За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 560
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Варна
Оле, как стигнахте до критическата? Пък и какво й има на нея във връзка с бройката? При някои дами тя върви с повишено полово влечение, та чак до сексуална неудовлетвореност.

# 1 231
О, Анди, ти си изгубена кауза, слънце. Simple Smile Викаш, личност тука всяка оставете, важното е всички да са смотани и с многото си бройки. Че и на 40-50 бабишкелите му недни.

# 1 232
  • София
Пожелавам ѝ да забие токчетата в челното стъкло Heart Eyes Heart

# 1 233
Оле, как стигнахте до критическата? Пък и какво й има на нея във връзка с бройката? При някои дами тя върви с повишено полово влечение, та чак до сексуална неудовлетвореност.

Абсолютно вярно, след 40 жената е огън.

# 1 234
  • София
Удобен момент за навъртане на бройки. Кога иначе да стане?

Развличам се тук с вас. Simple Smile

# 1 235
има хора, които правят бройки само с личности ...

# 1 236
Защо реши, че съм задълбала точно там?
Абе, моля ти се, дама, събедесник... и после критическа! Ала-бала, това си го приказват само жени помежду си колко са забавни и витални. А всъщност остаряват и хич не им се иска да го приемат.
Мен в момента други неща ме интересуват повече от разни кандидати, така че подарявам ви ги всичките кандидати - ваши са!

Имаш проблем с остаряването ли, Анди!
Живеца не е свързан само с мъже. НО старнно, че ако го имаш ги привлича!

# 1 237
Че коя жена няма? Това да не е нещо уникално ли е? пък и в тези коронени времена ...
В коронените времена е трудно, ако ти самата не ги търсиш.
Ама забравих, че да търсиш е...Анатема! Joy

# 1 238
Кажете нещо за отблъскване.

# 1 239
Кажете нещо за отблъскване.

Стара съм не правя такива неща Simple Smile

# 1 240
Удобен момент за навъртане на бройки. Кога иначе да стане?

Развличам се тук с вас. Simple Smile

Когато си преминал 40 ,жената няма нужда от бройки,а от нова емоция, която да те зареди, да ти даде самочувствие, не се срещаш с ъс случайни хора,...имаш повече критерии и нужда от общуване със ценностни хора.

# 1 241
  • София
Мале, съвсем се отплеснахте с тези романтики! Въпросът е за бройките. Бройки се правят с хора, които трябва да се вържат. Не с личности, не с "готина, витална" и подобни щуротии. За бройки ли ще си говорим или за виталността на 40-50-годишните? Ми, колкото ще да са витални, ама остаряват! Аз проблем с остаряването нямам - зная точно на колко години съм и какво означава това.

# 1 242
  • Варна
Абе, света вода не съм, ама с напредването на годините по-обрано го давам, виждам се. То и не иде реч за бройки, че нали съм бракувана... ама не съм умряла още.
А критическата, ако вярвам на докторите, доста се е снижила , та трябва доста народ да отпишем по тази логика. happy doc, док ли си наистина (нямам история тук и не знам в реала кой, кой е), може би имаш някаква коректна информация

# 1 243
  • София
Да, де, за шести път го казваш, ама не ти личи.

Дренче, безотказно просташко - като те гледам, ни на еването ни на харча ще ми смогнеш.

Плясък, има си медицински проучвания за освободеността след менопаузата.

# 1 244
Абе, фина, фина, ама не е на 20! на колко е, на 35-40 или повече?
Голям праЗ Анди. Голям праЗ, ако точно мъжът, когото искам, ме гледа като единствена на света и иска точно мен. Дано някога си изпитвала това.

Общи условия

Активация на акаунт