. В това не участвам.

# 1 087
Ревена завела мъж през деня в дома си, докато пълнолетният и син бил на работа. Разврат
Туй майките след като сме майки край..Каноносват ни директно за светици и нито крачка в страни!

# 1 088
Добре де, ако вашите родители, в случая живеехте с майките си и като се приберете от работа усетехте периодично "парфюма" на поредния мъж, когото е довела, щеше ли да ви е ок? Защото на мен хич нямаше да ми бъде ок.
Гледай сега, Анди, тази драма се решава много лесно. За да не се травмира 20-30-40-годишното детенце, което живее с Мама си, просто Мама Му инструктира всяко гадже да се полива с парфюм, който тя предварително е осигурила. Така от всяко гадже ще остава ухание на един-единствен парфюм и когато милото детенце подуши с чувствителното носленце, ще усеща една и съща миризма и ще спинка спокойно.

# 1 089
  • София
Ама това момче как точно ще разбере, че влачи поредния мъж? Не го прави в негово присъствие, и ме съмнява да оставя чужди боксерки и пълни презервативи на видно място.

Ако живеех с някой от нашите на 19, може би щеше да ми е скунфузно, но нямаше да съм разстроена или травмирана. Ако пък ми беше чак такъв проблем, щях да търся вариант да се изнеса, а не да спра секса на мама/тате заради моя комфорт. 19 години не е време за дундуркане, а за порастване и узряване. Ние тези "деца" все едно ги пазим от някаква голяма и страшна тайна, която ще им съсипе живота. А не за секс, който на 19 повечето вече са правили, а голяма част правят от години.

# 1 090
  • София
Не, Андариел, като пълнолетна щеше да ми е все едно, защото аз си подхванах моя живот, а щях да съм спокойна, защото щях да знам, че не е забравила своя.

# 1 091
  • София
Такива не са особено дискретни, те са демонстративни пред всички, това вероятно го знаеш.

# 1 092
Аз от поне 20 сет години си мечтая майка ми да си намери гадже и да ме остави на мира да си живея собствения живот, но не би. Анди, някои дъщери си мечтаем майките и лелите ни да си имат мъж. Мечтаем си, а не ни е срам. Мечтая си и децата ми да си имат жени и въобще всеки да си е щастлив по своя си начин. Твоето всички заедно до гроб и никой от членовете на семейството да не прави секс ме ужасява и кара да настръхна като в пиеса на Лорка...

# 1 093
  • София
Такива не са особено дискретни, те са демонстративни пред всички, това вероятно го знаеш.
Защитих те и подкрепих тази ти мисъл преди страници.
Инфантилитетът не е с работно време.
И въпреки всичко има мисъл - каза кога и как, без да се разбира, защото ще има евентуални последици.

# 1 094
Именно, защото майка ти не се е държала така да влачи поредния мъж и ти да знаеш, че влачи поредния мъж и да му усещаш парфюма и да знаеш за какво идва. А като пълнолетна пак нямаше да ти е все едно. Сега търсиш принадлежности, разчитайки, че ще е свестен, а не поредният, който си оставя принадлежностите.

Анди, защо така грозно?
Да влачи ..
Едно е с дете малко..Съвсем различно е с дете-мъж.
И колко майки влачат мъже?
Едно е секс по обяд, когато няма никой в къщи
Друго е в спалнята, когато синът ти е в съседната стая.
И съвсем различно, че не можеш да разговаряш с това дете-мъж..щото той щеше да те пита.."Има ли нещо, което не знам? Или нещо ново около теб?" Децата не са идипти и им е ясно..

Общи условия

Активация на акаунт