За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 637
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Повечето тук, ако не всички, сме израснали с майки с нормално поведение и мислене, бил ни е осигурен или комфорта на на собствените родители, или майките са с постоянен партньор, или каквото и да са правили майките, то е било достатъчно дискретно. Без значение дали сме били на 13 или на 23. Едва ли нечия майка тук си е водила поредните гаджета, нали така! Не знам защо някой пише гръмки неща като "до гроб" или "щом е майка край". Никое дете, дори пораснало, дори на 40 да е, не приема за нормално фриволното поведение на родителите си. Може иначе много неща да се пишат смело-смело, но само се пишат. В реалността се внимава.

# 1 096
  • София
Е, ние казваме същото Laughing
Само че, от ролята на деца сме все тая със сексуалните подвизи на родителите ни Wink
Поне аз към нея, както и тя към мен.

# 1 097
Тя Равенчето като даде тон и дамите се изгубват в словото. Това отгоре, отдолу, над, под, пред - пълна каша настава.Simple Smile
Повечето тук, ако не всички, сме израснали с майки с нормално поведение и мислене, бил ни е осигурен или комфорта на на собствените родители, или майките са с постоянен партньор, или каквото и да са правили майките, то е било достатъчно дискретно. Без значение дали сме били на 13 или на 23. Едва ли нечия майка тук си е водила поредните гаджета, нали така! Не знам защо някой пише гръмки неща като "до гроб" или "щом е майка край". Никое дете, дори пораснало, дори на 40 да е, не приема за нормално фриволното поведение на родителите си. Може иначе много неща да се пишат смело-смело, но само се пишат. В реалността се внимава.

# 1 098
  • София
Аз така и не разбрах кое е недискретното в случая на Равена...

# 1 099
тия парфюми с вечни миризми ги изкарахте...
прозорци все едно нямате в къщите си, проветряване не практикувате ли ....
не мога да повярвам какъв дебат...Joy

# 1 100
  • София
Само Дренка следи зорко кой какво лее и влиза коментатор без мнение Mr. Green

Кажи ти къде водиш любовниците Heart Eyes

# 1 101
Как се разбира по какъв въпрос е идвал в къщата парфюмираният? Thinking

# 1 102
  • София
И водопроводчик да е - само пред свидетели и по светло Laughing
Иначе - земи тия кинти за терапия, маме!

# 1 103

Майстор да не ти влезе в къщата..Simple Smile))

# 1 104
  • София
Майсторите задължително минават през кастинг да си докажат майсторлъка. Wink

# 1 105
  • София
Ан, така.
За баш майстор компромис ли ще правим? Mr. Green

# 1 106
Само Дренка следи зорко кой какво лее и влиза коментатор без мнение Mr. Green

Кажи ти къде водиш любовниците Heart Eyes

По казусите на Равена мнение ако трябва да имам, то веднага да звъня на едни колеги, дето се занимават с дсм, ама не като любители. Затуй - нямам мнение, Горджи.
Та, коя да си каже за любовниците, не разбрах?

# 1 107
  • София
Ти нямаш ли Anguished

# 1 108
Такива не са особено дискретни, те са демонстративни пред всички, това вероятно го знаеш.
Четири дена морал ръсиш.
Като комшийката, която е възмутена, че се разкарвам гол вкъщи. От там цялата ма'ала възмутена.
Но никой не е възмутен, че тя следи всички в отсрещния блок, докато пуши на терасата.
Та и твоята работа същата.

# 1 109
  • София
Ха,ха, уж да ме изкритикуваш, а целта ти беше да се похвалиш насред женска аудитория! Сега да видим  дали ще има отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт