За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 619
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 140
Търсите еднозначен отговор на задача с повече от едно решения.
Андариел е напълно права за една част от случаите, която пък от своя страна е напълно противопложна на друга част.
Някои по-чувствителни деца няма да засегнат темата за секса цял живот с родителите си. Други от малки ще говорят с майка си за бройкане и коври.
Както ще афектираш кофти едните, ако ги вкараш в  темата дори деликатно, така ще афектираш и другите, ако не вземеш участие в тези разговори заедно с тях. Разбирам отколешният стремеж да съдим по себе си за всички, но това, което е било при нас важи само за нас и не прави нашият модел правилен за другите.

# 1 141
Не вярвам 😆

# 1 142
Тъкмо щях да кажа на vяско да не влага много надежди Simple Smile
В тая общност на съседско-психоаналитични отношения правилното ще бъде налагано на всички до пълна победа на здравите сили.
Тва амфибиите едни земноводни ли бяха?

# 1 143
Само ако не ги целунеш.

# 1 144
Според мъжа ми - рептил, според тати - една книга отпреди сто хиляди години, но като цяло ме хващаш в настроение.

# 1 145
А-а, Беляев четем.
Неясно защо аз все се сещам за вица с програмиста и принцесата-жаба.

# 1 146
Мъжът не е сложно същество. Нима?
Още един грубиянин.
Не знам изобщо как, дано е щастлива кака.

# 1 147
Що, да не би да е трудно?
Категоризирането, колкото и да е категорично, е зависимо от началната позиция.
Спрямо амебата всички същества са сложни.

# 1 148
Дори мухълът има памет къде е срещал храна. Но това не го прави интелигентно създание.

# 1 149
Не го прави, не го прави, ама познавам доста по-слабо интелигентни от него...
И от амебата познавам...
Както пее Висоцки - Если туп как дерево, родишся баобабам...

# 1 150
Вероятно авторката на темата си е наваксала бройката за 1 година, но все пак: докато човек е млад да действа. На мен са ми странни хора, които броят. Явно няма какво да преброят. Тия, дето имат, въобще не знаят отговора. А на всички им се хойка, просто малко си го признават. Природата не ни е създала моногамни, а лафа защо комунистите са измислили любовта го знаете.

# 1 151
А на всички им се хойка, просто малко си го признават.
Да разбирам ли, че не си виждала щастливо обвързани хора, които нямат първосигнална потребност от хойкане? Аз само в тоя раздел съм преброил поне 4. И дори и да съм в грешка в конкретния случай, не е като базата за сравнението с техния "вид" да е грешна. След като ги има в природата.

# 1 152
Влизам да ви кажа, че предимно общувам с жени тип Равена и мога да ви кажа, че тя е от кротките....и не сме някакви изпаднали жени...всички сме с професия, доходи, платили сме си всички данъци и за пред обществото сме идеални...така че съдете по-малко...който много съди, никой не му споделя и живее в заблуда...

# 1 153
Криси, чакай сега, ти нали не хойкаше? Къде сега скочи в кюпа. Laughing

# 1 154
Аз познавам и щастливо обвързани, дето хойкат. То едното не пречи на другото. Хубаво е да правите разлика между душевни въжделения и такива на половите ви органи. Но то ако отрастнеш в среда, в която ти се повтаря, че ако погледнеш встрани от пазвата на жена си/панталона на мъжа си си утайка, то няма как да го направиш и да не идеш да се биеш с върбови клонки сам след това. А тая всепоглъщата любов, от която си сляп за вскчки други, не е вечна. Проверено е. Ако я имаше често, то нямаше като идем на тим-билдинг женените ми колеги да скачат на някого 5 пъти по-бързо от свободните.

А на всички им се хойка, просто малко си го признават.
Да разбирам ли, че не си виждала щастливо обвързани хора, които нямат първосигнална потребност от хойкане? Аз само в тоя раздел съм преброил поне 4. И дори и да съм в грешка в конкретния случай, не е като базата за сравнението с техния "вид" да е грешна. След като ги има в природата.

Общи условия

Активация на акаунт