За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 568
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Аз не го крия, ама възрастта не е субективно понятие, а е число. На 50 човек си е застаряващ, вече поизхабен от живота, леко циничен и самоубеждаващ се колко възрастта не е това, което пише в личната карта. На 50 като не 50, колкото и да си фантазира човек няма как да стане пак на 20 или на 30, дори на 40 не може да стане в очите на другите, защото пак си е на 50, ако ще денонощно да се тунингова.

Между другото, когато човек се разведе, той след някакво време, когато премине и преработи промяната (дори когато той е бил инициаторът), след време сякаш се връща емоционално и мисловно на възрастта, на която се е оженил. Нещо като мисловен и емоционален рестарт. Wink

# 1 201
Сигурно има такива, на които погледа им и след 20г съвместен живот, е вперен само в милУто.
Аз съм се заглеждала, флиртувала, но повече -не. Обичам да гледам ясно в очите и да не шикалкавя..

Виртуалното и то ли се брои Wink

Няма значение къде ти е отперен погледът, а защо не се усещаш, че ти кроят изненади.
Wink

# 1 202
Малей, какви работи сме правили с бившото мило. Чак ме е срам да ги споделя, че някои хора ще ме изядат с парцалките. Само че след толкова години съвместно съжителство едва сега си давам сметка, че не съм била щастлива с него, въпреки свободата, която ми е давал.
Или може би остарях и затова се върнах към по-консервативно поведение, знам ли?
Бройките никога не са ме интересували. Нямам нужда да се доказвам на сульо и пульо, както и никога не съм плащала данък обществено мнение. Важното е да си автентичен в тоя мизерен живот. За съжаление това все по-малко се цени. Затова и трудно се мачвам с партньори. Те ме искат, ама аз тях ги не ща дори и за мимолетна връзка. Това да не им е хан, ама-ха?!
Понеже е по-хубаво със зрели, готини и интересни хора.
Дали са фиркани новобогаташи - не знам.

На застаряващите в критическата вече зрели, готини и интересни хора ли им казваме? Wink

Връщам се да дочитам останалото, но този пост ме плени.
Яко те тресат комплексите, яко!
Моят сегашен приятел ми сподели, че винаги си е падал по зрели жени още от първия ден, когато е нагазил в сексологията. Е, с течение на времето тези жени са му станали наборки, защото и той е остарял, ама той не си е променил предпочитанията. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:00 от Ravenna

# 1 203
А защо трябва да се връщаш?
На 40-50г обикновено си отгледала вече децата и не се нуждаят от цялото ти внимание. Завръщаш се към себе си и нещата, които обичаш да правиш! А ако си разведена имаш още повече време за всичко..

# 1 204
Сигурно има такива, на които погледа им и след 20г съвместен живот, е вперен само в милУто.

Виртуалното и то ли се брои Wink

Не, не мисля че има...  по -скоро хората си намират хобита, работа, и начини да оцелеят.
Но,когато получаваш обич,спокойствие и уют е малко по- лесно.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:11 от happy doc

# 1 205
  • София
Не знам защо, но явно се получава така. И не е точно "ще направя това, което винаги съм искал", а сякаш изведнъж някаква машина на времето те връща на времето преди сватбата. В брака пак си бил себе си, иначе как се живее десетилетия? Със сигурност се случва и не е свързано с критическата възраст, защото хора, които са се оженили на по 20 и са се развели на 30 далеч не са в критическата, все още са млади и имат или нямат малко деца.

# 1 206
  • София
Андариел, между 19 годишните пъпчиви студенти и хора в мено и андро пауза има цял един Свят.
Готини, свежи, умни, забавни.
Не знам защо ти убягва това нещо и защо коментира толкова не в час.

Ако не си го проспала, де.

Възрастта не е порок, всяка има своето очарование Blush

# 1 207
Е, Хепи..да оцеляват от какво? В повечето семейства има търпимост, приятелство и обичат времето си заедно..разговорите, споделянето.

# 1 208
  • София
Е, извинявай, ама между 40 и 50 колко са готини, свежи и прочие? Айде, всички сме били на 20 и знаем колко е очевадно отчайваща разликата за съжаление на 40-годишните! Какво се пънете сега да се правите на по-млади, готини, интересни и т.н., отколкото сте? на 40 сте, преживейте го! Готини може да бъдете за някой на 40+, макар че и това не е сигурно, защото на 40 по-привлекателни изглеждат 20-30-годишните, а не наборките и наборите.

# 1 209
  • София
Сори, не съм на 40 Laughing

Ама много хора са и са с поглед малко по- широк от твоя Stuck Out Tongue

Една от най- близките ми приятелки е набор на майка ми. Толкова фина, премерена и класна дама, с такъв усет за живота, че с удоволствие ходя 3 върха в Родопа или на кафе в Солун с нея.

# 1 210
Вадете ЕГН - та и фотоси, стига празни приказки.

# 1 211
За всеки влак си има пътници. Има такива, за които са привлекателни наборите и наборките + - 5 години.
Вадете ЕГН - та и фотоси, стига празни приказки.
Защо? Какво точно да си премерим?
За мен е важно, че мъжете все още тичат по мен, а не аз по тях. Останалото няма значение.

# 1 212
  • София
Аха, по-широк означава да са по-изобретателни в самозаблудите за възрастта, интересността, готиността и т.н.? Абе, фина, фина, ама не е на 20! на колко е, на 35-40 или повече? В общи линии колкото по-голяма е възрастта, толкова по-засукано звучат пригалатерните - фина, готина, забавна, с вкус... Със сигурност ще го замени срещу 20-годишна, каквито ще прилагателни да бъдат сложени.

# 1 213
за ужас на някои, поддържани и красиви жени има дори и над 40,
които имат гаджета на по 30...и то не еднодневки

# 1 214
  • София
Искам да повторя Ревена - яко комплекси те тресат Laughing

С теб така ли направиха - замениха те за 30 годишна, че си толкоз кисела на тема години?

Общи условия

Активация на акаунт