За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 613
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз не хойкам, щото и да хойкам, ще ги намирам като равнините: я без къща,я без доходи, я с незнам какви други проблеми...точно като приятелките ми...аз за това я чета Равена с кеф, щото грам не лъже...независимо вие какво си мислите и колко мислите, че търси внимание. С тоя ковид и тая самота да не можеш никъде да идеш, ти си иска да споделяш с някой, та дори и виртуално, аз се чувствах като нея миналия локдаун, сега се успокоих, намерих мир в душата си, но нея я разбирам напълно и пак ме боли как и говорите ( някои от вас, това не е грижа да не сбърка, а по-скоро желание да я турите у ред, дето викат на село).

# 1 156
Цитат
Аз познавам и щастливо обвързани, дето хойкат. То едното не пречи на другото.
Laughing Е, колко пък да са щастливи. Хем обвързани, хем хойкат.
Голяма забава.

# 1 157
  • София
Цитат
Аз познавам и щастливо обвързани, дето хойкат. То едното не пречи на другото.
Laughing Е, колко пък да са щастливи. Хем обвързани, хем хойкат.
Голяма забава.
Нали?
Щастието прелива към любовника/ цата

# 1 158
  • Агент под прикритие
Аз познавам и щастливо обвързани, дето хойкат. То едното не пречи на другото. Хубаво е да правите разлика между душевни въжделения и такива на половите ви органи. Но то ако отрастнеш в среда, в която ти се повтаря, че ако погледнеш встрани от пазвата на жена си/панталона на мъжа си си утайка, то няма как да го направиш и да не идеш да се биеш с върбови клонки сам след това. А тая всепоглъщата любов, от която си сляп за вскчки други, не е вечна. Проверено е. Ако я имаше често, то нямаше като идем на тим-билдинг женените ми колеги да скачат на някого 5 пъти по-бързо от свободните.

А на всички им се хойка, просто малко си го признават.
Да разбирам ли, че не си виждала щастливо обвързани хора, които нямат първосигнална потребност от хойкане? Аз само в тоя раздел съм преброил поне 4. И дори и да съм в грешка в конкретния случай, не е като базата за сравнението с техния "вид" да е грешна. След като ги има в природата.
С такива разсъждения се чудя защо въобще се женят тогава хората. Като се знаят, че това не е тяхното, могат спокойно да направят услуга на себе си (и най-вече на другите), като не се ангажират с никой. И вълка цял, и агнето сито. Ще си хойкат на воля колкото си искат, без дори да има разумна причина за угризения. Какво по-хубаво от това... Grinning
Ама като че ли е някакси по-сладко като тъчеш на няколко стана.... Laughing

# 1 159
Ако идеш на дискотека или бар в Студентски град ще можеш да "провериш" самодостатъчността на вътрешния свят между двама души също толкова представително, колкото и на тийм билдинг.

# 1 160
  • София
Кой ходи в студентски?!
Брррр

# 1 161
Е то в студентски е интересното, другите места са надцакване кой какво е паркирал отпред и все същите стари мутри.

# 1 162
Всъщност, баш природата ни е създала моногамни.
Само дето вече почти 100 % са далеч от природата и себе си..))

# 1 163
Ползвам го като нарицателно. Да няма форумно правило, че трябва да знам за какво говоря от опит? Или пък, че въобще трябва да знам за какво говоря...

# 1 164
  • София
Много интересно с фиркани студенти дет не знаят къде се намират Laughing

Ползвам го като нарицателно. Да няма форумно правило, че трябва да знам за какво говоря от опит? Или пък, че въобще трябва да знам за какво говоря...
Питай, ще ти кажем Wink

# 1 165
Понеже е по-интересно с фиркани новобогаташи... Astonished

# 1 166
  • София
Понеже е по-хубаво със зрели, готини и интересни хора.
Дали са фиркани новобогаташи - не знам.

# 1 167
Понеже децата на много свестни хора, които деца в тоя момент са студенти, са задължително фиркани и безинтересни...

Спираме офтопика, всеки да ходи където си иска, без да му се обяснява какво било.

# 1 168
  • Варна
Cristina, с тази наивност,мила, по-добре не хойкай. Ще ти разбият сърцето, докато им хванеш лъжите.

# 1 169
Същите разсъждения водят до разводи, че някой изневерил. Защото това, че се разбирате, имате деца, общи интереси и разговори е равносилно на това да правиш просто секс с някого. Btw познавам суингъри, които са много по-добри семейства и се разбират по-добре от разни, дето не хойкат, ама се подминават кат’ първи братовчеди и правят секс веднъж на високосна.

Аз познавам и щастливо обвързани, дето хойкат. То едното не пречи на другото. Хубаво е да правите разлика между душевни въжделения и такива на половите ви органи. Но то ако отрастнеш в среда, в която ти се повтаря, че ако погледнеш встрани от пазвата на жена си/панталона на мъжа си си утайка, то няма как да го направиш и да не идеш да се биеш с върбови клонки сам след това. А тая всепоглъщата любов, от която си сляп за вскчки други, не е вечна. Проверено е. Ако я имаше често, то нямаше като идем на тим-билдинг женените ми колеги да скачат на някого 5 пъти по-бързо от свободните.

А на всички им се хойка, просто малко си го признават.
Да разбирам ли, че не си виждала щастливо обвързани хора, които нямат първосигнална потребност от хойкане? Аз само в тоя раздел съм преброил поне 4. И дори и да съм в грешка в конкретния случай, не е като базата за сравнението с техния "вид" да е грешна. След като ги има в природата.
С такива разсъждения се чудя защо въобще се женят тогава хората. Като се знаят, че това не е тяхното, могат спокойно да направят услуга на себе си (и най-вече на другите), като не се ангажират с никой. И вълка цял, и агнето сито. Ще си хойкат на воля колкото си искат, без дори да има разумна причина за угризения. Какво по-хубаво от това... Grinning
Ама като че ли е някакси по-сладко като тъчеш на няколко стана.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт