За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 634
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 110

Както се разберем с децата и мъжа. Големи хора сме.

# 1 111
Това ли видя от целия пост, майкоу...
Потвърди поста ми.

# 1 112
  • София
Потвърди поста ми.
Комшийката във форума hahaha

# 1 113
  • София
Вие с равена що не се вземете? Тъкмо сте един за друг

# 1 114
  • София
Айде, спамо-чата. 75 та страница, кръгло число. Няма ли кой да удари ключа?

# 1 115
дразниш ги с бройките, Дидо...
или с парфюма..не разбрах..

# 1 116
Чакайте, бе! Аз не живея в гарсониера, а в къща 310 квадрата. Ама тя-вентилацията бързо издухва всякакви аромати, така че синът ми надали е въобще разбрал, че съм имала някого на гости.
Виж като се върнах от хотела по никое време, мирищеща от главата до петите на цигари, (при положение, че не пуша) със сигурност разбра, ама не ми е задавал възмутени въпроси като някои от списващите тук. Joy

# 1 117
  • София
Тц, тук няма нужда от комшийки -героите сами се показват и крещят да бъдат забелязани.

# 1 118
  • София
Айде, спамо-чата. 75 та страница, кръгло число. Няма ли кой да удари ключа?
Има опция - информирай модератор.

Иначе, спорадично мрънкяш едно и също.
Върви запиши бройка и ела да лафим, полезност да носиш Laughing

# 1 119
  • Варна
Чета и се дивя. Определено няма да изгоня сина си, заради критически сърбежи. Съжалявам жени, с неизживяна младост и тръпки. Годините не компенсират, дори напротив.
На младите им е безразличен интимния живот на родителите. Но би ги озадачило поведението им, имитиращо тийнове.

# 1 120
  • Варна
Аз пък си направих опит със сина. Горе-долу му разказах за локумите дето се точат тук и попитах за мнение - Ооо, майкоооо (неловко му е), нали не мислиш, че ще ти следя връзките (дали не го смята за редно или не му пука, но факт - ще го преживее).

# 1 121
Значи това любовник без къща не е оферта, да знаете...даже и децата да ги няма, съседките слухтят...

# 1 122
Колкото и странно да звучи, той е доволен, когато ме вижда щастлива, не скандализиран.
Аз си самоналагам да пазя поведение заради близостта от раздялата с баща му и защото не искам последният да бъде информиран за момента. По-късно няма проблеми!
Миналата седмица ходих на ски с приятелки. Това поведение на тийн ли е или на зряла жена? Joy
Значи това любовник без къща не е оферта, да знаете...даже и децата да ги няма, съседките слухтят...
Ами ако той има деца, какво правим тогава? Не важи ли и за него същото?...Мани остави се! Станах пишман, че споделих! Joy

# 1 123
Потвърди поста ми.
Комшийката във форума hahaha
Т'ва имах предвид.
Тц, тук няма нужда от комшийки -героите сами се показват и крещят да бъдат забелязани.
И т'ва имах предвид. Даже имам чувството, че от време на време и косите си скубиш от скрупули.

# 1 124
  • София
Той ако един терен не може да осигури, къде е тръжнал да се бори на квалификации!

Общи условия

Активация на акаунт