За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 580
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 215
Е, извинявай, ама между 40 и 50 колко са готини, свежи и прочие? Айде, всички сме били на 20 и знаем колко е очевадно отчайваща разликата за съжаление на 40-годишните! Какво се пънете сега да се правите на по-млади, готини, интересни и т.н., отколкото сте? на 40 сте, преживейте го! Готини може да бъдете за някой на 40+, макар че и това не е сигурно, защото на 40 по-привлекателни изглеждат 20-30-годишните, а не наборките и наборите.

Аз нямам проблем с възрастта си! Нито се правя на по-млада.
Но имам желания, обичам да се радвам на изживявания.. И го правя, когато имам възможност!
Било да пътувам..Било да танцувам цяла нощ в бар с дружки, било да флиртувам.
Анди, комплекси ли трябва да имам от възрастта си?  Или пък в рамки да сме..?

# 1 216
  • София
Аз съм си напълно ок с годините, затова мога да си позволя да ви подхвърлям неща за тях. Вие се стягате на тема години. Аз съм си лелка на 50. И кво? Вече не съм млада, но не съм и стара. За мен най-нелепото е на жени, които гравитират около критическата или са с двата крака в нея, да им се прикачват разни красиви прилагателни - те не само не правят жената по-млада, а само напомнят колко е остаряла. Ама, някак да не се обиди. На мен не ми дреме, затова и не се нуждая от прилагателни.

# 1 217
Искам да повторя Ревена - яко комплекси те тресат Laughing

С теб така ли направиха - замениха те за 30 годишна, че си толкоз кисела на тема години?
Не. Бившият е все още сингъл. Искаш ли му телефона? Има добри доходи, ама надали ще му дадеш такъв секс, какъвто е имал с мен. Даже съм 100% сигурна, че няма да намери такава уникалност. Joy

# 1 218
  • София
Питам Андариел, Реве.

Анди, особено ми е интересно, че си задълбала в секса само.

Да, една жена може да е дама, може да е витална, прекрасен събеседник, фин човек и изключителна личност и на 50, и на 60 и на 70.
И за да те опровергая - за тези жени не липсват кандидати, ама никак Wink

# 1 219
Andariel, само да ти споделя, че съм готина и интересна и за 30 годишните, даже тая тенденция се засилва, непонятно и за мен.

# 1 220
  • София
Защо реши, че съм задълбала точно там?
Абе, моля ти се, дама, събедесник... и после критическа! Ала-бала, това си го приказват само жени помежду си колко са забавни и витални. А всъщност остаряват и хич не им се иска да го приемат.
Мен в момента други неща ме интересуват повече от разни кандидати, така че подарявам ви ги всичките кандидати - ваши са!

# 1 221
  • София
По- голяма селянка си от мен.
Аз казвам това за нея, не тя за себе си.
Мен нейното остаряване не ми пречи, на теб явно да.

# 1 222
Andariel, само да ти споделя, че съм готина и интересна и за 30 годишните, даже тая тенденция се засилва, непонятно и за мен.

Леличките сме така Wink

# 1 223
  • София
Мен изобщо не ме интересува нечие остаряване. Моето съм го приела. Затова мога да си позволя да си правя майтап по темата. Нали писах - всички кандидати ви ги подарявам, ползвайте си ги със здраве!

# 1 224
  • София
Че ти имаш ли? Mr. Green
Благодря, не ща. Аз и моите се чудя какво да ги правя.

# 1 225
  • София
Че коя жена няма? Това да не е нещо уникално ли е? пък и в тези коронени времена ...

# 1 226
Бе не те интересува, Анди, ама всички искаш да са лелки на 40 като теб. Ми хубо бе, като се чувстваш изхабена и смачкана на 50, това не значи, че целият свят жени си носят егн-то на челото и се мачкат от тоя факт. Хората са личности преди всичко. Изхождат ли в общуването си, живеенето от ЕГн-то, то няма начин да не им го върне подобаващо. Така ще се и чувстват и изглеждат – смачкани и пораженчески.
А, чакай, аз забравих, че и @екс не правят, а на 19 "децата" им все още са свещената крава. Simple Smile

# 1 227
Мен изобщо не ме интересува нечие остаряване. Моето съм го приела. Затова мога да си позволя да си правя майтап по темата. Нали писах - всички кандидати ви ги подарявам, ползвайте си ги със здраве!

Ама моля те ,ние с нашите неможем да смогнем.😀

# 1 228
  • София
Темата е за бройките, а не за личностите. За бройки личности не трябват, а... бройки. Тая работа с личностите ми напомня на това как за някого, който не е хубав се казва "има богат вътрешен мир".

# 1 229
Скрит текст:
Сигурно има такива, на които погледа им и след 20г съвместен живот, е вперен само в милУто.
Аз съм се заглеждала, флиртувала, но повече -не. Обичам да гледам ясно в очите и да не шикалкавя..

Виртуалното и то ли се брои Wink

Няма значение къде ти е отперен погледът, а защо не се усещаш, че ти кроят изненади.
Wink
[/quote]
Изненадите са това..изненадват:)
Пък поуките са от после:)

Общи условия

Активация на акаунт