💖"Един за друг"💖 - между два сезона

• 49 644
  • 696
  •   1
Отговори
# 435
Аз точно заради непрестанните им викове не гледам разни готварски формати. Един нормален епизод няма. Само ме напрягат.

Един за друг ще го гледам.

# 436
И аз не гледах Хелс Китчън, не ме интересува колко е престижно да си крещят, истериите нямат място вечер у дома от екрана.

# 437
  • Варна
Хахахаха онзи ден видях на рекламата, че съученичка от съседния клас ще участва с мъжа си. Става дума за тези, които са от 17 години заедно, а от 7 са в Германия. Не сме били близки, просто съседни класове.

# 438
И аз разбрах от рекламата, че моя бивша колежка ще участва.

# 439
  • Испания
👇🏼Колко точно ще са шумни шумните от Шумен?😯

Те ще се опитат да ни докажат, че книга не бива да съдиш по едно - по корицата!📖😍
Но дали ще успеят да изпълнят трудната мисия, която са си поставили? 🔥

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:31 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 440
Почти не остана, няколко часа

# 441
Здравейте.Записвам се в темата с удоволствие,очаквам с нетърпение новия сезон.Надявам се да е добър като предния,радвам се че ще го дават по често.Визитките не съм ги гледала,ще си съставя впечатления направо от епизода.Връщам се да ви чета ☺️

# 442
  • София
Този какви страшни очи има. Тръпки ме побиват.

# 443
  • Велико Търново
Визитките не съм ги гледала,ще си съставя впечатления направо от епизода.
Визитките никой не ги е гледал. Те ще са утре вечер.
Това са просто рекламни спотове.

# 444
Записвам се и аз при вас. С нетърпение очаквам началото и се надявам сезона да е добър като предния Blush

# 445
Водещият Емил Чолаков дава старт на изпитанията с първо интригуващо предизвикателство и двойна изненада
Риалити форматът, който тества силата на любовта, „Един за друг“ се завръща тази събота в ефира NOVA. 13 нови двойки ще се впуснат във вълнуваща надпревара, за да докажат чувствата си, а най-добрите ще спечелят награда от 50 до над 100 хиляди лева. Водещият на най-романтичното предаване Емо Чолаков ще даде старт на 20 февруари от 20.00 ч. с първо двойно предизвикателство, в което участниците ще тестват доверието си, а също - дали притежават необходимите бързина и пресметливост. Вторият сезон е подготвил повече от атрактивен каст, като сумарно влюбените са заедно от над 120 г. Част от тях са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Сред тях има такива с различни вероизповедания, както и двойки, които се връщат от Германия и Англия специално за формата. Кардиолог, граничен полицай, фотограф и DJ са част от професиите на новите участници. Сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга - мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си и има три брака зад гърба си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният – на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака. Много любов, вълнуващи предизвикателства и комични ситуации очакват двойките в новите епизоди на предаването. Какви ще са първите изненади и кой ще спечели предимство, не пропускайте в първия епизод на най-романтичния риалити формат утре вечер.

# 446
Вкъщи също ще го гледаме. Предният сезон ни хареса много и семейно сядахме пред телевизора. Даже се майтапехме с ММ, че ако сме малко повече подготвени физически ще се запишем за участие.
Надявам се да е пак толкова позитивно и приятно предаване!

# 447
Обещаващо изглежда по рекламата, с новите предизвикателства, ще има забавления и интерес

# 448
Определено ще бъде много интересно за хора които обичат игри/състезания.

# 449
  • София
Обещаващо изглежда по рекламата, с новите предизвикателства, ще има забавления и интерес
Не знам какви кадри хващам аз, ама имам чувството, че все виждам игри като от предишния сезон. 😀

Общи условия

Активация на акаунт