💖"Един за друг"💖 - между два сезона

• 49 638
  • 696
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания

Един за друг

Как една двойка, която е заедно от цели 17 години ще се справи с предизвикателствата на Един за друг

Един за друг

Важни ли са годините, когато има любов?😍♥️

Един за друг

Те може и да са издържали женени от лятото до зимата, но ще премине ли любовта им изпитанието, наречено Един за друг?🔥👀

Видеа от по няколко секунди, но речникът на втората и третата двойка...

# 451
Ох, добре де.. Ясно, че за доста хора годините са само число, но жената от втората двойка изглежда като майка на момчето. 🙈

# 452
Не знам защо, но аз нещо не съм много позитивно настроена за този сезон. Участниците ми изглеждат странни, като че все едно са подбрани да правят шоу, но не в добрия смисъл. Опасявам се, че може да го обърнат малко на биг брадър. Дано греша и остана приятно изненадана.

# 453
  • В страната на мечтите.
При втората двойка наистина доста личи разликата, но изглеждат щастливи и си отиват според мен.
И аз се надявам да няма сцени, като в ББ, защото никак не ми липсва това шоу. Всеки път се сещам как имаше една жена, която обиждаха постоянно и тя цяла нощ стоя и рева на байсена и ми става адски мъчно за нея, макар че не помня коя беше.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 19:22 от Трополинка

# 454
За Никита говориш сигурно.
Наистина при втората двойка разликата е очеизвадна.

# 455
Голяма работа.Имам приятелка,мъжа и е с 25 години по голям,редовно го питат дали е дядото на децата.Еми неприятно е.Щом се обичат си е тяхна работа,другото са предразсъдъци.

# 456
  • В страната на мечтите.
Голяма работа.Имам приятелка,мъжа и е с 25 години по голям,редовно го питат дали е дядото на децата.Еми неприятно е.Щом се обичат си е тяхна работа,другото са предразсъдъци.
Особено когато има любов и разбирателство не мисля, че е проблем за никого. Наистина си е тяхна работа.

# 457
  • Mediterraneo
Хванала леля агнешко, вие веднага да й завидите!

# 458
Едва ли някой й завижда обаче, момчето май има нужда от закрила. Оф аз споменах, че не ми се гледат двойки с такава разлика, скучнеят ми, ама явно си мислят, че е различно и атрактивно и ги включват. Въобще дотук от кратките видеа нито една двойка не ми допада. Надявам се утре като има повече материал за обсъждане да ми е променено мнението.

# 459
  • На морето!
Не знам защо, но аз нещо не съм много позитивно настроена за този сезон. Участниците ми изглеждат странни, като че все едно са подбрани да правят шоу, но не в добрия смисъл. Опасявам се, че може да го обърнат малко на биг брадър. Дано греша и остана приятно изненадана.
Те и в миналия сезон бяха странни, просто им свикнахме бързо.

# 460
  • earth
Привличането на мъжете към по-млади жени е еволюционно развито, катко и повечето стандартни критерии за красота - те са признаци за фертилност. Така че в това онтошение няма симетрия между мъже и жени. Колкото и да ни се иска да е различно, биологията е голяма сила.

# 461
Те и в миналия сезон бяха странни, просто им свикнахме бързо.

Ами не. Миналия сезон не ми е било такова усещането.
Аз вече обясних защо така мисля, но може и да не съм права. Според мен този път са заложили на скандала, интригата, пошлостта, такова ми е усещането, а и клиповете с двойките, които видяхме до тук, не ми допаднаха. Ще видим.

# 462
  • София
И на мен ми се струва, че този сезон са заложили на ББ сценарий - скандали да има. Дано не е така.

# 463
И на мен нещо клиповете с двойките не ми допаднаха Sad

# 464

Общи условия

Активация на акаунт